Postuar mė parė nga suadabolzano Dhe ne per marmalate fiku vdesssss Do ja besh naften punes apo jo per shoping me ty mi oj te berrrrrrrrrrrrrr nga do brevim
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu sur tout quand elle a le Diable au corps... ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Postuar mė parė nga Albela per shoping me ty mi oj te berrrrrrrrrrrrrr nga do brevim Hhiihihihihihihihihihihih Do brevim nga qendra se eshte nam fare Te vij te te marr?
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar mė parė nga suadabolzano Hhiihihihihihihihihihihih Do brevim nga qendra se eshte nam fare Te vij te te marr? nisu po te pres qe te kam te mil e di apo iē
Postuar mė parė nga Albela nisu po te pres qe te kam te mil e di apo iē E di e di Po qe me ishe dukur shume e urte ti mua a e din apo jo? Hehehehehehehe,
Postuar mė parė nga suadabolzano E di e di Po qe me ishe dukur shume e urte ti mua a e din apo jo? Hehehehehehehe, L0L e urt jam una po me raste se skam qef me u mar me kalaqt andeja nga e di vet ti mos me thuaj se me dije murgesh ?!
Jo more, ste dija si murgeshe !! Sa jeni i gjate ???
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Postuar mė parė nga zogu dukagjinas Jo more, ste dija si murgeshe !! Sa jeni i gjate ??? 1.20 e thyj recordin e gjatesis
Postuar mė parė nga zogu dukagjinas Sa jeni i gjate ??? 1.70 po kam premisa per tu rrit akoma Sa peshoni?(te verteten ama) :P
U come 2 love not by finding the perfect person, but by seeing an imperfect person perfectly.
Postuar mė parė nga aMLe 1.70 po kam premisa per tu rrit akoma Sa peshoni?(te verteten ama) :P 78 Kg (kam rene keto kohet e fundit ) po ti, sa kile je????
/l、 (゚、 。 7 l、 ~ヽ じしf_, )ノ ...e Dio disse kung e kung fu... 哈哈
shum paske- un 75 i hani frutet e detit
Jetė e rėndė.......!!!
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt