Postuar mė parė nga Midja Sme intereson,mos te mbyllen tek ne se. kush ju mungon sot/? LA MIA DOLCE META !!!!!!!!!!!!!!!! SI ESHT KOHA ANDEJ NGA JU SOT ??
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Koha katastrof me shi tute po nga ju a ka ren bore?
Postuar mė parė nga Midja Koha katastrof me shi tute po nga ju a ka ren bore? jo , shi sa te duash !!!te pelqen debora??
jo sme pelqen,perndryshe vetem ne male. ku do te kaloni te dielen?
Postuar mė parė nga Midja jo sme pelqen,perndryshe vetem ne male. ku do te kaloni te dielen? do te kisha deshire ta kaloja me ty !! a do vish a te vij une ??
Postuar mė parė nga tutankamon do te kisha deshire ta kaloja me ty !! a do vish a te vij une ?? ti ah ha hahahah ftoke vajzat une nuk mundem se perplaset avioni a keni kaluar mire ne plazh
Postuar mė parė nga gloreta ti ah ha hahahah ftoke vajzat une nuk mundem se perplaset avioni ps, moj gloreta po ti mos me prish muhabetin se isha tu ja mush menjen mides... a keni kaluar mire ne plazh jam kenaqur me te vertet!! si ja kalove mbrem..a bone jet note ??
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tutankamon : 18-10-2009 mė 06:31
Postuar mė parė nga tutankamon jam kenaqur me te vertet!! si ja kalove mbrem..a bone jet note ?? Mbreme hengra darke ne Ebsdorf-Üelzen,pastaj gjume Po ti a hengre dreke?
Postuar mė parė nga Midja jo sme pelqen,perndryshe vetem ne male. ku do te kaloni te dielen? Te djelen ne kete forum natyrishte,jam i ri ketu,po mundohem t'ju njoh. e ti cfar do besh sot?
Postuar mė parė nga Midja Koha katastrof me shi tute po nga ju a ka ren bore? Pyet se a ka ra debore? Vajze e mir e e ku jeton ti ne Siberi? hahahahaha Pershendetje Alem
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt