Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 66
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Je plotësisht e qart. Po diçka tjetër kam unë të paqart. Atëherë pse nuk sensibilizohet ky popull që këta që kemi vënë për të na udhëhequr po na çojn akoma më tepër afër greminës? Ateherë më thuaj pak pse Shqipëria është për të ardhur keq? Shqipëria ka shumë të mira që ndoshta nuk i ke parë për aq kohë sa je larg vendit tënd... Unë nuk mund të mbyll syt kur ka shumë gjëra për tu rregulluar dhe ti mbroj, në mënyrë absolute që ka shumë gjëra për tu rregulluar dhe për tu parë më mirë. Po nuk dham dorën ne që kemi jetuar e studiuar jashtë Shqipëris, këta që janë këtu ta garantoj unë që do mjaftohen me thrime dhe jo me feta buke.

Sepse atij populli ata pushtetar ja kan matur koken me pe ,dhe ne jemi budallenj qe e lem te na ven kemben mbi koke ,persona qe un njof thone un kam cunin ne pune te mire te cohem e te ankohem me heqin cunin nga puna , si keta njerez ka me mijra e mijra , ama kjo sben shumicen e popullsis kjo jan ajo pakica e borgjezuar vitet e fundit (borgjezia e re ) te cilet me mish e me shpirt kan vrare e prere e kan arritur atje ku jane , dhe asnje nga keta pseudo politikan smendon se ka nje popull te tere qe ndoshta skane buk te hane , skane te vishen , skan minimumin e jeteses , por spo shof ndonje te ver ujin ne zjarr per keta njerez , keta plera kane mesuar te bejne premtime para votimeve , e populli si turme qorre u shkon mbrapa pa ber fjale .
    Ndoshta un , ti , ose nje tjeter do dali e tu thot atyre jo por deri ateher do shkojme keq e me keq sepse aq mend kemi ...
    Just Perfect

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga Miss Sixty Lexo Postimin
    Sepse atij populli ata pushtetar ja kan matur koken me pe ,dhe ne jemi budallenj qe e lem te na ven kemben mbi koke ,persona qe un njof thone un kam cunin ne pune te mire te cohem e te ankohem me heqin cunin nga puna , si keta njerez ka me mijra e mijra , ama kjo sben shumicen e popullsis kjo jan ajo pakica e borgjezuar vitet e fundit (borgjezia e re ) te cilet me mish e me shpirt kan vrare e prere e kan arritur atje ku jane , dhe asnje nga keta pseudo politikan smendon se ka nje popull te tere qe ndoshta skane buk te hane , skane te vishen , skan minimumin e jeteses , por spo shof ndonje te ver ujin ne zjarr per keta njerez , keta plera kane mesuar te bejne premtime para votimeve , e populli si turme qorre u shkon mbrapa pa ber fjale .
    Ndoshta un , ti , ose nje tjeter do dali e tu thot atyre jo por deri ateher do shkojme keq e me keq sepse aq mend kemi ...
    Turmën qorre dhe njerëzit e cekët i pash sot. Kur vajtën dhe pëllisnin për votën e disave që nuk duan t'ia dinë për këtë vend po për karrigen e tyre. Sot Europa i dha një plus Shqipëris dhe kërkon më shumë se kurrë bashkëpunim midis qeveris dhe opozitës shkojn e bojkotojn dhe pëllasin nëpër sheshe, kush e kush të marri merita të pamerituara. Në vend ti japin mbështetje dhe ti plotësojn ato dreq kushtesh të paktën të kenë lehtësime për të parë familjarët, të shkollohen, të shikojn botën po këta prap duan t'ia mbyllin. Ja pra kush na udhëheq neve, unë e kam marrë vesh një javë pas kush e ka fituar aq shumë i preukupuar jam për politikën në vendin tonë. Po këta pseudo-politikan pse nuk e marrin mundimin dhe të bëjn minimumin, boll i mbushën xhepat. Ahhh po thuajë gjithmon do mësohemi me thrime dhe jo me feta, akoma vuajm pasojat e sistemit totalitar...

Turmën qorre dhe njerëzit e cekët i pash sot. Kur vajtën dhe pëllisnin për votën e disave që nuk duan t'ia dinë për këtë vend po për karrigen e tyre. Sot Europa i dha një plus Shqipëris dhe kërkon më shumë se kurrë bashkëpunim midis qeveris dhe opozitës shkojn e bojkotojn dhe pëllasin nëpër sheshe, kush e kush të marri merita të pamerituara. Në vend ti japin mbështetje dhe ti plotësojn ato dreq kushtesh të paktën të kenë lehtësime për të parë familjarët, të shkollohen, të shikojn botën po këta prap duan t'ia mbyllin. Ja pra kush na udhëheq neve, unë e kam marrë vesh një javë pas kush e ka fituar aq shumë i preukupuar jam për politikën në vendin tonë. Po këta pseudo-politikan pse nuk e marrin mundimin dhe të bëjn minimumin, boll i mbushën xhepat. Ahhh po thuajë gjithmon do mësohemi me thrime dhe jo me feta, akoma vuajm pasojat e sistemit totalitar...
    Dhe them se dole te ajo qe thash dhe un ?
    Por i re pak anash e anash ..
    Just Perfect

i/e regjistruar Maska e Leo_uk
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Postime
    159
    Seriozisht e thua ti këtë? Po sikur Shqipëria të ketë rritjen më të madhe në Europ për arsim?

Më fal të duken pak ty 250,000 studenta (Universitet - Fakultet) flasim? Duke pasur parasysh një popullsi prej 3,7 milionëshe, ku një përqindje është mosha e tretë dhe mosha e parë. I bie të jet rreth 95% e popullsis duke u arsimuar. Kur në vendin fqinjë Greqi apo Maqedoni janë apo nuk jan 60%? Siduket kemi rritjen më të madhe artificiale se bëhet fjalë dhe për shkollat private, që paguajn ato lekë dhe e marrin shkollën.
    Nese ke deshire te besh politike per ceshtjet kaq jetike si arsimi me mire e leme.

Une s'po shkruaja per arsimin e larte dhe me duket se problemi nuk eshte shkolla e larte por analfabetizmi dhe 11% e femijve nuk vene ne shkolle. Sa mund te jene sikur te numerosh edhe fshatrat e Veriut apo te Jugut?
    Di gje ti sa femije greke dhe maqedonas nuk vene ne shkolle?
    Per arsimin e larte shkruhemi ne teme tjeter!
    I want to know God's thoughts...the rest are details.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    Fëmijët në Shqipëri nuk shkollohen??? ne kohen e Enver Hoxhes shkolla ishte me detyrim me diktature e prinderit gjobiteshin nese femija nuk shkonte ne shkolle.

diktatori na detyronte te vemi ne shkolle. sa vete ndjene dhe u rriten me dhunen komuniste ne shqiperi qe ishe i detyruar te shkolloheshe?

Me se fundi arritem ne demokraci ku nuk dua te shkollohemi dhe duam qe femijet tane te jene analfabete,

rrofte demokracia!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Je plotësisht e qart.
    ?

Thjesht përforcim i asaj që shprehe.

Dhe them se dole te ajo qe thash dhe un ?
    Por i re pak anash e anash ..
    Jo jo absolutisht nuk është ashtu si thua. Unë që në fillim isha me ty, nuk thash atë që that ju thjesht e përforcova me një ndodhi të fundit Unë isha kundër në shkrimin e parë se më pas ishim të dy në të njëjtët binar.

Leo UK, nuk e kam qejf politikën dhe nëse i ke lexuar shkrimet e mia nuk kanë asnjë lidhje me politikën - ti dal krahë apo kundra. Thjesht e urrej si nocion jo të merrem me të. Unë nuk e di as me statistika me asgjë, thjesht me çfarë kam dëgjuar. Realisht nuk i kam hyrë aq thell sa të bëj një studim pasi nuk me intereson. Po ndonjëherë në të rrall dëgjoj dhe unë ndonjë lajm që jep tv dhe më vrau syrin ky shkrimi, e lidha me arsimin e lart jo me të mesëm dhe fillor. Nuk kam asnjë argument me fakte po thjesht me të dëgjuar, nuk kam sesi të të kundërshtoj.

?

Thjesht përforcim i asaj që shprehe.

Jo jo absolutisht nuk është ashtu si thua. Unë që në fillim isha me ty, nuk thash atë që that ju thjesht e përforcova me një ndodhi të fundit Unë isha kundër në shkrimin e parë se më pas ishim të dy në të njëjtët binar.

Rendesi ka qe u kuptuam
    Dhe pse u ngute pak ne fillim ...
    Just Perfect

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Rendesi ka qe u kuptuam
    Dhe pse u ngute pak ne fillim ...
    Po nuk jemi këtu për të mprehur shpatat dhe të zihemi, normalisht do e gjenim gjuhën e përbashkët.

P.s Në fillim u ngute ti, në pikëpamje të parë dukej sikur nuk je atdhetare dhe e urren vendin që ke lindur ose e quan fatkeqësi

Po nuk jemi këtu për të mprehur shpatat dhe të zihemi, normalisht do e gjenim gjuhën e përbashkët.

P.s Në fillim u ngute ti, në pikëpamje të parë dukej sikur nuk je atdhetare dhe e urren vendin që ke lindur ose e quan fatkeqësi

Un thashe qe ne fillim nje te vertete te hidhur , kjo me beri te dukem sikur nuk e dua vendin tim ose sjam atdhetare , por eshte krejt e kunderta .
    Pastaj dhe se i mprehim ndonjeher seshte keq , na mban ne forme ....
    Just Perfect

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Un thashe qe ne fillim nje te vertete te hidhur , kjo me beri te dukem sikur nuk e dua vendin tim ose sjam atdhetare , por eshte krejt e kunderta .
    Pastaj dhe se i mprehim ndonjeher seshte keq , na mban ne forme ....
    Po hë dhe ti mos bëj kështu, jemi mësuar të mos dëgjojm të vërteta po vetëm fjalë të bukura dhe premtime boshe

Ok, po të fus në blacklist apo nuk jam njëçik gjaknxeht si natyrë (karakteristik tipike Shqiptare).

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •