pse po ki qef me dit ti believe-god qe pastaj te fjalosesh me muslimanet tjere e te ju thuash ja nje ish anetar i juaj i devotshem ēfare po flet per fene tuaj. kete don ti a po?
Trance is the best music!
Eshte e drejt e jotja me besu ose mos me besu as qe po me intereson se qka bene ti , sa per mu une e di se si besoj.
Hahahaha zėvendės nuk do me than qe ti nuk ke nevoj per Zotin , hahahah perkundrazi te nevoitet akoma me shume udheheqesi.
O Zot o Zot
Se kush ke qen me perpara ketu ne forum, dhe kush je tash as qe po me intereson, di vetem te te them qe une nese nje dite ndryshoj ndonje ide ne lidhje me krejt ate qka them ketu ,jo vetem per religjion ,une do ta bej po me kete emer qe e mbaj qe sa vite .
Kjo vetem sa deshmon qe ti nuk je stabil dje ke qen musliman, sot je pak kshty pak ashty,neser i krishter, ne fund besoj do behesh ateist.
Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohė tė gjatė rrezikon t`ju bėhet fytyrė!
Besim veq jam bere ateist, dhe sa per info ateist do te thote refuzues i feve e jo refuzues i Zotit se ju muslimanet nuk i analizoni mire gjerat por vetem i degjoni fjalet e dijetareve tuaj!
Te jesh ateist eshte edhe me mire edhe me lire sepse nuk ke nevoje te paguash udheheqesit fetare per kendim te ezanit, kur'anit, etj.
Me trego ti mua a ke pa ndonje hoxhe te dobet ne shendet?
Shumica e hoxhallareve dhe udheheqesve tjere fetare jane te shendoshe sepse fitojne para lesh, ushqehen mire dhe nuk mundohen shume fizikisht!
Shiko se ēfare thuhet ne Kur'an:
6:96. Ai ėshtė krijues i dritės sė mėngjesit. Natėn e bėri kohė pushimi, e diellin dhe hėnėn pėr llogaritje tė kohės. Ky (rregull) ėshtė caktim i tė plotfuqishmit, i gjithėdijshmit.
Kurse ju muslimanet veproni kunder ketij ligji, rrini deri naten vone duke u falur (jacine, vitrin, etj.) dhe poashtu zgjoheni para agimit si lugata me fal sabahin!
Sometimes I just feel like, quittin I still might. Why do I put up this fight, why do I still write.
Octopus ja ajetet qe i kerkove, shpresoj te te mjaftojne:
5:114. Isai, bir i Merjemes, tha: "O All-llah, Zoti ynė, zbritna nga qielli njė tryezė, tė na jetė festė (gėzim) pėr ne dhe pėr ata (qė vijnė) pas nesh, tė jetė argument prej Teje, dhe dhurona se Ti je furnizuesi mė i mirė!"
32:5. Ai ėshtė qė udhėheq ēėshtjen (e tė gjitha krijesave) prej qiellit nė tokė, pastaj ajo (ēėshtja) ngrihet te Ai nė njė ditė qė sipas llogarisė suaj ėshtė sa njė mijė vjet.
43:84. Ai ėshtė qė nė qiell ėshtė All-llah dhe nė tokė All-llah, Ai ėshtė i urti, i dijshmi.
67:16. A u garantuat ju prej Atij qė ėshtė nė qiell, qė tė mos ju shafit (tė mos u lėshojė) toka kur tė dridhet.
67:17. A u garantuat ju prej Atij qė ėshtė nė qiell, qė tė mos lėshojė kundėr jush ndonjė stuhi me rrebesh gurėsh. E pra, do ta kuptoni se si ėshtė ndėshkimi Im!
Ketu nuk behet fjale per qiellin qe ne e shohim apo per shtresen mbeshtjellese atmosferike por fjala qiell ne Kur'an perfshine edhe gjithesine!
Nje gje shume interesante eshte se librat fetare jipen falas.
Pra si katoliket ashtu edhe muslimanet i bejne shume reklame feve te tyre.
Nese keto dy besime do te ishin te vetmet te verteta atehere nuk do te kishin nevoje per reklama fare se njerezit vete do te interesoheshin biles edhe do t'i blenin keta libra nese eshte nevoja.
Ne ketu ne Prizren themi se malli i cili reklamohet shume nuk eshte kualitativ!
Por, kuptohet kjo eshte nje menyre e manipulimit te organzitave fetare qe te terheqin sa me shume njerez e pastaj pasi keta njerez te anetaresohen dhe te behen besimtare te devotshem do t'i paguajne keto shpenzime e biles edhe me teper, do te japin pare per kishen dhe xhamine tere jeten!
Krijoni Kontakt