Dua te shtoj edhe nje gje per menyren se si falen Muslimanet:
Muslimanet kur falen kthehen kah Qabeja ne Meke duke e bere keshtu nje vend ne toke te shenjte kurse Zoti eshte ne qiell e kete e kane te shkruar edhe ne Kur'an!.
Ata perkulen me balle ne toke kurse prapanicen e ngrejne kah qielli dhe perseri ne kete menyre ata gabojne: e nderojne token kurse Zoti eshte ne qiell!
Me sa duket egziston nje force e padukshme magnetike ne toke dhe ne Qabe qe i shtyen ata te bejne keto rituale!
Trance is the best music!
[QUOTE]Kjo nuk eshte e vertet , jo rastesisht te thash qe ti kurr ne jeten tane nuk ke lexue diqka per fe . Demonet jane Demon si ne Kuran si ne Bibel.Demone i quan Bibla, kurse Xhine i quan Kur'ani.
Ne Kuran Xhinet jane krijesa sikurse njerzit dmth ka te keqinj po ka edhe te mire.
Tash na dole pejgamer ti na e paske qite nje fe te reGabim e ki. Une e kam fene me te mire qe te jep rehati shpirterore e ajo eshte: Te adhurosh Zotin nje dhe te vetem pa i pershkruar shok, dhe ti respektosh krijesat e tij. Eshte pak e ngjashme me fene islame por dallon ne praktikim!
I nderuar nuk ka keso lloje feje ,feja ose respektohet ashtu si eshte ose nuk respektohet fare, jo ta ndryshosh si te pershtatet ty.
I nderuar ne Xhamia edhe Kisha njerzit shkojn per tu lutur te Zoti i tyre , dhe ketu asgje te keqe nuk ka , pastaj kjo ka edhe te mira te tjera sepse njerzit takohen flasin ngushllohen .Kishat, xhamiat dhe sinagogat jane vend-strehim i xhineve ose demoneve
Nuk mund te thuash qe ne xhamia e kisha rrin demonet vetem pse ty sta don me shkue .
Ti akoma nuk po e kupton qka dmth injorant. Po te te injoroja nuk do te pergjigjesha . Une nuk po mendoj qe jam me i menquri i nderuar, por ti je duke menduar nje gje te till duke shpik feInjorant i bie te injorosh mendimet e te tjereve dhe te mendosh se vete je me i menquri!
E tash psh une qe rruhem qdo dite dhe qe nuk perngjaj aspak me njerzit e shpellav ,mos duhet te them qe nuk jame musliman.Mua nuk kane arritur te me bejne te dukem si njeri i shpellave qe nuk rruhet!
Une po te them prap ti as iden me te vogel nuk e ki per asnje fe.
Edhe ma keq nese vertet i ke lexu dhe prap nuk dine asgje per religjione , kjo eshte ma keq se mos me lexu.Une e kam lexu Biblen, Kur'anin, Biografine e Muhamedit, Jeta e Profeteve, Xheneti dhe Xhehenemi e plot libra tjere fetare qe ti as se ki idene per to!
Te kisha sygjeru mi lexu prap por tash ma me vemendje.
O i nderuar ti the qe ne kemi ardhe ketu po na spaskemi me nevoj per Zotin sepse tash ne jemi Zot e vetevetes , nese eshte keshtu ateher Zoti paska ba hajgare me neve sepse ne asnje qellim ne jete nuk kemi ose te pakten nuk e dim deri me tani.Jo qysh po tham une po qysh thojne librat fetare!
Librat fetar nuk me ka ra rasti ti lexoj te thon nje gje te till .
More ti si lutesh une nuk mund te ta ndaloj, ama vetem mundem me te than qe kjo feja e jote e re pa prapanic perpjet, nuk ka me te kry pune asgje ne fund.Une lutem me dy duar me shuplaka te kthyera nga qielli por vetem ne gjuhen shqipe, pra disi njejte si muslimanet, por nuk pranoj qe te ul fytyren ne toke e ta ngrej prapanicen se ashtu nuk i ka hije mashkullit!
Normal qe nuk ndjen kenaqsi kur nuk je besimtar.E kom fal edhe une me ni kohe namazin ne gjuhen arabe dhe nuk kam ndjere hiq kenaqesi!
Kenaqsia e namazit eshte dhurat per besimtaret musliman.
Paqja dhe meshira e Zotit qofte me ju!
Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohė tė gjatė rrezikon t`ju bėhet fytyrė!
Besim une i kam lexuar librat fetare me vemendje por nuk ju kam besuar ashtu verberisht si ti!
Ti se paske lexu me vemendje Kur'anin!
Ti po thua: O i nderuar ti the qe ne kemi ardhe ketu po na spaskemi me nevoj per Zotin sepse tash ne jemi Zot e vetevetes , nese eshte keshtu ateher Zoti paska ba hajgare me neve sepse ne asnje qellim ne jete nuk kemi ose te pakten nuk e dim deri me tani.
Librat fetar nuk me ka ra rasti ti lexoj te thon nje gje te till .
Kurse une po te them lexoje kete ajet:
2:30. (Pėrkujto Muhammed) Kur Zoti yt u tha engjėjve: "Unė po krijoj (po pėrcaktoj) nė tokė njė zėvendės!" ...
Mos me shtin me ti pru tash argumentet me ajete tjera nga Kur'ani se po te tregoj qe deshperohesh!
une lere qe kam lexuar dhe di shume per fene islame por edhe kam shkruar shume per fene islame me heret ne kete forum por me nje tjeter emer dhe me te tregu se kush jam une befasohesh!
Krijoni Kontakt