Une kam qejf shume sporte por me pelqen te luaj me shume tenis the futboll ( europjan)........lol
Une kam qejf shume sporte por me pelqen te luaj me shume tenis the futboll ( europjan)........lol
edhe un e pelqej shume futbollin e sa per tenis nuk e kam ushtruar shume , vetem table tenis.............. me qe ra fjala lepuri eshte kafsha jote e preferuar?
Te gjithe njerzit kane nje gje te perbashket , janet te gjithe te ndryshem.......................
Jo nuk eshte lepuri eshte macja por sdi pse me pelqen te me therrasin lepurushe ...
MireSerdhe..
FEJA E SHQYPTARIT? 'SHQYPTARIA'
MIresererdhekalofsh sa me kendshem ktu.. sportet edhe un i pelqej
hihihi.. papapa kam gjith kto te perbashkta me shum njerez ne forum.. edhe 1 her te pershndes bye
back-fo-BAD?;)
Hi Bledi,
mirese erdheeeeee
edhe mu me pelqen futbolli europian...lol
e thaj kur loz....me teper fitoj kur ju fus nen-kamxen!![]()
**MoS Me TrEgO Se Cfar DuA Te DeGjOj, Me TrEgO CfaR Ke PeR Te ThEnE**
mire se erdhe bleddi...ja kalofsh bukur mes nesh
edhe mu m'pelqen futbolli evropjan...ka ma njeri qe e pelqen?lol
bye
ps: une njoh nje cift te ri nga burreli, mbase e njeh... aight bye dhe njeher
ne qefin tim
Mirserdhe Kalofsh mire
E pasur behesh me dituri, e jo me pasuri
E Mencur behesh me mend, e jo me moshe
O shkodra kjo e dashurise qe ke shkrujt e bukur e po me pelqeka . me thon te drejten qesha pak kur e lexova per faktion se eshte e vertete. edhe kush eshte ai qifiti qe njihni ju???
,
Ner fakt shijakse kur je i verber nuk mund ta shikosh driten.............e vet genjeshtra per mendimin tim eshte verberim.............
Ki besim ne vetvete sepse ju dini me shume se ju mendoni qe mund te dini.................................
Krijoni Kontakt