Close
Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 117
    i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    Mesazhi vjetor dhene Jakov Colos me 25 Dhjetor 2011

"Femijet e mi, sot ne menyre te vecante deshiroj t'ju drejtoj e t'ju besoj tek Biri im. Femije, hapini zemrat tuaja dhe lejoni Jezusin te linde ne ju, sepse vetem keshtu femije, ju vete mund te provoni lindjen tuaj te re e me Jezusin ne zemrat tuaja te ecni drejt udhes se shpetimit. Faleminderit qe iu pergjigjet thirrjes time."

Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    2 Janar 2012, Mesazhi dhene Mirjanes

"Femije te dashur! Ndersa shikoj ne zemrat tuaja me shqetesim prej nene, ne to shoh dhimbje dhe vuajtje; shoh nje te kaluar te plagosur dhe nje kerkim pa pushim; shoh femijet e mi qe duan te jene te lumtur, por nuk dine se si. Hapjani veten Atit. Kjo eshte rruga per ne lumturi, udha nga e cila dua t'ju udheheq ju. Zoti Ate kurre nuk i le femijet e Tij vetem, sidomos jo ne dhimbje dhe deshperim. Kur ju t'a kuptoni dhe pranoni kete, do te jeni te lumtur. Kerkimi juaj do te mbaroje. Ju do te doni dhe nuk do te keni frike. Jeta juaj do te jete shpresa dhe e verteta qe eshte Biri im. Faleminderit. Ju lutem, lutuni per ata qe Biri im ka zgjedhur. Mos gjykoni, sepse te gjithe ju do te gjykoheni."

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga Diella1 Lexo Postimin
    2 Janar 2012, Mesazhi dhene Mirjanes

"Femije te dashur! Ndersa shikoj ne zemrat tuaja me shqetesim prej nene, ne to shoh dhimbje dhe vuajtje; shoh nje te kaluar te plagosur dhe nje kerkim pa pushim; shoh femijet e mi qe duan te jene te lumtur, por nuk dine se si. Hapjani veten Atit. Kjo eshte rruga per ne lumturi, udha nga e cila dua t'ju udheheq ju. Zoti Ate kurre nuk i le femijet e Tij vetem, sidomos jo ne dhimbje dhe deshperim. Kur ju t'a kuptoni dhe pranoni kete, do te jeni te lumtur. Kerkimi juaj do te mbaroje. Ju do te doni dhe nuk do te keni frike. Jeta juaj do te jete shpresa dhe e verteta qe eshte Biri im. Faleminderit. Ju lutem, lutuni per ata qe Biri im ka zgjedhur. Mos gjykoni, sepse te gjithe ju do te gjykoheni."
    >>> Pikerisht keto fjale do doja t'ju thoja edhe une te gjitheve.

> Te gjithe kerkojne lumturine por duan ta gjejne sipas deshires se tyre duke qene egoiste, jo tolerant, brutal, te pashpirt etj etj nderkohe qe lumturia eshte si nje flutur qe nuk zbret dot ne nje pyll te tille ku lulet a saj jane veset.
    > Lumturia eshte si ajo flutura qe ulet vetem atje ku lulet jane virtytet. Dhe lulja saj e preferuar eshte Dashuria.
    > Shen Maria e din mire kete gje prandaj i fton te gjithe ti hapin zemren Atit i cili eshte Zoti i Dashurise.
    La verita' ti rendera' libero!

Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    25 Janar 2012

"Femije te dashur! Me gezim, edhe sot ju ftoj te hapni zemrat tuaja e te degjoni thirrjen time. Perseri, deshiroj t'ju terheq prane Zemres time te Paster, ku do te gjeni strehe e paqe. Hapjuni lutjes, derisa te behet nje gezim per ju. Permes lutjes, Me i Larti do t'ju jape shume hire dhe ju do te beheni duart e mia te shtrira ne kete bote pa qetesi qe ka nevoje per paqe. Bij, deshmoni besimin me jetet tuaja dhe lutuni qe besimi te rritet dite per dite ne zemrat tuaja. Une jam me ju. Faleminderit qe iu pergjigjet thirrjes time."

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    interesant, ka qe prej Qershorit 1981 qe vijne keto mesazhe..., megjithate zyrtarisht Kisha Katolike nuk eshte prononcuar,...i kam ndjekur ca kohe tek "Radio Maria" ne italisht, dhe une per veten time i besoj te gjitha kete shfaqje te se Tereshenjtes... dhe mesazhet shpresedhenese
    Duaje te afermin tend si veten

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    interesant, ka qe prej Qershorit 1981 qe vijne keto mesazhe..., megjithate zyrtarisht Kisha Katolike nuk eshte prononcuar,...i kam ndjekur ca kohe tek "Radio Maria" ne italisht, dhe une per veten time i besoj te gjitha kete shfaqje te se Tereshenjtes... dhe mesazhet shpresedhenese
    ilia spiro, une i besoj si te verteta keto vegime dhe mesazhe. Por, per mrekullitė dhe vegimet e Medjugorjes eshte ngritur nje komision hetimi nga Vatikani ne Mars 2010 i perbere nga ipeshkv, teologe dhe eksperte te tjere. Besoj se sė shpejti do te perfundon edhe kjo dhe Vatikani do te del me nje vendim.
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    ilia spiro, une i besoj si te verteta keto vegime dhe mesazhe. Por, per mrekullitė dhe vegimet e Medjugorjes eshte ngritur nje komision hetimi nga Vatikani ne Mars 2010 i perbere nga ipeshkv, teologe dhe eksperte te tjere. Besoj se sė shpejti do te perfundon edhe kjo dhe Vatikani do te del me nje vendim.
    toni, eshte mire qe ka ndodhur keshtu si thua, por Kisha pergjithesisht nuk pergjigjet menjehere per keto ēeshtje, sidomos lidhur me eskatologjine. Kjo ndodh edhe ne Kishen Orthodhokse. Keshtu qe nuk pres pergjigje te shpejte nga ky "komision". Per menyren se si e ke shprehur, me duket si shume procedural..ne keto raste (sidomos ne kanonizimet e shenjtoreve), veprohet mbi bazen e deshmive te njerezve te thjeshte, ..por shekuj pasi ata kane nderruar jete....
    Mendoj se ne kete rast mund te ishte bashkepunuar edhe me Kishen Orthodhokse, pasi fenomeni prek mbare njerezimin...

jam njohur se ēdo date 25 te muajit, vijne mesaxhet e se Tereshenjtes (sipas 4-5 deshmitareve, ose 1 me duket quhet Maria,.." Kjo eshte teper serioze, nese fenomeni qendron...atehere kemi te bejme me vertetimin e disa paragrafeve te "Zbuleses"....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 30-01-2012 mė 07:36

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    jam njohur se ēdo date 25 te muajit, vijne mesaxhet e se Tereshenjtes (sipas 4-5 deshmitareve, ose 1 me duket quhet Maria,.." Kjo eshte teper serioze, nese fenomeni qendron...atehere kemi te bejme me vertetimin e disa paragrafeve te "Zbuleses"....
    Kjo ėshtė mėse e vertetė, vegimet dhe mesazhet ndodhin ne sy te popullit, d.m.th nuk ndodhė dikund ku nuk shihet apo..., por kjo mrekulli ndodhė ne sy te populli dhe jo vetem nje her, apo ne nje person, por janė 5 persona, qe kur ishin fėmijė, ata e takuan Zojen e bekuar shėn Marinė. Nga ajo ditė qe ndodhi ne vitin 1981 e deri sot, kan vazhduar takimet dhe vegimet duke marrė mesazhe dhe porosi nga nėna e Kishes - virgjėresha e bekuar.

Ja disa foto, janė ata persona qe takuan nėnen e Zotit tonė Jezusit, dhe nga ajo ditė vazhdojnė ne vegime dhe mrekulli te Hirit te Zotit. Keto foto jane nga koha kur keta takuan Shėn Marinė.

Njėra nga fotot, (foto e dytė e radhes dhe nuk eshte me ngjyrė por bardh e zi), eshte kur ne nje rast, gjate Meshės sė Shenjt, keta sė bashku veguan shfaqjen e shėn Marisė. Secili mund ta kuptoj shikimin e tyre dhe fytyrate e tyre ne dashuri dhe gezim.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 30-01-2012 mė 08:49
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    toni, i kam ndjekur hollesisht keto shfaqje nepermjet radios ne gjuhen italiane "Radio Maria" dhe e njoh mire problemin..madje djali me i vogel, (s`me kujtohet emri), u mor nga e Tereshenjta (nuk e di me apo pa trup) dhe u ēua ne parajse, ferr, ku pa disa realitete, te cilat nuk mund te shihen nga njerezit zakonisht..

keto kohe kane qene ndeshja e Saj me satanain, per hir te shpetimit te te gjithe njerezve

Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    2 Shkurt 2012, Mesazhi dhene Mirjanes

"Femije te dashur; Une jam me ju per kaq shume kohe dhe tashme per kaq gjate kam qene duke ju drejtuar drejt prezences se Zotit dhe dashurise se Tij te pafundme, qe Une deshiroj qe te gjithe ju te arrini t'a njihni. Dhe ju femijet e mi? Ju vazhdoni te jeni te shurdher dhe te verber ndersa shikoni boten rreth jush dhe nuk doni t'a shihni ku po shkon pa Birin tim. Ju po e refuzoni Ate - dhe Ai eshte burimi i te gjithe hireve. Ju po me degjoni mua ndersa ju flas juve, por zemrat tuaja jane mbyllur dhe ju nuk po me degjoni me te. Ju nuk po i luteni Shpirtit te Shenjte t'ju ndricoje. Femijet e mi, mendjemadhesia po udheheq. Une po ju tregoj perultesine juve. Femijet e mi, kujtohuni qe vetem nje shpirt i perulur shkelqen me pasterti dhe bukuri sepse ka arritur te njohe dashurine e Zotit. Vetem nje shpirt i perulur behet parajse, sepse Biri im eshte ne te. Faleminderit. Perseri ju pergjerohem te luteni per ata te cilet Biri im ka zgjedhur - ata jane barinjte tuaj."

Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •