Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 117
    i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    Mesazhi dhene Mirjanes, 2 Shtator 2012

"Te dashur femije, ndersa syte e mi ju shikojne juve, shpirti im kerkon ato shpirtra me te cilet deshiron te jete nje - shpirtra qe kane kuptuar rendesine e lutjes per ato bij te mite qe nuk kane arritur te njohin dashurine e Atit Qiellor. Po ju therras sepse ju kam nevoje. Pranojeni misionin dhe mos kini frike, une do t'ju forcoj juve. Une do t'ju mbush me hiret e mia. Me dashurine time do t'ju ruaj nga shpirti i keq. Une do jem me ju. Me prezencen time do t'ju ngushelloj ne momentet e veshtira. Faleminderit per zemrat tuaja te hapura. Lutuni per prifterinjte. Lutuni qe bashkimi i tyre me Birin tim te jete sa me i forte, qe ata te jene nje. Faleminderit."

Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    25 Shtator 2012

"Te dashur femije! Kur ne natyre vereni larmine e ngjyrave qe me i Larti ju dhuron, hapni zemren e me mirenjohje lutuni per gjithe te miren qe keni dhe thoni: 'Une jam krijuar per perjetesine' - dhe keni mall per gjerat qiellore sepse Zoti ju don me dashuri te pamase. Prandaj ju dha edhe mua per t'ju thene: 'Vetem ne Zot eshte paqja e shpresa juaj, bij te dashur'. Faleminderit qe ju pergjigjet thirrjes time."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2012
    Postime
    8
    Citim Postuar mė parė nga Diella1 Lexo Postimin
    Ke te drejte, mrekullia e Fatimas njihet nga Vatikani dhe eshte qender pelegrinazhi. Per Medjugorjen eshte ngritur nje komision hetimi ne Mars 2010 i perbere nga peshkope, teologe dhe eksperte te tjere...
    Megjithate me sa di per nje mrekulli si te Shfaqurit dhe Mesazhet e Zojes se Bekuar mund te pronuncohen zyrtarisht mbas mbylljes se te Shfaqurave,(me sa di ashtu siē ka ndodh edhe me mrekullite e Lourdit (France),e ashtu siē behet edhe me pronuncimin e te shpallurit i Bekuar apo Shenjt per dike qe shpallet mbas vdekjes se tij, pasi nuk mund te shpallet (zyrtarisht) perderisa eshte gjalle akoma.

Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    Ashtu eshte aritad, por edhe pelegrinazhi lejohet e inkurajohet nga prifterinjte, dhe faleminderit Zotit qe jane keto mesazhe, sepse jane shume te rendesishme per jeten shpirterore te nje besimtari...

Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    Mesazhi dhene Mirjanes, 2 Tetor 2012

"Femije te dashur; une po ju therras e po vij mes jush sepse kam nevoje per ju. Kam nevoje per apostuj me zemer te paster. Une po lutem, dhe ju gjithashtu duhet te luteni qe Shpirti i Shenjte t'ju pershtase dhe t'ju udheheqe, qe t'ju ndricoje dhe t'ju mbushe me dashuri dhe me perultesi. Lutuni qe Ai te mund t'ju mbushe me hir dhe me meshire. Vetem atehere do te me kuptoni, femijet e mi. Vetem atehere do te kuptoni dhimbjen time per shkak te atyre qe nuk kane arritur te njohin dashurine e Zotit. Atehere do te jeni ne gjendje te me ndihmoni. Ju do te jeni drite-mbajtesit e mi te dashurise se Zotit. Ju do te ndriconi rrugen per ato qe kane sy por nuk duan te shohin. Une deshiroj per te gjithe femijet e mi te shohin Birin tim. Une deshiroj per te gjithe femijet e mi qe te provojne Mbreterine e Tij. Perseri ju therras dhe ju pergjerohem qe te luteni per ato te cilet Biri im ka zgjedhur. Faleminderit."

Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    25 Tetor 2012

"Femije te dashur! Edhe sot ju ftoj te luteni per qellimet e mia. Rinovoni agjerimin dhe lutjen sepse satani eshte dinak e terheq shume zemra ne mekat dhe perhumbje. Une ju ftoj femije, ne shenjteri dhe qe te jetoni ne hir. Adhuroni Birin tim qe Ai t'ju mbushe me paqen dhe dashurine e Tij, per te cilen keni etje. Faleminderit qe iu pergjigjet thirrjes time."

Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    Mesazhi dhene Mirjanes, 2 Nentor 2012

"Femije te dashur, si nene ju lutem te kembengulni si apostujt e mi. Une i lutem Birit tim t'ju jape urtesi hyjnore dhe fuqi. Une lutem qe ju te mund te dalloni cdo gje rreth jush sipas te vertetes se Zotit dhe t'i rezistoni fuqishem cdo gjeje qe don t'ju largoje nga Biri im. Une lutem qe ju te mund te deshmoni dashurine e Atit Qiellor sipas Birit tim. Femijet e mi, juve ju eshte dhene hir i madh per te qene deshmitare te dashurise se Zotit. Mos e merrni lehtesisht kete pergjegjesi qe ju eshte dhene. Mos e deshperoni zemren time prej nene. Si nene, deshiroj te mbeshtetem tek femijet e mi, tek apostujt e mi. Permes agjerimit dhe lutjes, ju po hapni rrugen per mua qe t'i lutem Birit tim qe te jete prane jush dhe per emrin e Tij qe te jete i shenjte permes jush. Lutuni per barinjte, sepse asgje nga kjo s'do te ishte e mundur pa ata. Faleminderit."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2012
    Postime
    8
    Pershendetje, me sa di te tre vegjentėt qė kane shfaqjet dhe jepen mesazhet vjetore : Ivanka Ivankovic , Jakov Čolo dhe Mirjana Dragicevic-Soldo do ti kenė deri nė fund te jetes se tyre. Keshtu qe deri atehere nuk mund te pronuncohet Kisha zyrtarisht ,por nuk e di ne se mund te prononcohej mbas perfundimit te te shfaqurave duke ditur qe ato do te vazhdojne deri ne fund te jetes se vegimtarve.
    Por Kisha deri tani Kisha ka njohur zyrtarisht shfaqjet mariane me te rendesishmet si vijojne:

Zoja Jone e Guadalupe's (Meksik, 1531)
    Zoja Jone e Coromoto's (Venezuela, 1652)
    Zoja Jone e Laus (France, 1664 - 1718)
    Bekuara Virgjera Mari e Medaljes mrekulluese (shfaqjet e Shen Katerines Labouré, Paris, 1830)
    Zoja Jone e Mrekullise (shfaqja Alphonse Marie Ratisbonne, Roma, 1842)
    Zoja Jone e La Salette (France, 1846)
    Zoja Jone e Lourdit (France, 1858)
    Zoja Jone e Ndihmes Mire e Champion (Shtetet Bashkuara, 1859)
    Zoja Jone e Pontmain (France, 1871)
    Zoja Jone e Gietrzwald (Shfaqjet e Gietrzwald, Poloni, 1877)
    Zoja Jone e Knock (Irlande, 1879)
    Maria Dhimbshme Shenjterueshme e Castelpetroso (Itali, 1888)
    Zoja Jone e Fatimes (Portugali, 1917)
    Zoja Jone e Beauraing (Belgjike, 1932 - 1933)
    Virgjeresha e te Varferve (Banneux, Belgjike, 1933)
    Zoja e Gjithe Popujve (Amsterdam, Hollande 1945 - 1959)
    Zoja Jone e Akites (Japoni, 1973)
    Maria Virgjer e Nene Ribashkuese e gjithe popujve e kombeve (Finca Betania,Venezuela, 1976)
    Zoja Jone e Kibeho's (Ruanda, 1981)
    Zoja Jone e Rruzares te Shen Nikollait (Argjentina, 1983)

Gjithashtu Kisha njeh shfaqjet personale si vijon:

Basilit Madh
    Shen Monikes
    Shen Bernardit te Chiaravalle's
    Shen Domenikut
    Shen Simon Stock
    Shen Pietro Nolasco
    Shenjta Brigjida e Suedise
    Papa Celestino V
    Shenjta Margerita Maria Alacoque
    Shenjta Beatrice da Silva
    Bekuara Alexandrina e Balazar
    Alphonse Marie Ratisbonne
    Marta Robin

Jane po ashtu aprovu zyrtarisht nga Kisha katolike manifestimet mariane si
    vijojne,edhe pse ndyshe nga shfaqjet:

Zoja e Bekuar e Gjakut, efuzion gjaku nga balli i nje afreku te nje Zoje te Qumeshtit,i goditur nga
    nje gur ( 29 aprile 1494)
    Mbreteresha e gjithe Shenjterve (Mrekulli mariane e Shen Ciriakut),levizje te syve (Ancona, 1796)
    Zoja Jone e dashur e Meshires, levizje e syve (Rimini, 1852).
    Zoja Mrekullueshme, levizje e syve (Taggia,Itali. 1855).
    Virgjera Dhimbshme, levizje e syve (Quito,Ekuador 1906).
    Zoja e Bekuar e Loteve, lotim syshe (Sirakusa, 1953).
    Zoja Bekuar e Parajses, levizje e syve (Mazara del Vallo 3 nentor 1797)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga aritad : 04-11-2012 mė 20:43

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2012
    Postime
    8
    [QUOTE=aritad;3527055]Pershendetje, me sa di te tre vegjentėt qė kane shfaqjet dhe jepen mesazhet vjetore : Ivanka Ivankovic , Jakov Čolo dhe Mirjana Dragicevic-Soldo do ti kenė deri nė fund te jetes se tyre. Keshtu qe deri atehere nuk mund te pronuncohet Kisha zyrtarisht ,por nuk e di ne se mund te prononcohej mbas perfundimit te te shfaqurave duke ditur qe ato do te vazhdojne deri ne fund te jetes se vegimtarve.
    Por Kisha deri tani Kisha ka njohur zyrtarisht shfaqjet mariane me te rendesishmet si vijojne:

Zoja Jone e Guadalupe's (Meksik, 1531)
    Zoja Jone e Coromoto's (Venezuela, 1652)
    Zoja Jone e Laus (France, 1664 - 1718)
    Bekuara Virgjera Mari e Medaljes mrekulluese (shfaqjet e Shen Katerina Labouré, Paris, 1830)
    Zoja Jone e Mrekullise (shfaqja Alphonse Marie Ratisbonne, Roma, 1842)
    Zoja Jone e La Salette (France, 1846)
    Zoja Jone e Lourdit (France, 1858)
    Zoja Jone e Ndihmes Mire e Champion (Shtetet Bashkuara, 1859)
    Zoja Jone e Pontmain (France, 1871)
    Zoja Jone e Gietrzwald (Shfaqjet e Gietrzwald, Poloni, 1877)
    Zoja Jone e Knock (Irlande, 1879)
    Maria Dhimbshme Shenjterueshme e Castelpetroso (Itali, 1888)
    Zoja Jone e Fatimes (Portugali, 1917)
    Zoja Jone e Beauraing (Belgjike, 1932 - 1933)
    Virgjeresha e te Varferve (Banneux, Belgjike, 1933)
    Zoja e Gjithe Popujve (Amsterdam, Hollande 1945 - 1959)
    Zoja Jone e Akites (Japoni, 1973)
    Maria Virgjer e Nene Ribashkuese e gjithe popujve e kombeve (Finca Betania,Venezuela, 1976)
    Zoja Jone e Kibeho's (Ruanda, 1981)
    Zoja Jone e Rruzares te Shen Nikollait (Argjentina, 1983)

Gjithashtu Kisha njeh shfaqjet personale si vijon:

Basilit Madh
    Shenjta Monika
    Shen Bernardit te Chiaravalle's
    Shen Domenikut
    Shen Simon Stock
    Shen Pietro Nolasco
    Shenjta Brigjida e Suedise
    Papa Celestino V
    Shenjta Margerita Maria Alacoque
    Shenjta Beatrice da Silva
    Bekuara Alexandrina e Balazar
    Alphonse Marie Ratisbonne
    Marta Robin

Jane po ashtu aprovu zyrtarisht nga Kisha katolike manifestimet mariane si
    vijojne,edhe pse ndyshe nga shfaqjet:

Zoja e Bekuar e Gjakut, efuzion gjaku nga balli i nje afreku te nje Zoje te Qumeshtit,i goditur nga
    nje gur ( 29 prill 1494)
    Mbreteresha e gjithe Shenjterve (Mrekulli mariane e Shen Ciriakut),levizje te syve (Ancona, 1796)
    Zoja Jone e dashur e Meshires, levizje e syve (Rimini, 1852).
    Zoja Mrekullueshme, levizje e syve (Taggia,Itali. 1855).
    Virgjera Dhimbshme, levizje e syve (Quito,Ekuador 1906).
    Zoja e Bekuar e Loteve, lotim syshe (Sirakusa, 1953).
    Zoja Bekuar e Parajses, levizje e syve (Mazara del Vallo 3 nentor 1797)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga aritad : 08-11-2012 mė 10:59

Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    Live Stream of Apparition and Talk with Visionary Marija Pavlovic
    November 15, 2012 - 6:00pm CST

http://www.marytv.tv/

Nuk po e perkthej, qenka ne tre gjuhe: anglisht, rusisht dhe spanjisht, po fillon tani shpejt, shpresoj qe kjo linja te punoje.

Kjo ora kur fillon, qenka ne EST tek Marytv, dhe do te thote qe fillon ne oren 23.00 per ato qe jetojne ne Angli, dhe 24.00 per te gjithe pjesen tjeter te Europes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Diella1 : 15-11-2012 mė 13:04

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •