Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 117
    Inxhinier Maska e albani1
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    ilia spiro, une i besoj si te verteta keto vegime dhe mesazhe. Por, per mrekullitė dhe vegimet e Medjugorjes eshte ngritur nje komision hetimi nga Vatikani ne Mars 2010 i perbere nga ipeshkv, teologe dhe eksperte te tjere. Besoj se sė shpejti do te perfundon edhe kjo dhe Vatikani do te del me nje vendim.
    Po nqs Vatikani vendos se keto mesazhe nuk jane te verteta?
    Si do te veprohet?
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga albani1 Lexo Postimin
    Po nqs Vatikani vendos se keto mesazhe nuk jane te verteta?
    Si do te veprohet?
    Nese vatikani i perbere nga ipeshkv, teologe dhe eksperte te tjere.. - "Ai ėshtė nė ju" vendosė se "nuk janė te verteta", atėher keto nuk janė te verteta dhe duhet te ndalohen, apo ato nuk janė Kishė katolike dhe mund te veprojnė jasht Kishes katolike.

Fjala ėshtė "NĖSE..." ???
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    Mesazhi urgjent qe thuhet se i eshte dhene Ivanit

Ka nje thashethem, qe origjinon nga Kanadaja, qe thote se Ivani mori nje mesazh urgjent nga Zoja Jone per nje lufte ne Lindjen e Mesme. Ivani u thote te gjitheve se ky thashethem eshte i rreme. Ju lutemi beni c'te jete e mundur te ndaloni kete thashethem nga qarkullimi.

http://www.medjugorje.org/ivanmessage.htm

Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    25 Shkurt 2012

"Te dashur femije! Ne kete kohe, ne menyre te vecante ju ftoj: lutuni me zemer. Femije, ju flitni shume por luteni pak. Lexoni, meditoni Shkrimin e Shenjte e fjalet e shkruara ne to te jene per ju jete. Une ju inkurajoj e ju dua, qe ne Zot te gjeni paqen tuaj dhe gezimin per te jetuar. Faleminderit qe iu pergjigjet thirrjes time."

Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    Mesazhi dhene Mirjanes, 2 Mars 2012

"Femije te dashur; permes dashurise se pamase te Zotit une po vij mes jush dhe vazhdimisht po ju therras ne krahet e Birit tim. Me nje zemer nene une ju lutem juve, femijet e mi, por edhe perseri ju paralajmeroj, qe shqetesimi per ato qe nuk e kane njohur Birin tim te jete ne vend te pare per ju. Mos lejoni qe duke ju shikuar ju dhe jeten tuaj, ata te mos pushtohen nga nje deshire qe te njohin Ate. Lutjuni Shpirtit te Shenjte qe Biri im te vendoset ne ju. Lutuni qe ju te jeni apostuj te drites hyjnore ne kete kohe erresire dhe pa shprese. Kjo eshte nje kohe e proves tuaj. Me nje rruzare ne duar dhe dashuri ne zemer nisuni me mua. Une po ju udheheq drejt Pashkeve ne Birin tim. Lutuni per ata qe Biri im ka zgjedhur qe ata te mund te jetojne gjithmone permes Tij dhe ne Te - Priftin e Larte. Faleminderit."

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Keto jane genjeshtra e asgje tjeter. Nese Bibla eshte e vertete keto jane vetem manipulime e asgje tjeter. Shume te krishtere katolike fatkeqesisht jane bere te verber dhe po ndjekin doktrina qe nuk kane baze ne logjiken e shendoshe dhe ne Bibel.

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Keto jane genjeshtra e asgje tjeter. Nese Bibla eshte e vertete keto jane vetem manipulime e asgje tjeter. Shume te krishtere katolike fatkeqesisht jane bere te verber dhe po ndjekin doktrina qe nuk kane baze ne logjiken e shendoshe dhe ne Bibel.
    mesia4ever, paraqitu si njeri kur hyn nė shtepi tė huaj. Kėtu as qė ke tė drejt tė shkruash fare e lere ma tė fyesh besimin e Kishės Katolike. Kisha ėshtė e Krishtit dhe askush nuk ka te drejt ta gjykoj - gjykimi i takon PRONARIT e jo ....!

Ju sektarėt keni ngelur nė sulme ndaj Kishės dhe kjo nuk mė gėzon, nuk mė gezon pėr dy fakte:
    e para; djalli sulmon Kishen e Krishtit nė mėnyra dhe forma tė ndryshme, dhe shumė janė rob te tij duke u bė ushtar tė devotshem tė djallit kundėr TRUPIT tė Zotit. dhe
    e dyta; pėr faktin se deshiroj qė gjymtyrėt e Zotit tė jenė brenda TRUPIT tė Tij sepse Ai pėr ketė TRUP - (Kishen) edhe vdiq.

Kėshtu qė, bėn mirė ose te lexosh nė heshtje kur kyēesh nė komuntetin katolik, ose mos te kyēesh fare sepse nuk ja din rendin ti Kishes as Zotit tė Kishes. Por mendon qė arrihet Zoti me imagjinata dhe emucione individuale, edhe ma keq, kur thua se; "Nese Bibla eshte e vertete" ama harron se ishte pikėrsiht Kisha ajo qė ruajti Biblen dhe Traditen, Kisha edhe vendosi se cila ėshtė Bibla e VERTETĖ dhe i frymezuar nga Zoti, ani pse edhe atėher pati sekte te njeta sic jeni ju sot qė akuzonin doktrinat dhe mesimet e Kishės sė Zotit.

Vegimet dhe mesazhet qė sjellė Zoja e bekuar Kishės sė Krishtit janė tė bekuara dhe me HIRE tė Zotit. AMEN - Krishti ėshtė besnik ndaj Kishes sė TIJ - AMEN.
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    25 Mars 2012

"Femije te dashur! Edhe sot, me gezim, deshiroj t'ju jap bekimin tim prej nene e t'ju therras ne lutje. Lutja te behet nje nevoje per ju qe cdo dite te rriteni me shume ne shenjteri. Punoni me shume per konversionin tuaj sepse jeni larg, femije te vegjel. Faleminderit qe iu pergjigjet thirrjes time."

Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    2 prill 2012, mesazhi dhene Mirjanes

"Te dashur femije, si Mbretereshe e Paqes, deshiroj t'ju jap paqe juve, femijet e mi, paqe te vertete qe vjen permes zemres se Birit tim Hyjnor. Si nje nene lutem qe urtesia, perultesia dhe miresia te mbreterojne ne zemrat tuaja - qe paqja te mbreteroje - qe Biri im te mbreteroje. Kur Biri im te jete udheheqesi ne zemrat tuaja, ju do te jeni ne gjendje t'i ndihmoni te tjeret qe te arrijne t'a njohin Ate. Kur paqja qiellore te mbizoteroje permbi ju, ato qe po e kerkojne ate ne vendet e gabuara, duke i shkaktuar keshtu dhimbje zemres time prej nene, do t'a kuptojne ate. Femijet e mi, i madh do te jete gezimi im kur shoh qe ju po pranoni fjalet e mia dhe qe ju deshironi te me ndiqni mua. Mos kini frike, ju nuk jeni vetem. Me jepni duart tuaja dhe une do t'ju udheheq juve. Mos harroni barinjte tuaj. Lutuni qe ne mendimet e tyre te mund te jene gjithmone me Birin tim qe i thirri per te deshmuar Ate. Faleminderit."

Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    25 Prill 2012

"Femije te dashur! Edhe sot ju ftoj ne lutje dhe qe t'a hapni zemren tuaj drejt Zotit, femije, si nje lule drejt ngrohtesise se diellit. Une jam me ju dhe ndermjetesoj per te gjithe ju. Faleminderit qe ju pergjigjet thirrjes time."

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •