doja me dit si me u bere nje dj i zoti.dmth te gjitha hapat qe te behesh nje dj.flm per mirekuptimin dhe qe harxhuat kohen me mua
doja me dit si me u bere nje dj i zoti.dmth te gjitha hapat qe te behesh nje dj.flm per mirekuptimin dhe qe harxhuat kohen me mua
Besoj se e ke fjalen per Dj dasmash?Per kete duhet te kesh shije te muzikes popullore dhe nje program Dj ku ti parapregatisesh kenget, ne grupime pa nderpreje njera nga tjetra dhe ne te njejtin nivel audio.Te ndash vallet e kenget sipas krahinave te vendit. te kesh nuhatje se si eshte preferenca e dasmoreve, dhe te jesh i gateshem per te plotesuar shijen e tyre.Natyrisht qe dhe kjo pune nuk behet pa eksperience.
ai qe ka talent per tu bere dj nuk pyet ne forum se si behet, po thjesht behet.
flas per DJ te vertete, se ka dhe pseudo-dj dasmash qe nderrojne kenget ne kompjuter duke perdorur nje program dhe e quajne veten DJ.
Te shikojme listen e contacteve ne msn mos kemi nr e Tiėsto ose Van Buuren,sepse di qe japin kurse,10.000 lek te vjetra ne muaj.
lOl
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Nje Dj nuk behet i till,ai lind dhe rritet si i till!
Te duhet kohe,te degjosh prodhime te Dj te tje,mixed e tyre dhe te ndjekesh rrugen qe te pershtatet,sepse cdo Dj,ka menyre e vete te prodhimtaris,miximit dhe fantazis,sepse cdo produkt,eshte nje art ne vete.
Good luck!
Feel the pump √
Te keqen e DISK JOKEY-it (lol) sa poshte ka rene...
Gjera qe ndodhin Etta,mos u merzit se ske c`i ben!
Feel the pump √
Mjafton ta kesh qejff
DJ = Disc Jammer
Nqs e ke fjalen per Radio DJ at'her eshte shum thjesht krijon 1 play list dhe vetem i rendit kenget asgje me shum ( n`Winamp )
nqs don t`behesh Remixer at'her ........
para se te fillosh te besh miximin e 2 apo me shum kengeve duhet ta gjesh keng me BPM ( Tempo ) te njejt ose me rritem te ngjajshem ( Drums )
pastaj i krijon vet 1 pal drums ne te njejtin rritem ose krijon rritmin tend por qe i pershtatet normal dhe i shton ndonje vocal ( acapella )
psh:
Arta Bajrami - Te Kam Per Vete Remix
se pari ja gjejme tempon ( 130.5 BPM ) pastaj krijojme DRUMS
( psh. une kam perdorur Reason 4 )
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dj_PiRoMaN : 05-11-2009 mė 21:17
Loneliness brings pain and pain makes you a genius... ;)
Krijoni Kontakt