Ky nuk eshte kurgjo tjeter vec se nje genjeshtar sa eshte kon musliman (kishem) ky kurr se ka pas kete firm qe ka tani dmth ka pas urrejtje per shqiptaret (budall) kurse tash ka nje firm interesante "Shqiperia e Shqiptareve vdekje tradhetarve" ty apet nuk duhet te besojm sepse edhe kombin shqiptar mundesh me tradhtu dhe me bashkpunu me serb sepse je njeri me dy fytyra keshtu po thu ti un spo thom vet po kallxon qe je me dy fytyra,sa ishe musliman shqiptaret nuk i dojshe?? kurse tash behesh se kishem kam dashni per shqiptaret,sa i perket firmes time un qe nga fillimi kam pas keshtu ndesh jom taliban ndesh sjom une keshtu ka me pas ikk tash tradhtar.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The_Capital : 13-03-2010 mė 09:23
Burri 1 X flet !
WE WILL NOT GO DOWN!
O ZOT kush flet per patrotizem! Po serbin e ke ti komshi jo une dhe ati ja keni puth ****** sa ishit ne sundim te serbve.Tani qe ju cliroj perendimi po e hidhni shurren perpjet e jeni bo me arabt.Pse nuk erdhen arabt me ju cliru,ose pse shum nga shtetet islamike nuk ju njofin.Po ju jeni mosmirnjohes,e mos na folni per patriotizem se me bo me ju heq kufit juve nuk ngel kush ne kosove po te gjith ne perendim shkoni,e asnje prej jush nuk shkon ne arabi te ato magjypat
Revolution 1848
Mua edhe po te me thirrin ne EU dhe te rri ulur dhe te me vin paret duke nejtur se nuk kisha me shku shoki jem po ti genjeshtar svyn njeri sikur ti me dy fytyra qka vyn a?? masi i tradhtove vllaznit musliman dhe tash fol qkas per arab dhe tash mu me qun injorant dhe te tjeret ti dikur i tradhton edhe vllaznit shqiptar ohh burr se ti je me dy fytyra ski qka fol mo ikkk marre marree..
Burri 1 X flet !
Krijoni Kontakt