Close
Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 142
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Gabim floriri im,keto qe ke permendur jan shtresat qe rrethojn token dhe jo universin.7 pale apo 7 kat thuaje si te intereson,por ( 7 Qiej keni thene )
    O bylbyl mundesh me na sjell ku paske lexu ti kete ??

17:44.
    Lartmadhėri tė merituar i shprehin Atij shtatė qiejt e toka dhe ēka ka nė to, e nuk ka asnjė send qė nuk e madhėron (nuk i bėnė tesbihė), duke i shprehur falėnderim Atij, por ju nuk kuptoni atė madhėrim tė tyre (pse nuk ėshtė nė gjuhėn e tuaj). Ai ėshtė i butė dhe fal shumė

23:17.
    Ne krijuam mbi ju shtatė palė (qiej) dhe nuk jemi tė pakujdesshėm ndaj asaj qė krijuam

67:3.
    Ai ėshtė qė krijoi shtatė qiej palė mbi palė. Nė krijimin e Mėshiruesit nuk mund tė shohėsh ndonjė kontrast, andaj, drejto shikimin se a sheh ndonjė ēarje?

Pra ti permbaju firmes tende

Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    O bylbyl mundesh me na sjell ku paske lexu ti kete ??

17:44.
    Lartmadhėri tė merituar i shprehin Atij shtat qiejt e toka dhe ēka ka nė to, e nuk ka asnjė send qė nuk e madhėron (nuk i bėnė tesbihė), duke i shprehur falėnderim Atij, por ju nuk kuptoni atė madhėrim tė tyre (pse nuk ėshtė nė gjuhėn e tuaj). Ai ėshtė i butė dhe fal shumė

Ore,prap ti?ja pra vet e ke shkruar (shtat qiejt dhe toka)jo shtat kat apo pal apo shkall apo apo apo
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ore,prap ti?ja pra vet e ke shkruar (shtat qiejt dhe toka)jo shtat kat apo pal apo shkall apo apo apo
    65:12.
    All-llahu ėshtė Ai qė krijoi shtatė palė qiej dhe prej tokės aq sa ata; nė to zbatohet vendimi i Tij pėr ta ditur ju se All-llahu ka fuqi pėr ēdo send dhe qė me tė vėrtetė All-llahu ka pėrfshirė ēdo send me dijen e vet

67:3.
    Ai ėshtė qė krijoi shtatė qiej palė mbi palė. Nė krijimin e Mėshiruesit nuk mund tė shohėsh ndonjė kontrast, andaj, drejto shikimin se a sheh ndonjė ēarje?

71:15.
    A nuk e keni parė se si All-llahu krijoi shtatė palė qiej (nė kate).

Tasht filozof a te mjaftojne keto ??

Sigurohu qe firmen tende ta zbatosh ne fillim ti e pastaj te tjeret

Futi nje restarart se e lodhe pc me copy paste.Sa here qe ke postuar ke ber riparime ne theniet e tua dhe e dyta,shko flej gjume se te ka perenduar dielli ne lym te zi
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Futi nje restarart se e lodhe pc me copy paste.Sa here qe ke postuar ke ber riparime ne theniet e tua dhe e dyta,shko flej gjume se te ka perenduar dielli ne lym te zi
    Nje te mire e ka Kur'ani se nuk le vend me shkru prej vetit sikur librat tjere ...pra 1 eshte dhe 1 ka mbet .

Ti me duket deshte ajete kuranore ??? Ti sjella , qka deshiron me shum ??? A po te vie rende me pranu qe e pate gabim ??Ndoshta kete e ben edhe mosha se je i ri ende

Nje te mire e ka Kur'ani se nuk le vend me shkru prej vetit sikur librat tjere ...pra 1 eshte dhe 1 ka mbet .

Ti me duket deshte ajete kuranore ??? Ti sjella , qka deshiron me shum ??? A po te vie rende me pranu qe e pate gabim ??Ndoshta kete e ben edhe mosha se je i ri ende
    Une nuk jam i vogel,jam 32 vjec,por te kerkoj falje se nuk e dija se kam te bej me pleqeri ne mosh te thyer.Po ta dija do ta kisha len mbare sic po ta le tani.Pershendetje gjysh/gjyshe
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Une nuk jam i vogel,jam 32 vjec,por te kerkoj falje se nuk e dija se kam te bej me pleqeri ne mosh te thyer.Po ta dija do ta kisha len mbare sic po ta le tani.Pershendetje gjysh/gjyshe

Ne psikologji kem msu se njeriu kur te hy ne moshen madhore fillon e pranon gabimin e tij . Tasht qitja lapsin vet ti

Me pelqen ajo firma jote,vetem se e ke shkru gabim,duhet te ishte ( E keqja per Shqiperin vjen nga "Arabet" )
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Me pelqen ajo firma jote,vetem se e ke shkru gabim,duhet te ishte ( E keqja per Shqiperin vjen nga "Arabet" )
    Prej kur ne Arab po hyjn edhe grekerit , serbet , maqedonasit dhe malazezet ??

Prej kur ne Arab po hyjn edhe grekerit , serbet , maqedonasit dhe malazezet ??
    Jam plotesisht dakord.Mund ti shtosh edhe ato,por te lutem beje sa me shpejt
    Revolution 1848

Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •