Ti me keto denime mundesh me i frikesu vetem ata qe e besojne Allahun (Zotin e Arabeve) kurse Zoti i tere njerezimit nuk ka emer, nuk ka pamje, e as veti njerezore siē ia mveshin nganjehere Kur'ani dhe Bibla, e edhe disa hadithe tuajat qe transmetohet kinse Muhamedi e ka pare Allahun etj.
Une e besoj Zotin dhe i respektoj krijesat e tij, dhe e di qe ai eshte i meshirshem ndaj neve se ne fakt ne jemi si bijte e tij.
Tani une te pyes ty: A do te mund ta fuste ndonje baba femine e tij ne zjarr?
Xhehenemi eshte pjelle e fntazise Hebreje dhe Arabe me te cilat i kane frikesuar njerezit injorante si ne p.sh. qe i frikesojme femijet naten te hyjne brenda se do te vije t'i haje ujku apo ariu!
Trance is the best music!
Pastaj Explorer mos me detyro te hyje une ne detaje se di shume hadithe e edhe Kur'anin koxha mire e dij, sepse edhe une nje kohe kam qene Musliman i devotshem por tani e kam kuptuar te verteten qe feja islame eshte ne fakt trashegimi e fese idhujtare te meparshme te arabeve.
Edhe sot Muslimanet i bejne ritualet e njejta si idhujtaret kur shkojne e prekin dhe e puthin Gurin e Zi ne Qabe.
Pra, Zoti eshte ne qiell, kurse ata e kane shenjteruar nje vend ne toke!
Allahu i Kuranit ban dallime kurse ZOTI i Bibles nuk ban dallime veq thot qe duhet ti besohet atij.
Believe-God une kam pas rastin te lexoj Biblen dhe Kur'anin nga librat fetare qe konsiderohen si shpallje nga Zoti dhe qe te dyja e pershkruajne Zotin me veti te ngjajshme me njeriun, ne disa raste aty Zoti nervozohet dhe i denon njerezit me fatkeqesi te ndryshme, kurse ne disa raste qetesohet e i dhimbsen njerezit.
Pra, keto jane veti njerezore!
Nuk besoj qe Zoti ka probleme me kontrollimin e zemerimit sepse ne kete rast do te kishte nevoje per nje psikolog si tek filmi "Anger Management" per te cilin mund te lexoni ne kete adrese: http://www.imdb.com/title/tt0305224/
Korrigjim: al-Barr nuk do te thote fanatik, por do te thote, Ai qe eshte me dashamiresi, Me i Miri.12. Fanatiku Al-Barr
vdekja nuk eshte tragjedi
tragjedi e vertete eshte ajo cka ndodh pas vdekjes
Krijoni Kontakt