Hapi syte dhe veshet dhe degjo cfare thote shejhu shit Jasir el-Habib: Nje mal me hadithe te trilluara qe sipas tij vertetojne se Aisha (radij-Allahu anha) paska vrare Pejgamberin (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem)!!!!e para dhe a bën të tregosh vendin ku është fyer-shar nëna e muslimanëve ( Ajsha) ose sahabët!? Pash Allahun leri këto maroçkat, mos shpif, se shpifja është e dënueshme nga Allahu bile edhe nga njerëzit. Nuk duroni të përmenden “sahabet” hipokrita, të padëgjueshëm, kur dihet nga vet fakti se edhe ata kan qenë njerëz si ne sot, bile shumica e tyre beduinë të pa shkolluar fare, të pa gdhendur (fjalë populli).
Shikoji fjalet qe dalin nga goja e shiteve! Sipas tyre Aisha ishte zinaqare!!!!!
Shejhu Shit Hasan Shahati thote se gruaja e Pejgamberit (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) ishte gomar!!!!
"Ata që i lëndojnë besimtarët dhe besimtaret, duke i akuzuar për diçka që nuk e kanë bërë, në të vërtetë, i kanë ngarkuar vetes fajin për shpifje dhe një gjynah të qartë." [el-Ahzab, 56]
Ja cfare ka thene Allahu i Lartesuar per Sahabet, qofshin ata Muhaxhire apo Ensare:Nuk duroni të përmenden “sahabet” hipokrita, të padëgjueshëm, kur dihet nga vet fakti se edhe ata kan qenë njerëz si ne sot, bile shumica e tyre beduinë të pa shkolluar fare, të pa gdhendur (fjalë populli).
"Sa u përket besimtarëve të parë, prej muhaxhirëve dhe ensarëve, Allahu është i kënaqur me ata dhe me të gjithë të tjerët që i pasuan me vendosmëri e përkushtim në besim; edhe ata janë të kënaqur me Atë. Allahu ka përgatitur për ata kopshte nëpër të cilat rrjedhin lumenj dhe ku do të jetojnë përgjithmonë.
Kjo është fitorja madhështore!" [et-Teube, 100]
Shiko cfare kane thene Kristianet per Sahabet e Pejgamberit (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem):
Imam Malik rahimehullah ka thënë: “Më kanë transmetuar se kristianët të cilët kishin parë Sahabët kur ata pushtuan Shamin, thonin: “UAllahi – në bazë të informacionit që kemi – nuk ka dyshim se këta janë më ...të mirë sesa Dishepujt e Isait!” Tefsir Ibn Kethir, 7/362
Me zullumin tuaj, ia keni kaluar Cifuteve, Kristianeve, madje edhe Mexhusive dhe Hinduve.
Une te pergezoj faruk me fjalen e Allahut te Lartesuar:
"Innel-Munafikijne fij derkil-esfeli minen-Nari ue len-texhide lehum nasira
Me te vertete Munafiket do te jene ne shtresen me te ulet te Zjarrit dhe dhe ti kurrsesi nuk do t’u gjesh atyre ndihmës." [en-Nisa, 145]
Krijoni Kontakt