Postuar më parë nga
faruk9
Nuk dijë a të qeshi a të qajë edhe për makutesinë tënde?
Një musliman i vërtetë i cili i përmbahet parimeve Islame dhe pranon vajhin-fjalën e Zotit, kurr nuk do t’i kishte thënë ato fjalë !!!
Sidoqoft edhe ty do të përgjigjem mes rreshtave:
r’posa: Respektoje me adhurim e perkushtim ndaj Allahut svt,...
*po, Eh morr r’posa, sa për adhurim ndaj Allahut, mundem të sjelli vëllime të tëra mbi adhurimin ndaj Allah te shiitët, për esencën e Zotit dhe atributet e Tij. Nuk e ke iden sa Falenderojn Allahun shiitët, Ai (Zoti) i Cili njeh (din) çdogjë të padukshme dhe drejt Cilit shpiejnë shenjat e çdo gjëje të dukshme. Ai (Zoti) i cili nuk mund të shihet me sy të shikuesit, por syri që nuk e sheh nuk mundet as Ta mohojë Ate, as mendja e cila dëshmon Qenësinë e Tij nuk mund ta arrijë. Ai është aq i shkëlqyer në Shkëlqësinë e Vet sa që asgjë nuk mund të jetë më i shkëlqyer se Ai.
Pash Allahun lerini dyshime të shterpëta.
r’posa: e jo me shpres qe varret do ti realizojn duat !
*po, Tani të parashtroj një pyetje: a beson ti dhe të tut ne shefaatin e Hz. Resulullahut.?
*po, Unë tregova më par cilët sahabe nuk i ofendojmë. Tani edhe një pyetje: Athua mosrespekti ndaj sahabëve fasika të padrejtë, munafika, tradhtarë e pabesimtar, është me e kobshme, sa mospasja e respektit (qe juve -bota sunnite nuk ka respekt) ndaj hz. Ebu Talibit a.s., . Shkoni aq large sa që deklaroni se ka vdekur si kafir (ah subhanAllah).
r’posa: shijat ofendojn edhe as'habet,
r’posa: ata kan trilluar edhe rreth Pejgamberit s.a.w.s,
*po, mos na fol nga qielli, nenvizoi me argumente.
r’posa: Devijimet e shijave jan aq te teperta saqe se meritojn as te quhen "musliman", pasiqe ne te vertet ata, nuk jan as musliman ! Me shum i gjasojn te krishtereve me ikonat e tyre, se sa Islamit qe predikoi i Dërguari i Allahut.
*po, E thash edhe më para: Keni kujdesë, lexo edhe një herë ate çka ke thënë !!!
Ate çka i thash për Referi1, vlejn edhe për ty: “Për deri sa dikush e thërret shehadetin dhe i pranon të vërtetat e islamit dhe imanit, kujdes me gjykime, se gjykimi ynë ndaj tyre do të kthehet në BUMERANG.”.
Ti i din vetëm gënjeshtrat që ti shpërndajn alimat wehabi-sunnite. (me gjithë ate 80-të vjetët e sharjeve dhe fyerjeve ndaj imam Aliut a.s., i cili ka urdhëruar halifja sunni Muawija). E them halifja sunnit nga se shiitët nuk e pranojn ate për halife.
selam, faruk. 06/10/09.
Krijoni Kontakt