Faqe si Facebook, Myspace, Twitter etj jane bere shume te njohura ne vitet e fundit. A ju pelqen te merrni pjese ne to? I konsideroni me shume si nje menyre komunikimi, nje reklame apo thjesht humbje kohe?
Faqe si Facebook, Myspace, Twitter etj jane bere shume te njohura ne vitet e fundit. A ju pelqen te merrni pjese ne to? I konsideroni me shume si nje menyre komunikimi, nje reklame apo thjesht humbje kohe?
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
gjera te bukura,,,une kam lidh kontakt me njerez qe kisha 10 vite pa dit se ku ishin apo se me se merreshin.
kto networke jan te domosdoshme per boten ne levizje sic eshte kjo e jona sot.
Ne fillim ishte si nje menyre komunikimi e te kerkonim shoqerine qe kane humbur lidhjet neper bote, po me vone ra entuziazmi e me rralle futem
U cant judge a book by its cover but you can tell its price
Nuk e kam parė kurrė si njė faqe argėtuese, po mė shumė si njė faqe humbje kohe. Faqe qė krijon varėsi dhe tė lė mbrapa pėr tė bėrė punė tė tjera. Si faqe e cila kategorizohet tek ato sociale ka tė mirat dhe tė kėqijat e saj.
me pelqen (facebook). nje menyre komunikimi me njerezit e tu, te aferm, miq reale.
eshte menyre e mire per te qene ne kontakt me njerezit qe njeh,
kam gjetur njerez qe kisha gati 15 vjet pa i pare.
flas per facebook, myspace i kam harruar dhe passwordin tani,
kurse twitter e vizitova nje here pa u rregjistruar dhe nuk me pelqeu, ne fakt nuk e mora fare vesh si perdoret apo per ēa mund te perdoret.
sigurisht ka dhe te keqet e veta, por me siguri nuk eshte me shume humbje kohe se sa ky forum.
Jo cne si te me pelqej kur kaloj gjysmen e dites aty, dhe per te mos mjaftuar kjo kur sjam ne shpi hy dhe nga cel![]()
me kane ndihmuar kohe me pare per te gjetur njerez qe kisha vite e vite pa i pare. tani jane bo si mos me keq. hyj vetem kur skam cte bej dhe bej nje dore texas holdem, edhe kjo njehere ne jave..
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Krijoni Kontakt