Pik se pari une nuk jam shit okay, kurre nuk kam qene kurre nuk do te behem. Jam musliman dhe kaq.
Sa i perket haditheve se cfar bej une me ato , kjo eshte ceshtje personale e imja, fundja une do te pergjigjem per hadithet para Zotit ne menyre personale.
Nuk ma merr mendja qe Allahu do te kerkoj llogari prej teje per shkak se une i refuzoj ca hadithe qe me duket te pakuptimta.
Sa i perket Zhkudjes se Izraelit , kjo eshte propagande. Irani kurre nuk ka thene qe deshiron te zhduk Izraelin si shtet por vetem regjimin zionist okay. e ti ketu akoma vazhdon te na sjellish propaganden cifute, ose ma mire me thene propaganden e AIPAC-kut sipas se ciles Irani paska thene keta qe thua ti ketu.
Une ndoshta nuk kam master dhe me gezon fakti qe juve jeni duke mbrojtur master, por behet fjale cfar master keni mbrojtur , kete te perhapjes se shpifjeve te FOX-it a ?!!!
Sa i perket luftes midis sunive dhe shijave qe ti e deshiron kaq shum , cfar te te them tjeter , vecse ata qe deshirojne shkaterimin e fese islame kane hapur syte ne njerez si puna jote qe perhapin propagande vellavrasese !!!
Selam Alejkum !!!
GV_USA
Krijoni Kontakt