Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Mjekesia Lexo Postimin
    ti sikur ke ndonje lidhje me keta shitet iraniane.Kur vjen pune per islamin dhe nga presioni qafiresk mohon shume hadithe ndersa tani na del pro shiteve kunder te gjithe muslimaneve.Pale pale na kujton dhe detyrat e shtepise.O dake ne jemi tu mbrojt master ti akoma ne fillore me detyra shtepie.

Ahmedinexhadi eshte nje hebre i maskuar ne shit qe per te fituar simpatine e muslimaneve naive bertet per zhdukjen e israelit.Ne fillim kerkon te behet simbol fetar musliman qe ta ndjekin muslimanet pastaj sigurisht lufta e tij me sunitet qe Allahu e shkatarrofte kete shtet plehre qe ka mbi ne gjirin persik.

Je shume larg te kuptimit politik dhe fetar te islamit ti gostivar.rritu dhe ca pastaj hajde na trego detyrat e shtepise.Heres tjeter me kujdes.

ps:Sdu me ia dit fare cfare flet per cifutet sepse une ia di prapaskenat sikur ia di e gjithe bota muslimane sunite ketij qafiri shit.
    Pik se pari une nuk jam shit okay, kurre nuk kam qene kurre nuk do te behem. Jam musliman dhe kaq.
    Sa i perket haditheve se cfar bej une me ato , kjo eshte ceshtje personale e imja, fundja une do te pergjigjem per hadithet para Zotit ne menyre personale.
    Nuk ma merr mendja qe Allahu do te kerkoj llogari prej teje per shkak se une i refuzoj ca hadithe qe me duket te pakuptimta.

Sa i perket Zhkudjes se Izraelit , kjo eshte propagande. Irani kurre nuk ka thene qe deshiron te zhduk Izraelin si shtet por vetem regjimin zionist okay. e ti ketu akoma vazhdon te na sjellish propaganden cifute, ose ma mire me thene propaganden e AIPAC-kut sipas se ciles Irani paska thene keta qe thua ti ketu.
    Une ndoshta nuk kam master dhe me gezon fakti qe juve jeni duke mbrojtur master, por behet fjale cfar master keni mbrojtur , kete te perhapjes se shpifjeve te FOX-it a ?!!!

Sa i perket luftes midis sunive dhe shijave qe ti e deshiron kaq shum , cfar te te them tjeter , vecse ata qe deshirojne shkaterimin e fese islame kane hapur syte ne njerez si puna jote qe perhapin propagande vellavrasese !!!

Selam Alejkum !!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar mė parė nga Mjekesia Lexo Postimin
    Ahmadinexhad me origjine hebreje?
    03/10/2009 12:05

Politikani qe me shume se kushdo urren Izraelin ne Lindjen e Mesme eshte presidenti iranian Mahmud Ahmadinexhad.
    Por mediat britanike habisin kur hedhin dyshime mbi origjinen hebreje te tij.

Gazeta “The Daily Telegraph” i referohet nje dokumenti qe Ahmadinexhad ka publikuar dhe nderrimit te mbiemrit qe ka bere familja e tij kur ai ishte vetem kater vjec.

Karta e identitetit, tregon se familja e tij ka patur nje mbiemer tjeter, po arsyet e nderrimit te tij nuk shpjegohen.

Psikologet po gjejne rrenjet e urrejtjes se madhe te Ahmadinexhad, i cili me pare ka deklaruar se holokausti nuk ka ekzistuar dhe se Izraeli duhet zhdukur nga hartat.
    Nuk ėshtė aspak e vėrtetė, as e para dhe as e dyta.

a) Ka bėrė thirrje pėr lejimin e plotė tė studiuesve dhe historianėve dhe heqjen e ligjeve PENALE qė ndalojnė hetimin apo edhe mė tė voglėn vėnie nė dyshim tė pėrmasave mbi ēėshtjen delikate tė ēifutėve tė luftės sė dytė botėrore.

b) Ka deklaruar jo pėr zhdukjen e Izraelit nga harta, por pėr zhdukjen e sistemit zionist (ai nga i cili qahen sunitėt ditė-natė), i cili rrėmben tokat e reja tė dikujt tjetėr nėpėrmjet praktikės sė ndėrtimit tė kolonive/'vendbanimeve' tė reja nė bregun perėndimor.

C) Mjaft me mashtrime, qoftė dhe padashje kur as nuk merr mundimin tė mėsosh ndonjė gjė si ėshtė e vėrteta, por gjithēka e shkruan nga xhelozia ndėr-fetare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 06-10-2009 mė 20:57
    Prektora

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga darwin Lexo Postimin
    Nuk ėshtė aspak e vėrtetė, as e para dhe as e dyta.

a) Ka bėrė thirrje pėr lejimin e plotė tė studiuesve dhe historianėve dhe heqjen e ligjeve PENALE qė ndalojnė hetimin apo edhe mė tė voglėn vėnie nė dyshim tė pėrmasave mbi ēėshtjen delikate tė ēifutėve tė luftės sė dytė botėrore.

b) Ka deklaruar jo pėr zhdukjen e Izraelit nga harta, por pėr zhdukjen e sistemit zionist (ai nga i cili qahen sunitėt ditė-natė), i cili rrėmben tokat e reja tė dikujt tjetėr nėpėrmjet praktikės sė ndėrtimit tė kolonive/'vendbanimeve' tė reja nė bregun perėndimor.

C) Mjaft me mashtrime, qoftė dhe padashje kur as nuk merr mundimin tė mėsosh ndonjė gjė si ėshtė e vėrteta, por gjithēka e shkruan nga xhelozia ndėr-fetare.

Kete nuk e luan as topi i Karadakut !!!! Tamam nga xhelozia nder-fetare, perndryshe nuk ka se si shpjegohen postimet e tilla!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Inxhinier Maska e albani1
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Desha Me Be Mje Pyetje

Po Talebanet cfare jane?
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga albani1 Lexo Postimin
    Po Talebanet cfare jane?
    Talebanet jane STUDENTA OKAY.
    WE WILL NOT GO DOWN!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Studenta qe i kane dhene vetes te drejten e "gjykimit" ne emer te Allahut......

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-08-2007
    Postime
    146
    ashtu eshte : " ..i kane dhene vetes te drejten e "gjykimit" ne emer te Allahut......" e jo se jan autoritar per te dhene dekrete fetare-fatva. Ata duhet ti ken kaluar disa kualifikime per te fituar te drejten e Ixhtihadit, shkalle me e larte fetare.
    selam,.....

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    ..faruk......!
    Askush mbi kete dhe, nuk mund t'i zevendesohet gjykimit te Zotit, sado shkolle e pelegrinazh(haxhillek) te beje....kurrsesi......
    Ata qe gjykojne ne emer te Tij, jane mekataret e pare.....

Inxhinier Maska e albani1
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Me fal qe po insistoj me nje pyetje tjeter

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    CFARE STUDIOJNE KETA STUDENTA?
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

alpha dominant Maska e D@mian
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Nanoteknologji dhe quantum physics. Ne kohen e lire pergjojne zhurmen kozmike mikrovalore dhe vrasin mendjen per shpejtesine e zgjerimit te universit.
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •