Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 59
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga strider Lexo Postimin
    Pikerisht,ne nenin 10 thuhet qe ne Republiken e Shqiperise nuk ka fe zyrtare,kurse ne deklaraten e kajros se kesaj organizate,kthen te gjitha shtetet pjesmarse ne republika islamike
    ketu po ia fut krejt krejt kot. sipas teje nese rusia hyn ne kete konference do kthehet ne nje republike islamike????!!!!! e di ti se sa ortodokse jane ruset? edhe mbreteria e tailandes me 90% budiste do behet republike islamike???!!! edhe india???!!!! guaiana dhe surinami qenkan me kohe republika islamike sipas teje( keto jane 2 vende te amerikes se jugut nese ti nuk e di)???!!!!
    me vjen keq te te them, por ke thene dicka shume qesharake.

ti mund te mos jeshe dakord me kete anetaresim, (eshte e drejta jote) por mos na nxjerr si pretekst shkeljen e kushtetutes.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    shikoni cfare thote neni nr 2 i deklarates se Kajros se kesaj organizate fetare.

ARTICLE 2:

(a) Life is a God-given gift and the right to life is guaranteed to every human being. It is the duty of individuals, societies and states to protect this right from any violation, and it is prohibited to take away life except for a Shari'ah prescribed reason.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++
    Neni2
    (a)Jeta eshte nje dhurate prej zotit dhe e drejta per te jetuar i garantohet cdo qenieje njerezore.Eshte detyre e individeve,shoqerive dhe shteteve te mbrojne kte te drejte prej dhunimeve,dhe eshte e ndaluar ti marresh dikujt jeten pervec arsyeve te pershkruara ne Shari'ah.
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++

shikoni me vemendje,thote qe eshte e lejuar te vrasesh per shkak te arsyeve te permendura ne Shari'ah....Shari'ah ne Republiken e Shqiperise nuk pin uje,nuk vlen,ne kemi ligjet tona,

Ne duhet te dalim urgjentisht nga kjo organizate ekstremiste fetare,qe detyron shtetet te zbatojne Sheriatin..........Shqiperia eshte shtet laik,shteti eshte i ndare nga feja,pike.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    243

Thumbs down

Disa po harrojnë që edhe Kushtetuta veç një letër është!
    Njeriu e ndërron sipas nevojës. Po u hudh në referendum
    dihet çfarë ndodh! Lereni ato: jo duam, jo s'duam!

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ti qenke idiot total!!!!!

un te solla nje thes me argumenta,kemi shkelje flagrante te kushtetutes,mua nuk me rruhet se si funksionon kjo organizate shtetesh te qelbura,jane republika islamike apo jo!!!..si shtetas shqiptar me intereson kushtetuta shqiptare,dhe kjo eshte shkelur,hyrja e Shqiperise ne kte organizate nuk eshte ratifikuar nga parlamenti si organi me i larte shteteror,meqe jemi Republike parlamentare,nuk vendos presidenti,vendos parlamenti.

qenke me te vertete budalla
    bravo! vazhdo me fyerje sepse perpara pc te duket vehtja si nje trim i madh.
    pyetjes qe a jane republika islamike apo jo, t'i pergjigjem JO. shume nga keto shtete kane nje shumice derrmuese te krishtere dhe vetem pse kane nje perqindje besimtaresh muslimane bejne pjese ne kete organizate. pra shume nuk jane fare republika islamike. une u mora dicka qe the ti me lart. tani po thua se "nuk te rruhet fare". po me lart "te rruhej"?
    pastaj shiko sa bukur shkruan. kjo eshte pasqyre e intelektit tend. une po flas ne mynyre objektive ndersa ti objektiviteti nuk e di se cfare eshte. "organizate shtetesh te qelbura" thua... cdo koment eshte i tepert per nje njeri si ti.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    Kemi shkelje te kushtetutes????pergjigju kesaj pyetje,thjesht, qarte,shkurt,po ose jo...dhe une ne baze te kesaj gjykoj se me ca intelekt personash kam te bej...mos e dridh e lagu se lagu....te thashe nuk me intereson fare si funksionojne organizatat fetare jane apo nuk jane republika islamike,.nese e ke kuptuar temen !Shqiperia ben pjese ne nje organizate fetare pa ratifikimin e parlamentit shqiptar,kjo eshte nje shkelje e kushtetutes,ktu diskutojme,dhe jo se ca funksionimi ka shteti i tajlandes,e perseris nuk ka shqiptar qe tja ndjeje se ca sistemi politik ka tajlanda...ti je i trashe nga trute apo ben vete

ps.nuk te pyeti njeri ty se ca republikash jane shtetet pjesmarse ne kte organizate,mos devijo temen
    Ndryshuar për herë të fundit nga strider : 04-10-2009 më 12:31

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    http://www.oic-oci.org/member_states.asp

per ty kto shtete jane ajka e planetit

nuk ka asnje shtet europian aty pervec shqiperise

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Kemi shkelje te kushtetutes????pergjigju kesaj pyetje,thjesht, qarte,shkurt,po ose jo...dhe une ne baze te kesaj gjykoj se me ca intelekt personash kam te bej...mos e dridh e lagu se lagu....te thashe nuk me intereson fare si funksionojne organizatat fetare jane apo nuk jane republika islamike,.nese e ke kuptuar temen !Shqiperia ben pjese ne nje organizate fetare pa ratifikimin e parlamentit shqiptar,kjo eshte nje shkelje e kushtetutes,ktu diskutojme,dhe jo se ca funksionimi ka shteti i tajlandes,e perseris nuk ka shqiptar qe tja ndjeje se ca sistemi politik ka tajlanda...ti je i trashe nga trute apo ben vete

ps.nuk te pyeti njeri ty se ca republikash jane shtetet pjesmarse ne kte organizate,mos devijo temen
    ore zoteri! une u mora me dicka qe the ti. nuk shpika gje. dicka qe nuk eshte e vertete... se a te intereson ty apo nuk te intereson, kjo eshte pune tjeter. une thjesht thashe qe kjo qe the ti eshte gabim. se cfare mendoj une per keto vende, ti nuk di asgje, pasi nuk jam shprehur fare. ti vetem po perdor fantazine tende te semure. per mendimin tim shtete apo popuj "te qelbur" nuk ka. ndoshta jam une ai qe nuk merr guximin te epitetoje askend keshtu sepse kam dicka qe ti nuk e ke. quhet R E S P E K T.
    tani me gjej dicka jo te vertete ne ato qe shkruajta une!!! vazhdo fyej sepse kjo eshte e vetmja gje qe te ndihmon te rrisesh vehtebesimin.

p.s fatkeqesisht nuk e njoh ligjin ne shqiperi dhe nuk e di a eshte antikushtetuese kjo gje. por e njoh mire ligjin ne itali. edhe italia eshte republike parlamentare por ratifikimi nuk funksionon keshtu.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 04-10-2009 më 14:58
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anëtarësuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    pse duhet te jete jashte? ne te ka shtete qe kane vetem nje pakice muslimane, ndersa shqiperia e ka shumicen. kjo eshte e verteta. nuk ka rendesi se cfare shtetesh bejne pjese ne te. te pasura apo te varfra. eshte thjeshte nje organizate shtetesh qe ka nje pjese te konsiderueshme te popullsise me fene muslimane.

E duam Shqipërinë jashtë Konferencës Islamike

Deshira prej mundesive , ka shume dallime.

Ju minoranca e doni Shqiperine jashta konferences Islamike, por mundesite nuk

egzistojne.

Fundi , fundit ç'te keqe ka ky antarsim. Le te behet Shqiperia sa ma

Internacionale, sepse prej cdokujt del dicka.
    Ndrysho Firmën

cmitizuese Maska e zerbina
    Anëtarësuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    S`e di me thane
    Postime
    129
    A eshte ne metro ai qe deshiron te largoni nga organizata ?
    Me siguri ndonje coban apo grek.
    Po te jete ndonje nga tanet, jazek gjaku i turkut...
    Ich bin Chef
    Ich habe immer recht
    Du tust was ich sage

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •