"Unė jam bariu i mirė dhe i njoh dhentė e Mia dhe dhentė e Mia mė njohin Mua. Siē mė njeh Ati Mua, edhe Unė e njoh Atin - dhe jap jetėn Time pėr dhentė. Kam edhe dhen tė tjera, qė nuk janė prej kėsaj vathe. Mė duhet ti mbledh edhe ato, tė cilat do ta dėgjojnė zėrin Tim dhe do tė jetė vetėm njė grigjė, vetėm njė bari." (John 10:14-16).
Jezusi tha thjeshtė, "Unė jam Bariu i Mirė". Nė Gjonin 10 Ai na tregon ndryshimin midis Bariut tė Mirė dhe rrogtarit. Ai vazhdon akoma duke thėnė se tė gjithė qė erdhėn para Tij ishin hajdutė dhe grabitqarė. Prandaj edhe Perėndia dėrgoi Birin qė tė ruajė kopenė pėr Tė. Askush tjetėr nuk mundet. Pa Tė, ne tė gjithė jemi rrogėtarė. Ne thjeshtė e duam veten tonė jashtė mase. Ashtu si asnjė prej nesh nuk ėshtė nė gjėndje tė hapė vulėn dhe tė lexojė ato qė shkruhen nė skroll pėrveē Jezusit, ashtu asnje prej nesh nuk ėshtė nė gjėndje tė ruajė kopenė e Perėndisė, pėrveē Krishtit. Zoti deklaroi se Ai do e mblidhte vetė kopenė dhe kėshtu Ai ka bėrė dhe po e bėn pėrmes Zotit Jezu Krisht.
Krijoni Kontakt