Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Postime
    4

Angry Vizë turistike për në Zelandën e Re

hi
    kam disa dite qe dua te di nese kemi ambasade zelandeze ne shqiperi dhe me sa mora vesh spaskemi
    por dua te di nese ndonje zelandez te dergon garanci per ty ku duhet ta dergoj dhe ku duhet te aplikoj une si shtetas shqipetare per te mare kete vize?
    faleminderit

i/e regjistruar Maska e spy_baby
    Anëtarësuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Everywhere
    Postime
    15
    Me sa thuhet ne websiten e ministrise http://www.mfa.gov.al/ viza per ne Zelanden e Re merret ne Rome.Ne pamundesi te vajtjes ne Rome do te kerkosh nje vend fqinj ku te kesh mundesi te shkosh te aplikosh per vizen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Postime
    4
    faleminderit per pergjigjen"spy baby" por a do te jete e lehte mundesia per te vajtur ne Rome ose ndonje vend fqinj?

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga olto Lexo Postimin
    faleminderit per pergjigjen"spy baby" por a do te jete e lehte mundesia per te vajtur ne Rome ose ndonje vend fqinj?
    per te mare nje vize nuk eshte e nevojshme te shkosh ne Rome ose ne ndonje vend fqinje por mjafton te postosh garancine dhe pasaporten atje, pra ne konsullaten qe eshte e ngarkuar per te dhene viza per rajonin ne fjale pra dhe per shqiperine.Dikur vizat per ne canada i merrnim ne konsullaten canadeze ne Beograd.Pra postohen dokumentet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Postime
    4
    faleminderit shume Anest per pergjigjen dhe u gezova qe viza u marka ne kete menyre pasi per momentin ndodhem ne angli dhe jam pa dokumenta keshtu qe mund te postoj pashaporten dhe nuk rrezikoj qe te ngelem ne shqiperri n.q.s me rrefuzojne vizen

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •