Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 64 prej 64
    HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Citim Postuar më parë nga Elna Durrësi Lexo Postimin
    Mjaft me këto budallëlliqe!

Ali Lorja gjithnjë ka qenë posedues në të gjitha format e fjalës ndaj Liljanës (bashkëshortes së tij). Nuk e linte të mirrte frymë normalisht. Dikush po ti drejtonte shikimin apo fjalën Liljanës, Aliu tërbohej dhe e akuzonte për tradhëti. Fatkeqësia e Liljanës është se nuk ka patur forcë ta ndajë me vakt Aliun, por zgjodhi vetëdorëheqjen nga jeta ( nëse ajo është vetëvrarë vertet vetë).

Tani, ndodhi çfarë ndodhi, mos harroni se Liljana ka lënë pas vetes dy fëmijë, të cilët janë ende në rrjedhë të rritjes. Ndaj, për të mos e rënduar edhe më shumë "klimën" familjare dhe sociale në të cilën ato fëmijë po gjinden, do ishte mirë të stopohen komentet e të gjitha llojeve. Të qenit njerëzor është veti vetëm e njerezve.

Me respekt dhe dhimbje për Liljanën, nënën, motrat, vëllain e saj, fëmijët e saj.

Elna!
    Zonj te me falesh! po askund nuk e kame akuzuar Liljanen per pune nderi, se cfar karakteri ka pasur Liljana, ate e tregoj kur vrau veten.

Un nuk e njof dhe nuk e akuzoj per asgje sepse do te ishte injoranci, si mund te akuzoj nje njeri pa e njoftur fare?

Un kujtova se ajo ishte infermiere ne spitale bashke me doktorin qe u vra. Po neise ata kane qene te gjith katran me boj, ky ka qene bisnesmen dhe fuste gruan ne pune me burra te botes, kurse ai doktori i kerkoj parat dhe gruan te punoj me ate.

A e ben shoku shokut ti kerkoj gruan ne nje vend pune me ate?? vetem nje burr i lig pa karakter e bene kete.

Turp te kene ata burra qe fusin grat ne pune ku ka burra te tjer
    Ndryshuar për herë të fundit nga altin55 : 05-10-2009 më 22:26
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga altin55 Lexo Postimin

Turp te kene ata burra qe fusin grat ne pune ku ka burra te tjer
    Pse ka pune te tilla lol, ku punojne vetem femra, pervec cerdheve e kopshteve?
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e pshu
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    2
    e tmerrshme dhe e pabesueshme.Injoranca e pafund!!!!!!Jam shume e tronditur!!!!!!!!

Fatmiri ka qene mjeku( dhe i njohuri) i familjes sime.E njoh shume mire dhe jam shume e tronditur.Ja ku te cojne thashethemet( Fatmiri ishte nje njeri me nje karakter shume te forte !!!!!)
    Nje turp i madh per vendin tone te vritet mjeku ne detyre!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eshte nje mjerim per qytetaret e durresit qe kane humbur nje mjek kaq kompetent dhe te afte.Per familjen e tij nuk me mjaftojne fjalet per ngushellim ;-( cry cry cry

jam larg shqiperise dhe me mungon por tani me iku qejfi te vi………..cry cry cry

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga pshu Lexo Postimin
    e tmerrshme dhe e pabesueshme.Injoranca e pafund!!!!!!Jam shume e tronditur!!!!!!!!

Fatmiri ka qene mjeku( dhe i njohuri) i familjes sime.E njoh shume mire dhe jam shume e tronditur.Ja ku te cojne thashethemet( Fatmiri ishte nje njeri me nje karakter shume te forte !!!!!)
    Nje turp i madh per vendin tone te vritet mjeku ne detyre!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eshte nje mjerim per qytetaret e durresit qe kane humbur nje mjek kaq kompetent dhe te afte.Per familjen e tij nuk me mjaftojne fjalet per ngushellim ;-( cry cry cry

jam larg shqiperise dhe me mungon por tani me iku qejfi te vi………..cry cry cry
    pashtu-je,

ska qene radiolog ky mjeku?

pastaj s'u vra ne krye te detyres ai, vec ne qu detyre, shkuarjen me infermieren...

Kjo vrasje eshte nji vrasje per motive te dobta, qe mund ti ndodhe kujtdo ne vendin e punes dhe sidomos nga nji person qe e ka pasur mik te ngushte...

p,s Nje gje s'arrij te kuptoj ne gjithe kete histori,

menyren se si e trajtuan qe nga PRESIDENTI, Kryeministri, PD-ja, Ps-ja...

sikur ishte nji vrasje e ndodhur per shkak te detyres si mjek...

Po sikur ta zeme nji rom qe mbledh kanoce te vritet nga shoku i tij qe shet rrobat tek gabi, te cilit ky i pallo grun a do te kishte gjithe kete impenjim nga figurat me te larta te shtetit?????
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •