Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 64
    Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    I lumte pushka.

Kto mjek veshin te njajtat bluza si dhe ato qe kryejne deshtime.

Jane kriminele, ne mos gaboj Leka i madh ka than se doktorat kane me u pergjigje per krimet e tyne ma shume se vete diktatoret.

ps: ka kush ma shume info per kyt ngarje?

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Gjynah per te dyja palet, njeri iku pergjithmone, e tjetri i la kalamajt pa prinder fare se e pret burgu tani.
    Mentaliteti i rende ballkanik dhe tronditja e larte psiqike i marin trurin njeriut te shkrete sa e shtyjne ne marrezi. Fare mire nese gruaja e tij u vetevra per faj te mjekut ta dokumentonte me fakte e deshmitare dhe ta kalbte brenda.
    Gjynah vertet gjynah te ike jeta prej duarsh keshtu.

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anëtarësuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Nese motivi ka qene ashtu sic thote ai "qe gruaja e tij vrau veten per faj te turpit dhe la femijet e tij jetim" atehere mire e ka bere. Nese nuk ka qene ky motivi, atehere me ngushellime. Skam komente cte them, u mesuam me lajme te tilla.

i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    ekzekutohet mjeku po dhe keta gazetaret ja fusin kot!
    motivet sishin mjek- pacjent por me shume alla duel shekulli 21 (ku dyluftimi kryhet kur ti kete hipur gjaku ne koke njeres prej paleve) burre- dashnor.
    ndersa persa i perket ngjarjes shume mire ja ka bere mire spitalin qe e kane kthyer ne prone private po kane filluar te privatizojne dhe infermierjet ne rolin e permbushjeve te epsheve te tyre perverse.
    DHUNA FUTET ATJE KU LIGJI ESHTE NONEKZISTENT DHE NE RASTIN E SHQIPERISE MBRON FAJTORIN DHE NDESHKON DYFISH TE DHUNUARIN.
    failure is not an option!

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Pune bibash femre.
    Motra e ketij Ali Lores me origjine kosovar ja ka ngritur trurin ketij ketu e nje vit.
    Jo ta dredh gruja jo e ka ai doktori, jo si e len grune keshtu, etj etj.
    Ky palla kaq e shtrengoi gruan e vet sa e shkreta piu bar miu e vdiq ne vere.
    Tani po njerzit e tij prap jan ngriten trurin me motren ne krye.
    Jo ty te iku gruja ai rri, kalamajt e tuj ngelen pa mome ai i ka me mome e babe.
    Bile i kishin fut dhe leter poshte deres me keto llafe.
    Si palle qe ishte mori rrevolen e shkoi dhe e vrau.
    Asnje gje nuk dihet qe ka qene e lidhur me ate doktorin.
    Edhe sikur te qe lidhur do e kete ni veten mire me te si bojn shume gra sot. Dhe qe nuk mund ti maresh jeten askujt edhe po u lidh nji gru a burre.
    Se kontrate leshi eshte jeta e prish njona pale e nuk ta thote sa ti vi dita.
    Ja sa katunare jemi si popull si puna e ktij qe mylli edhe jeten e vet dhe mir qe kalamajt skan none po as babe ime.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Pune bibash femre.
    Motra e ketij Ali Lores me origjine kosovar ja ka ngritur trurin ketij ketu e nje vit.
    Jo ta dredh gruja jo e ka ai doktori, jo si e len grune keshtu, etj etj.
    Ky palla kaq e shtrengoi gruan e vet sa e shkreta piu bar miu e vdiq ne vere.
    Tani po njerzit e tij prap jan ngriten trurin me motren ne krye.
    Jo ty te iku gruja ai rri, kalamajt e tuj ngelen pa mome ai i ka me mome e babe.
    Bile i kishin fut dhe leter poshte deres me keto llafe.
    Si palle qe ishte mori rrevolen e shkoi dhe e vrau.
    Asnje gje nuk dihet qe ka qene e lidhur me ate doktorin.
    Edhe sikur te qe lidhur do e kete ni veten mire me te si bojn shume gra sot. Dhe qe nuk mund ti maresh jeten askujt edhe po u lidh nji gru a burre.
    Se kontrate leshi eshte jeta e prish njona pale e nuk ta thote sa ti vi dita.
    Ja sa katunare jemi si popull si puna e ktij qe mylli edhe jeten e vet dhe mir qe kalamajt skan none po as babe ime.
    Po qerendesi ka origjina o zotri.
    Une them i lumt pushka,sepse shqiptaret keqperdorin poziten dhe mendoin qe kan kapur zotin per gushe.
    Me vjen shume keq per vrasesin sepse do marri denim te pa merituar,qysh tani eshte politizua duke mbrojt mjekun,po qrendesi ka a eshte mjek apo jo,ai ka shkatrrua nje familje dhe si qmim ka marr plumbin ne kok.

Paqe me shqiponjat. Maska e Korbi999
    Anëtarësuar
    08-04-2008
    Postime
    355
    Ngjarje qe nuk i shpeton permasave te tradjedise.
    Ketu nuk hyn llogjika ne asnje vend per te rregulluar ceshtjen, apo gjykuar kush ka e kush jo te drejte, vetem ligji vendos dhe supozohet se ligji eshte mendimi me i peshuar per nje shoqeri te organizuar.
    Vete ngjarja dhe diskutimet e llojit:- mire ia beri, ajo kur'''a, ai ****..ushi, apo te tjera si keto kane vete nje pergjigje : -Shoqeria shqiptare nuk eshte akoma e pergatitur te futet ne sallonet europiane fatkeqesisht, jemi akoma mbrapa, megjithese kemi ligje.... .
    Selam!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Korbi999 : 03-10-2009 më 03:34
    Bese dhe hakmarrje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Une them i lumt pushka,sepse shqiptaret keqperdorin poziten dhe mendoin qe kan kapur zotin per gushe.
    Me vjen shume keq per vrasesin sepse do marri denim te pa merituar,qysh tani eshte politizua duke mbrojt mjekun,po qrendesi ka a eshte mjek apo jo,ai ka shkatrrua nje familje dhe si qmim ka marr plumbin ne kok.
    nese ka shku gruja e tij vet me mjekun
    cfaj ka mjeku ????????????
    se kuptoj na shqiptaret kena dhemshuri per vrasesin edhe te vdekurit i q... nanen
    denim i pamerituar????????? kur vret nje person si keka denim i pameritum
    edhe per gjakmarrje me vra prap pergjigjesh para ligjit
    nese gjithkush ka mendimin e vet
    po une them u shkaterrun dy familje
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Ja edhe ti 1000 vjet mrapa je si puna e atij idjotit qe vrau doktorrin.
    I lumte pushka thu.
    A mjere ky komb qe spo del dot nga faza e barbarise kur kombet e tjera e kane harru ket faze.
    Dum dhe me hi n'Europ tu than i lumte pushka -a mjere ne
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Ja edhe ti 1000 vjet mrapa je si puna e atij idjotit qe vrau doktorrin.
    I lumte pushka thu.
    A mjere ky komb qe spo del dot nga faza e barbarise kur kombet e tjera e kane harru ket faze.
    Dum dhe me hi n'Europ tu than i lumte pushka -a mjere ne
    Ju a e dini qe po ky mjek detyroi gruan e tij te vritet,kjo nuk eshte asgje sipas teje.

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •