Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 64
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk besoj se ika ardhur keq per te shoqen, apo femijet me shume se per veten. Doktori nuk e perdhunoi gruan e tij ne fund te fundit. Ajo vet kishte shkuar me te. Ky e ka bere thjesh per tu hakmarr ndaj tradhetise se gruas. Kjo do kete qene arsye qe ajo ka vrare veten. Sa te me vrase ai, po helmoje veten.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    pune m.ti .............. ke te mbrosh e kujt ti japesh te drejte.....
    helmohet gruaja se kish lidhje me mjekun dhe ky palloshi vret dashnorin e gruas per te mar hak ndaj k.rves se tij.......
    bir selmani nenes ke te qaj me pare............
    Plako, mos perfito se je i fshehur pas nje pseudonimi dhe po flet ne virtualitet, ti ngjisesh nje te vdekure te tille epitet. Ka bere ca ke bere tjetra, po ne fund te fundit i dha fund jetes saj me duart e veta per ate cka beri. Kjo tregon qe ka pas edhe cip dhe moral. Ne kete jete nuk eshte e thene qe po te lidhesh me nje burr duhet ta cosh gjithe jeten me te. Normal nuk po them qe edhe tradhetia ne cift eshte ndonje gje e mire, po momente... jane ato. Robi , pak rendesi ka ne eshte i martuar apo jo, me mendjen e vet ka flirte te shumta me njerez te tjere. Ca nga ta i bejne dhe reale, pa menduar pasojat. Flirtimi eshte instiktiv.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 02-10-2009 më 10:15
    Without deviation from the norm, progress is not possible

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Plako, mos perfito se je i fshehur pas nje pseudonimi dhe po flet ne virtualitet, ti ngjisesh nje te vdekure te tille epitet. Ka bere ca ke bere tjetra, po ne fund te fundit i dha fund jetes saj me duart e veta per ate cka beri. Kjo tregon qe ka pas edhe cip dhe moral. Ne kete jete nuk eshte e thene qe po te lidhesh me nje burr duhet ta cosh gjithe jeten me te. Normal nuk po them qe edhe tradhetia ne cift eshte ndonje gje e mire, po momente... jane ato. Robi , pak rendesi ka ne eshte i martuar apo jo, me mendjen e vet ka flirte te shumta me njerez te tjere. Ca nga ta i bejne dhe reale, pa menduar pasojat. Flirtimi eshte instiktiv.
    plakush .........nuk jam i fshehur si puna jote pas nje pseudonimi
    lexo mire lajmin gruaja kish lidhje jashtmartesore me te ndjerin.......
    nuk eshte nevoja te te shkruaj nje thenie te Bonapartit se do hapnim debat tjeter..............

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    plakush .........nuk jam i fshehur si puna jote pas nje pseudonimi
    lexo mire lajmin gruaja kish lidhje jashtmartesore me te ndjerin.......
    nuk eshte nevoja te te shkruaj nje thenie te Bonapartit se do hapnim debat tjeter..............
    Dinke dhe thenie te Bonopartit?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Ngjarje e shemtuar e gjynah; cilado qofshin motivet, eshte e pafalshme, se jeta fundja eshte "nje".
    La vita è bella...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Keshille :

Fotot jane mire qe te hiqen nga tema, ose te vendoset ndonje paralajmerin ne titull. Forumi vizitohet dhe nga femije te vegjel, e gra e burra, me zemer te dobet.
    Edhe une jam e mendimit qe fotot duhet te hiqen. Me mire te vini nje pamje te spitalit ku ndodhi tragjedia se ato foto ku shikojme vetem gjak ne dysheme. Nuk fitojme asnje lloj informacioni nga ato. Dihet qe do kete njolla gjaku ne dysheme kur ka vrasje, dhe nuk jane ndonje pamje e pelqyeshme per tu ekspozuar.
    Feelings change - memories don't.

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Kete mjekun e njof personalisht dhe persa i perket raportit qe kam pasur me te ka qen i nderuar dhe i respektuar,
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    ketu ne Shqiperi po ikin robt perlesh kot e me kot,athua se ka plas epidemia,kerrcet plumbi sheshit dhe a thua se ne vend evropian..............Na jepni lajme pozitive,nese ka se me te vertete qe po mbushet perditet me kronika te zeza.............
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

i/e regjistruar Maska e La_Fenice
    Anëtarësuar
    27-05-2009
    Postime
    143
    Nuk eshte problemi se ky ishte mjek apo diçka tjeter se mesa duket nuk eshte vrare per probleme ne lidhje me profesionin.Problemi eshte se shoqeria shqiptare po degradon gjithnje e me shume dhe njerezit nuk llogjikojne me!Nuk ka me keq,dy familje te shkaterruara!Ngushellime te dyja familjeve per fatkeqesite!

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    pune m.ti .............. ke te mbrosh e kujt ti japesh te drejte.....
    helmohet gruaja se kish lidhje me mjekun dhe ky palloshi vret dashnorin e gruas per te mar hak ndaj k.rves se tij.......
    bir selmani nenes ke te qaj me pare............
    Te themi realitetin mos te shkruajm thjesht per te qen nje numer postimi. Nuk mund te gjykosh askend nga pikveshtrimi yt apo i imi sepse jemi shume te painformuar per situaten. Ne i bejm analizat gjerave qe nuk i dim si mund te jemi objektiv ateher? Jane situata delikate keto. Nuk dua te dukem si shenjtor ne shkrimin tim por kjo qe shkruaj qendron sepse paragjykimet nuk jan konkludive.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •