Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 66

Nje me shume a nje me pak , nuk ben ndonje ndryshim...

Pershendetje te gjitheve

U regjistrova ne kete forum e sygjeruar nga nje shoqja ime , ka disa kohe qe e kam degjuar te me flasi per kete faqe .
    Thot se i pelqen shume , ka nje shoqeri te mrekullushme ,plus qe eshte dhe shume edukativ , gjithmone nga pikpamja e saje me te degjuar deri ketu , me bie ta verifikoj vete kete gje ...
    Dhe thash pse mos jeme dhe un pjese e ketij forumi , cme mungon ?
    Ja pra u regjistrova por sdi cte them per veten , pashe qe shumica fillojn e bejne nje biografi thua se po shkojne ne gjendje civile , jam filanja , kaq vjec , jetoj ketu , studjoj atje ,quhem keshtu , mami , babi etj etj .
    Keto jan gjera qe sado qe mund ti shkruaj gjithmone tek antaret ngjallin nje dyshim eshte apo jo ne vertete kjo qe pohon se eshte ? Ndoshta dhe mund te thoni na plasi ne kush eshte kjo , apo nga vjen kjo , apo edhe se cfare kam shkruar un ketu .Ndoshta dhe sdo ta lexoni deri ne fund ate qe un kam shkruar , por ne fakte e shkruajta per veten e jo per ju , qe pas disa kohesh te di cmesova nga ky forum , te di deri ku arriti ky forum te me jape dicka edukative mua , apo smesova asgje me shume vecse kalova kohen ne mesin e bashkatdhetareve te mi .
    Jam nje vajze , vij nga qyteti tiranes por qe jam ne emigrim si shumica antareve besoj .Enderroj qe nje dite te kthehem ne tir e te mund te vazhdoj jeten qe lash pergjyse , dhe pse ajo sdo jete kurre si me pare , por I have to live with that ....
    Jeta ka qen sa e lehte po dhe aq e veshtire , mund te genjej shume mire e te them gjera qe segzistojne por i bie te mohoj ate qe jam vertete .
    Cdo kush ka endrra , shume nga ne i ka plotesuar ato e shume te tjere jan ne rruge e siper per ne plotesimin e tyre .Jeta me ka bere te jeme e bute dhe e keqe ne te njejten kohe .
    Ketu ne forum mund te shifni nje ane timen shume pozitive ama dhe nje ane negative qe spara jam shum krenare per te , por kjo do vij gjithmone ne baze te sjelljes se te tjerve ndaj meje
    Dikur me than jetoje jeten me cte ofron tani , e jo cdo te sjell neser .
    Keshtu qe ketu po e mbyll per tani se me duket vetja sikur po bej ndonje hartim si ato ne kohet e shkolles ...

Just Perfect

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    mire se na ke ardh
    JO SEKS PARA MARTESE

Mir se te gjeta goldian
    Just Perfect

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar mė parė nga Miss Sixty Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve

U regjistrova ne kete forum e sygjeruar nga nje shoqja ime , ka disa kohe qe e kam degjuar te me flasi per kete faqe .
    Thot se i pelqen shume , ka nje shoqeri te mrekullushme ,plus qe eshte dhe shume edukativ , gjithmone nga pikpamja e saje me te degjuar deri ketu , me bie ta verifikoj vete kete gje ...
    Ja pra u regjistrova por sdi cte them per veten , pashe qe shumica fillojn e bejne nje biografi thua se po shkojne ne gjendje civile , jam filanja , kaq vjec , jetoj ketu , studjoj atje ,quhem keshtu , mami , babi etj etj .
    Keto jan gjera qe sado qe mund ti shkruaj gjithmone tek antaret ngjallin nje dyshim eshte apo jo ne vertete kjo qe pohon se eshte ? Ndoshta dhe mund te thoni na plasi ne kush eshte kjo , apo nga vjen kjo , apo edhe se cfare kam shkruar un ketu .Ndoshta dhe sdo ta lexoni deri ne fund ate qe un kam shkruar , por ne fakte e shkruajta per veten e jo per ju , qe pas disa kohesh te di cmesova nga ky forum , te di deri ku arriti ky forum te me jape dicka edukative mua , apo smesova asgje me shume vecse kalova kohen ne mesin e bashkatdhetareve te mi .
    Jam nje vajze , vij nga qyteti tiranes por qe jam ne emigrim si shumica antareve besoj .Enderroj qe nje dite te kthehem ne tir e te mund te vazhdoj jeten qe lash pergjyse , dhe pse ajo sdo jete kurre si me pare , por I have to live with that ....
    Jeta ka qen sa e lehte po dhe aq e veshtire , mund te genjej shume mire e te them gjera qe segzistojne por i bie te mohoj ate qe jam vertete .
    Cdo kush ka endrra , shume nga ne i ka plotesuar ato e shume te tjere jan ne rruge e siper per ne plotesimin e tyre .Jeta me ka bere te jeme e bute dhe e keqe ne te njejten kohe .
    Ketu ne forum mund te shifni nje ane timen shume pozitive ama dhe nje ane negative qe spara jam shum krenare per te , por kjo do vij gjithmone ne baze te sjelljes se te tjerve ndaj meje
    Keshtu qe ketu po e mbyll per tani se me duket vetja sikur po bej ndonje hartim si ato ne kohet e shkolles ...

mire se erdhe moj nuk ia vlen per kete perzantim shume e gjate .
    Mjaftonte dy llafe
    ia kalofsh mire mes nesh

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Mire se erdhe Miss_sixty . Uroj dhe shpresoj qe do kalosh caste te kendeshme ne kete forum .

Wellcom
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin
    mire se erdhe moj nuk ia vlen per kete perzantim shume e gjate .
    Mjaftonte dy llafe
    ia kalofsh mire mes nesh

Flm , smund te shkruaja vetem hi dhe nje bye , bera dicka qe e ndjeva dhe pse nuk dhashe emra , shkolle ,pune apo gjera te tjera Per mua jan gjera me te vyera se sa vet dhenia e moshes apo ku jetoj ...

Flm elsaa
    Just Perfect

TR1920A Maska e Oni_11111
    Anėtarėsuar
    12-11-2006
    Vendndodhja
    Toscana
    Postime
    143
    Jam nje vajze , vij nga qyteti tiranes

[/B]

Nigjo se t'kom t'timen pranej po ta them:

shkruhet: "Jom prej Tirone" ose "Jom goc Tironse" ashtu rondshem fare mos e ca kaptinen per njeri se t'gjith e din qe ne Tironcat jena t'edukum edhe po nuk shkrujtem n'gjuhe letrare.....

mire se na erdhe
    L'AMORE, L'UNICA COSA PER CUI VALE LA PENA SOFFRIRE !!!

Citim Postuar mė parė nga Oni_11111 Lexo Postimin
    Nigjo se t'kom t'timen pranej po ta them:

shkruhet: "Jom prej Tirone" ose "Jom goc Tironse" ashtu rondshem fare mos e ca kaptinen per njeri se t'gjith e din qe ne Tironcat jena t'edukum edhe po nuk shkrujtem n'gjuhe letrare.....

mire se na erdhe

Flm , e lash shkrimin me o per me vone , kur te shpalos talentin tim ...
    Just Perfect

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Pershendetje te gjitheve

Mire se erdhe Miss Sixty,e shoh qe gjuhen e paske goxha te gjate nga shkrim i larmishem por qe asgje nuk mora vesh Ja kalofsh sa me mire ketu mes nesh
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    O geri duhen tru qe ta kuptosh lol

Edhe nje her mire se erdhe Miss dhe mos e vrit menjen se c“thone . Vazhdo sic e ke nise .
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •