Postuar mė parė nga
Miss Sixty
Pershendetje te gjitheve
U regjistrova ne kete forum e sygjeruar nga nje shoqja ime , ka disa kohe qe e kam degjuar te me flasi per kete faqe .
Thot se i pelqen shume , ka nje shoqeri te mrekullushme ,plus qe eshte dhe shume edukativ , gjithmone nga pikpamja e saje me te degjuar deri ketu , me bie ta verifikoj vete kete gje ...
Dhe thash pse mos jeme dhe un pjese e ketij forumi , cme mungon ?
Ja pra u regjistrova por sdi cte them per veten , pashe qe shumica fillojn e bejne nje biografi thua se po shkojne ne gjendje civile , jam filanja , kaq vjec , jetoj ketu , studjoj atje ,quhem keshtu , mami , babi etj etj .
Keto jan gjera qe sado qe mund ti shkruaj gjithmone tek antaret ngjallin nje dyshim eshte apo jo ne vertete kjo qe pohon se eshte ? Ndoshta dhe mund te thoni na plasi ne kush eshte kjo , apo nga vjen kjo , apo edhe se cfare kam shkruar un ketu .Ndoshta dhe sdo ta lexoni deri ne fund ate qe un kam shkruar , por ne fakte e shkruajta per veten e jo per ju , qe pas disa kohesh te di cmesova nga ky forum , te di deri ku arriti ky forum te me jape dicka edukative mua , apo smesova asgje me shume vecse kalova kohen ne mesin e bashkatdhetareve te mi .
Jam nje vajze , vij nga qyteti tiranes por qe jam ne emigrim si shumica antareve besoj .Enderroj qe nje dite te kthehem ne tir e te mund te vazhdoj jeten qe lash pergjyse , dhe pse ajo sdo jete kurre si me pare , por I have to live with that ....
Jeta ka qen sa e lehte po dhe aq e veshtire , mund te genjej shume mire e te them gjera qe segzistojne por i bie te mohoj ate qe jam vertete .
Cdo kush ka endrra , shume nga ne i ka plotesuar ato e shume te tjere jan ne rruge e siper per ne plotesimin e tyre .Jeta me ka bere te jeme e bute dhe e keqe ne te njejten kohe .
Ketu ne forum mund te shifni nje ane timen shume pozitive ama dhe nje ane negative qe spara jam shum krenare per te , por kjo do vij gjithmone ne baze te sjelljes se te tjerve ndaj meje
Dikur me than jetoje jeten me cte ofron tani , e jo cdo te sjell neser .
Keshtu qe ketu po e mbyll per tani se me duket vetja sikur po bej ndonje hartim si ato ne kohet e shkolles ...
Krijoni Kontakt