Close
Faqja 4 prej 18 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 173
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga Guri i Kuq Lexo Postimin
    Pyetjet nuk jane per pastruesit e WC-ve ...
    Jane per shqiptaret.
    Nji mall gjithmone;i lire.
    lg
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Rama mire ben se ajo eshte puna e tij, po dua te shof a ka akoma njerez qe do dalin te cirren e te bertasin ne shesh.
    Me sa di uen jane nje 1000 vete qe do shkojne nga jashte dhe une jame nje der ta.
    Protesta eshte demokratike dhe paqesore. Nje nder arsyet e protestes eshte manipulimi dhe vjedhja e zgjedhjeve/votave.
    Protestat zakonisht kane arsye politike, nje dner to eshte nje shqiperi drejt evropes dhe jo drejt gropes. Kjo eshte e vetmja rruge per shqiperine dhe shqiptaret. Se kur do realizohet, varet nga shume faktor, por sot per sot eshte duke u zvarritur dhe per sa kohe te kemi qeveri te tilla ne pushtet, do te vazhdoj te zvarritet.
    Opozita perben mazhorancen ne shqiperi.
    Une nuk jam me ashnje parti c'eshte e drejta, por ndonjehere perkrah kete force si e vetmja force politike sot per sot ne shqiperi qe mund ta coj shqiperine ne evrope.
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

i/e regjistruar Maska e Bart_Forever
    Anėtarėsuar
    24-08-2009
    Postime
    59
    Juanito personazhi im ska te baj me pershtatje te antareve te forumit as te systma as te kuj tjeter gjdo kush ka mendimet e veta jan reala a nuk jan reala ato mbaj per vete,edhe mund te nderhysh per ket edhe jem ktu,

Sa per gjuh kam qef te permisoj po ka ndonje antar te me jap kshilla apo ndonje sugjerim ne permisim,por nga shkrimi qe ke ti,nuk e di ku ke mbaruar shkollen fillore???

po po pi Kosovo jam pa tu duk juanito

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    N'Tiron lale e kom bo filloren.
    Po di shqipe letrare tmire po shpesh me pelqen te shkruj me dialekt tirone se aty jom rrit.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    david me 2 d prapa..
    rrug te mbare per tek xhaxhi vini..ose ed-vini..
    kur te kthehesh na trego me hollesi se si ju mblodhen e se si i ndane porosite e se cfar direktiva ju dha ruci e spiropali me erion veliun e xhacken e gjinushin.. e se si u be mitingu..
    mir ardhsh.. lejo..

lejo ..shkurtim i emrit lejfen..

lol

..

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga davidd Lexo Postimin
    Me sa di uen jane nje 1000 vete qe do shkojne nga jashte dhe une jame nje der ta.
    Protesta eshte demokratike dhe paqesore. Nje nder arsyet e protestes eshte manipulimi dhe vjedhja e zgjedhjeve/votave.
    Sepse thote cetniku rama keshtu domosdo. Kjo eshte arsye e forte dhe e cendrueshme ne ndjenjen e thelle te trashegimise tradhtare qe vlon ne gjakun tuaj te perbashket cetnik
    Protestat zakonisht kane arsye politike, nje dner to eshte nje shqiperi drejt evropes dhe jo drejt gropes. Kjo eshte e vetmja rruge per shqiperine dhe shqiptaret. Se kur do realizohet, varet nga shume faktor, por sot per sot eshte duke u zvarritur dhe per sa kohe te kemi qeveri te tilla ne pushtet, do te vazhdoj te zvarritet.
    Ndersa sherbetoret e sllavit do ta shpiejne perpara gropes me te thelle dhe me shpejte, sic ben gjate gjithe mandatit te tyre.
    Opozita perben mazhorancen ne shqiperi.
    Une nuk jam me ashnje parti c'eshte e drejta, por ndonjehere perkrah kete force si e vetmja force politike sot per sot ne shqiperi qe mund ta coj shqiperine ne evrope.
    Ne shqiperi nuk ka opozite sheh enderra ti - ne shqiperi ka antishqiptar dhe shqiptar. Por nuk e besoj se numri i antishqiptareve mund te jete me i madh se i shqiptareve, andaj ju pqakicat kombtare beni mire te heshtni sa su a kemi bere testin gjenetik dhe te filojme segregimin kulitativ dhe hedhjen e mbeturinave jasht shtetit.

Ju te rrini urte per sa kohe qe u pranojme si shtetas.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    pakice kombetare? haha gjak ilire ketu plako. gjak gjergj kastrioti
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Citim Postuar mė parė nga zerbina Lexo Postimin
    A enver ,enver cohu nga varri...se na u drodh damari.
    Serbina moj vajze,
    Populli thote qe b.. ka 40 damare. Saktesoje te shkreten per cilin damar e ke fjalen.

P.S. : Nuk flasin gocat kesi fjalesh ne mexhlis.

Ti o popull lamtumire..
    Ne nje Shqiperi te lire....
    Oiiiiiiii....
    Merja Like dhe njehere.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga davidd Lexo Postimin
    pakice kombetare? haha gjak ilire ketu plako. gjak gjergj kastrioti
    po te jete se dhe Gjergji ishte skllav i serbit dhe mund te gjendoje. Po si ler he hedhni delirin ju...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    o plako ne qofte se ti quan Gjergj Kstriotin sllav, atehere dhe une jam sllav. paske ik per lesh fare. mjere ti

Faqja 4 prej 18 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •