Close

Rezultati i Sondazhit: Pro Lëndës Edukata Fetare apo Kundër në Shkolla Publike ?

Votues
134. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Jam Pro !

66 49.25%
  • Jam Kundër !

63 47.01%
  • I/E pa Vendosur !

5 3.73%
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 127
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Jane shkolla publike .

Infinity : tani ne moshen 16 vjec ose akoma me keq ne moshen 18 vjec eshte shume e veshtir ta fusesh nje te ri ne rrugen e fese. Kjo fillon ne moshe me te vogel.
    Gjermania eshte vend laik, apo gabohem?!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Une njof fen time permes fjales se Allahut e ajo eshte Kur'ani .
    Kontradiktore kjo gje....nese nuk beson mbi ato qe thuhen mbi Muhamedin, eshte veshtire te besosh Kuranin.....

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Kontradiktore kjo gje....nese nuk beson mbi ato qe thuhen mbi Muhamedin, eshte veshtire te besosh Kuranin.....
    Une nuk jam sikur ju qe besoni qdo shkrim qe futet ne Bibel nga njerzit , ashtu si qe nuk besoj pallavrat e njerzve mbi Muhamedin a.s.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Kundra !
    Kush ka qef qe ti japin femijve te vete edukat fetare ti coj neper xhamira ,kisha .Skollat publike jo .C'ti mesojne adhuro ZOTRAT se ata te kane krijuar dhe jo nene dhe baben tend ?!
    Mortja paska pas dhe pro .

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Gjermania eshte vend laik, apo gabohem?!
    Eshte shtet demokratik dhe i fuqishem.

Hitleri i perndoqi judet, ne disa shkolla lejohet judisch ,kuptohet nuk eshte e detyruar.
    E vendosin prinderit !!!!

Te njohesh nje person te rraces tjeter, te besimit tjeter, te nje kulture tjeter, nje gjuhe orientale ne rralle te pare eshte kultur per vete.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Eshte shtet demokratik dhe i fuqishem.

Hitleri i perndoqi judet, ne disa shkolla lejohet judisch ,kuptohet nuk eshte e detyruar.
    E vendosin prinderit !!!!

Te njohesh nje person te rraces tjeter, te besimit tjeter, te nje kulture tjeter, nje gjuhe orientale ne rralle te pare eshte kultur per vete.
    Ate e di sepse jetoj ne nje vend qe eshte krijuar nga emigrante te kulturave, rracave, apo gjuheve te ndryshme. Gjithsesi, une te bera pyetje krejt tjeter. Nqs pergjigja jote nese Gjermania eshte shtet laik, eshte qe eshte shtet demokratik dhe i fuqishem, po krahason mollet me portokallet.

Megjithate, thx anyway.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Votova pro, per faktin qe duhet te kete nje lende mbi historine fetare apo te drejtat e Fe-ve qe njeriu mos jete injorant/i paditur nqs perballet me to, apo nqs ka lidhje ose perndjekje e me rradhe.

Te dish dicka me teper mbi to, nuk eshte keq, por mesim fetar si "Fe zyrtare" e nje shteti nuk jam dakort.
    La vita è bella...

Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Votova pro, per faktin qe duhet te kete nje lende mbi historine fetare apo te drejtat e Fe-ve qe njeriu mos jete injorant/i paditur nqs perballet me to, apo nqs ka lidhje ose perndjekje e me rradhe.

Te dish dicka me teper mbi to, nuk eshte keq, por mesim fetar si "Fe zyrtare" e nje shteti nuk jam dakort.
    Per nje lende te pergjithshme rreth feve te ndryshme, edhe une jam dakort, dhe duhet qe te mos jete e detyrueshme. Pra ai nxenes qe do mund te marri. Ne universitet psh, nje nder klasat qe bera ishte "World Religions", dhe ishte nje nder klasat me te mira sepse vertet mund te mesosh shume rreth feve te ndryshme, shkuam ne kishe, xhami, sinagogue, etj. Nqs nje klase e tille, kuptohet me e thjeshtuar, do te ofrohej edhe ne nivele me te uleta, nuk ka asgje te keqe.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    femijet e muve e kan pushim oren e religionit.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Neper gjimnaze rralle jane lendet me deshire, por s'eshte mendim i keq. Ne fakt ketu ku kam studiuar une, kjo lende ishte me detyrim, dmth mbi te drejtat fetare e te them te drejten me pelqeu jashte mase e do ia keshilloja cdo nxenesi, sepse Fe-ja sado qe merret si lehte, ne fakt ka nje rendesi te madhe neper Bote, prandaj nuk duhet nenvlehtesuar rendesia e saj.
    La vita è bella...

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •