nje dite ideale
ta analizoj pak kete ceshtje:
nje dite normale!:
ne mengjes, kur bie ora 7 duhet me u cu me vrap, se jam vone per ne shkolle, duhet me u la me vrap, se nuk cohet robi ne 7 fix, do vonohet nja 20 minuta duke u shtriqur, pastaj vishu me vrap, behu gati me vrap, se ne dark perton ti besh gati, dhe dil me vrap qe te shkosh me vrap ne shkoll e me vrap e me vrap.
dite e diele! :
ora 7 e mengjesit, bie zilja per tu zgjuar. Ti, serbes serbes, shikon oren, dhe me nje ngerdheshje ne fytyre, dhe duke buzeqeshur e hedh tutje dhe ia keput prap gjumit ( ahh sa me shijon ky moment, momenti me i embel i se djeles, te mos cohesh ne mengjes. E vej kastile oren ne 7 qe te zgjohem e te kenaqem duke e pare dhe tia kepus prap gjumit )
dite normale:
ora 3, vjen nga shkolla, me vrap ne shpi te ndrrohesh se do ikesh me vrap ne pune se je vone dhe puna fillo ne 4 pa cerek.
dite e diel:
ora 3, nje zgjim ideal i mengjesit, rri edhe nje gjysem ore tjeter ne krevat per te marre veten nga gjumi. Cohem, lahem ne vaske per 1 ore, ( te boj prov me e bo ket ne dite jave) Ulem, ha mengjesin dhe dreken njekohesisht. Shikoj ndonje film per qef, degjoj muzike, fle prap, se nuk me ka mjaftu gjumi qe kam bere, dhe gjera te tilla qe vetem ne parajse i gjen.
dite normale:
ora 8 e darkes, nisesh duke i terhequr kembet zvarre per ne shpi, gjeja e vetme qe do te besh eshte te flesh, por JO. Duhet edhe te mesosh ( sikur kam mesu ndonjehere ). Ha dreke e darke bashke. Futem ne internet, genjej veten sikur mesoj, chatoj me njerezine,, helbete vuajme edhe nga pagjumesia, dhe ne ora 3 e gjys 4 shtrihem per te fjetur.
dite e diel:
ora 8 e darkes, jam ldhur gjithe diten duke ngrene, duke fjetur dhe duke pare televizor per shtate pale qefe. Ne oren 10 flej prape. Dhe nis nje jave e re me forca te riperterira.
DUHET SJARUAR QE DITEN E DJELE NUK NJEH GJERA JASHTOKESORE SI CELULARI APO DICKA TJETER E CILA MUND TE TE CAJE DERRASAT
Fjalorth:
dite normale = e hene, e marte, e merkure, e enjte, e premte, e shtune.
__________________________________________________ ________
Perse duhen planifikuar gjera te jashtezakonshme diten e Diele, kjo dite eshte e jashtezakonshme edhe pa planifikuar ndonje gje
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
loool o derjo po kemi bere plane per te djelen dhe po mendoj per arsye qe te justifikoj mos vajtjen ne pune...un nuk kam qenpse e merr pushim ti kur te ngordh qeni lol?
mos me thuj qe hap mort ne shpi lol ahahahahha![]()
mendova nje here te thoshja qe me vdiq gjyshi po kte po e le per thanksgiving se kam prer bileten already po nuk kam pyet akoma nese mund te mar off gjith javen
ke te drejt firakNisu vetem nga gjerat e mira,mos mendo negativ.
Mendimi pozitiv i jetes sjell gjera pozitve ne jete,ndersa mendimi negativ te kunderten.![]()
me ne fund nje thirrje nje gzim hahahha do te shkoj ne grill party te dielen veq thash ajt tju gezoj pak edhe juve
se mbeta tu prit hahahah do te behet mir sigurisht
kalofshi nje diele te kendshme edhe ju
fotografia-hobi im
Krijoni Kontakt