te thash qe me pelqn si emer maceje, po edhe macen marshalla e paske sh te mire
jo jo, pinku nuk ka inat, pinku po plas nga inati qe pinku, macja jote, ka emrin e saj![]()
nuk ishte mace, ishte macok, po ca macoku se, njish fare. Pervec meje, slinte rob pa ngacmuar. Atyre qe u kisha inatin, i fusja macen per te fort dhe u bente krahet me shenjat e zorros. ehhh, kujtime te embla.![]()
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
po pinku e kupton pinkun (macen time) se ska ndonje te keqe ti marresh emrin nese eshte i bukur....
pastaj qa mace paska qen ajo jotja ore si me qen badigart ehehhe
e di qe kjo macja ime nese degjon ndonje zhurm ne rrug del me pa qa po ndodh e merr turr si me qen ndonje qen e jo mace ehehehehhe un i them doli qeni me leh ehehhee
ps, sa mir qe ti zgjova kujtimet heehehehehe
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
ehhh lere lere, kujtime me te mira se me ate macok skam patur, shoku im i ngushte, bodigard i patrembur.
Ti e paske macen vrojtuse, e gatshme ti sulet perpara cdo lloj rreziku
Ama edhe qenin njish e kam pas, po e dhash prap se jetonim ne pallat dhe ky ishte pastor gjerman, behej marshalla kur rritej. Me dhimbje e dhash, se edhe ky rob zoti ishte!
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Kafshet i dua por s'ja kam ngene. Nuk i duroj dot neper shtepi qimet e tyre. Ca peshq do mbaja me gjithe qejf, se nuk levizin neper shtepi.![]()
Feelings change - memories don't.
une shum i adhuroj flutrat ........insekt por e shkrujta ktu besoj qe ska problem heh
.diqka shum per se teprmi![]()
fotografia-hobi im
Ne shtepi kemi nje breshke qe e kemi gjetur ne Shkoder dhe e kemi pagezuar Rozafa,eshte shume e vogel dhe e bukur.
Krijoni Kontakt