un kam 3 mace tvoglashum i dua mirpo si mbaj ktu i mbaj te dajat un skam shum koh per to,shpesh shkoj atje dhe i kshyri u qoj per me honger lol edhe qent i kam qef ama tvogel kur jan jan shum t embel x)
un kam 3 mace tvoglashum i dua mirpo si mbaj ktu i mbaj te dajat un skam shum koh per to,shpesh shkoj atje dhe i kshyri u qoj per me honger lol edhe qent i kam qef ama tvogel kur jan jan shum t embel x)
Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..
Nje lepurush xhuxh qe kam , dua me e heq qafe.
Jo dhe aq shume .
Jeto sot se neser nuk i dihet
Kam patur nje mace te cilen e doja shumeeeeeee.....por qe tani fatkeqsisht nuk e kam me
Nuk ėshtė mirė tė mbash kafshė nė qytet.
Un kam nje kavje te vogel qe e dua me gjith shpirt. I kam shum qejf kafshet te cdo lloji. Kam pasur dhe nje qen po tani se kam me. Gjithashtu kam dhe nje breshke te vogel gjumashe. Ja disa foto te tyre.
Ju pelqejne?
Ashtu eshte. Biles u bene mire njerezve te vetmuar te nbyllur prania e nje kafshe ne shtepi. Ka njerez qe e kane me mire tu hapen kafsheve per problemet, shqetesimet e tyre. Ne fund te fundit jane te sigurt qe kafshet nuk do i kundershtojne, apo do ua nxjerrin sekretet te te tjeret. Jane shoke te mire e besnik per ata qe nuk mbajne dot sekrete.![]()
Krijoni Kontakt