Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 53
    Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar më parë nga FLOWER Lexo Postimin
    cfare pengese mi. pengese per cfare? sot njerzit po rrine secili ne shtepi te vet e te jete per nusen as do me ia dit se cfare ben vjehrra, le te rrije ne hall te vet. po eshte vjeherra qe do me dit c'ben nusja me djalin, jep keshilla, behen 100 mendje per nje vendim dhe merre me leng se mishi u heng pastaj.

Nuk je me ne kohen e Kanunit moj qe vjehrra kishte ne dore gjithcka.
    Cila vjeherr sot jep keshilla apo ben ligjin aman. Vjehrrat sot nuk kane asgje ne dore te shkretat. Pastaj mos harro ti qe dhe nena jote eshte vjehrra e dikuj dhe sado e mire te jete per ty nuk eshte per te.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Mendoj se qelesin kryesor e ka vjehrra,nese e pret mir nusen dhe ndjen dashuri e dhembsuri si ndaj djalit ashtu edhe nuses,kjo shkon per se mbari edhe nusja do ta doj si nenen e vet,perndryshe behen xheloze dhe urrejn njera tjetren.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Teme qe eshte diskutuar sa here. gjithesesi
    Nqs nder raportet vjerre nuse ruhet respekti (dhe nuk cenohet ne asnje menyre ai) nuk ka si lindin probleme. Djali duhet te dije te beje diferencen mes nenes dhe gruas, kurse nusja e re ta kete fare te qarte se mes saj dhe vjerres ekzistojne mentalitete te ndryshme, e te te zbutesh ato duhet shume kohe, ndaj vlen per te te hapi rruge.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga klara2009 Lexo Postimin
    Kush e ka ne dore celsin e mirkuptimit ?

Nusja?

Vjerra?

Burri-djali?

Sipas jush nga peshon me teper faji per moskutimin?

Nuk ka gje me te mire se nusja bashke me burrin te transferohen dhe te marrin nje shtepi vec, sesa te rrine bashke, se ashtu nuk ka vec grindje. Po ashtu edhe vjehrra me vjehrrin te rrine bashke.
    Celesin e kane vete me vete.
    Me mire keshtu se bashke.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    Mendoj se me e mira eshte qe te banojne afer me njeri-tjetrin, si ne nje pallat apo ne nje lagje, por te rrish ne nje shtepi eshte shume e veshtire, pasi dihet qe do kete sherre. Imagjinoni ne qe i kemi prinder edhe zihemi me ta, pasi po shkojne ne nje moshe qe mendojne se po u bie pushteti karshi nesh dhe nderhyjne ne shume gjera qe nuk duhet te nderhyjne dhe per rrjedhoje krijohen shume konflikte.
    Por edhe ti lesh ne mes te 4 rrugeve nuk ke si i le pasi kjo eshte nje mosmirenjohje dhe nje barbarizem qe mund ti besh prindit duke e ditur se sa kane vuajtur per te na rritur, se sa nete pa gjume kane kaluar kur ne mund te kishim edhe thjesht nje temperature etj etj.
    Per mendimin tim menyra me e mire eshte qe ti kesh afer, por jo ne shtepi dhe te gjithe jetojne te lumtur.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Artjola Toska ne nje kenge thoshteire me vjehrren,mire me burrin,llafi i mire zbut dhe gurin..............ehu po ja qe nuk ndodh keshtu....gabim i madh eshte te marresh vjehrren ne shtepi se te behet si rrodhe.........rast me konkret nuk ka si familja ime,mami im me gjyshen nga ana e babit qe jetojne ne nje shtepi e urrejne njera-tjetren,faji i kujt eshte??????I babait qe e mori me vete,
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    jo i babit po vjehrra kishte qejf te grindej me te rene.
    Dihet qe vjehrrat jane te rreshkitura dhe kane qef te grricen,kete e kane te gjitha,por si shqiptare qe jemi marrin tere fisin brenda ne shtepi
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Dihet qe vjehrrat jane te rreshkitura dhe kane qef te grricen,kete e kane te gjitha,por si shqiptare qe jemi marrin tere fisin brenda ne shtepi
    njehere e nje kohe ashtu ka qene tani ne shqiperi nuk ke cte besh, nuk jeton dot me sociale si jashte shtetit. Dhe te tjereve nuk u mbetet gje tjeter vec te durojne njeri tjetrin te e njejta kasolle.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Gjithnje Nusja eshte Problemi "Sepse eshte Nusja ajo qe ia rremben djalin Vjehrres dhe atë ne mes te shtepis se saj" (Doren ne zemer kjo eshte gje e rende)

Mos menduat ju femrat qe Vjehrra te ju pres ne shtepin e saj me tepih te kuq dhe nga nje masazh kineze per qdo te dielle
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

gjithmone e me larg
    Anëtarësuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    Citim Postuar më parë nga -Alda- Lexo Postimin
    Nuk je me ne kohen e Kanunit moj qe vjehrra kishte ne dore gjithcka.
    Cila vjeherr sot jep keshilla apo ben ligjin aman. Vjehrrat sot nuk kane asgje ne dore te shkretat. Pastaj mos harro ti qe dhe nena jote eshte vjehrra e dikuj dhe sado e mire te jete per ty nuk eshte per te.
    te gjitha zogu japin keshilla ashtu si me lezet, s'ti japin ty jo, por cunit te vet. nena ime neser pasneser te marre ate qe meriton per sjelljen e vet si nga i biri ashtu edhe nga nusja.
    ti zogu meqe e paske me qejf, laji edhe kembet po do asaj tendes.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •