Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 66 prej 66
    yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin
    babai duhet te furrnizoj shtepine me ushqime rroba etjjj.
    Ja u semur babai ,ca te bej gruja e shkret me kalamaj.
    Pse jane cerdhet e kopshtet,per te cu kalamajte e vegjel.

Burre e gru duhet te punojne dhe ti rrisin bashke femijet. Nje grua qe rri ne shtepi eshte me depresive se nje qe shkon ne pune .

Kur gruaja shkon ne pune ,ka nje arsye me u ankuar
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    e shef qe dole po aty ku i nisa une,
    Martohu njehere dhe do e shikosh. Do te pelqeje ta mbash gruan ne shtepi apo ne pune.
    Kur te filloje te te merzisi ajo se nuk ka ku te shkoje, u merzita, e bla blabla, do thuash ti gjej nje pune te me lere rehat. Te vije nga puna e lodhur e mos te kete mend per te dale.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 10-10-2009 më 15:26
    Feelings change - memories don't.

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865

Smile

Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Martohu njehere dhe do e shikosh. Do te pelqeje ta mbash gruan ne shtepi apo ne pune.
    Kur te filloje te te merzisi ajo se nuk ka ku te shkoje, u merzita, e bla blabla, do thuash ti gjej nje pune te me lere rehat. Te vije nga puna e lodhur e mos te kete mend per te dale.

kjo eshte pikerish ajo qe duhet zgjedhur, sepse nqs shko ne pune ajo dhe kur te vi ne shtepi, ka menyra per tu ankuar sic e tha dhe izadora. kurs kur e le ne shtepi vec do thote se u merzita, kurse une do i them nuk te mungo gje, dhe kshuqe u zgjidh problemi

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    kjo eshte pikerish ajo qe duhet zgjedhur, sepse nqs shko ne pune ajo dhe kur te vi ne shtepi, ka menyra per tu ankuar sic e tha dhe izadora. kurs kur e le ne shtepi vec do thote se u merzita, kurse une do i them nuk te mungo gje, dhe kshuqe u zgjidh problemi
    Kush problem lol. Atehere fillon problemi. Cfare e di femren ti si macja, qe rri ne shtepi, tuj ngrene e fjete. Ka nevoje dhe ajo te dali, te zere shoqeri, teargetohet sikur dhe ti. Ja bere ashtu te nesermen se gjen me lol. Te ishte ashtu s'kish ngel njeri beqar.
    Feelings change - memories don't.

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865

Talking

Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Kush problem lol. Atehere fillon problemi. Cfare e di femren ti si macja, qe rri ne shtepi, tuj ngrene e fjete. Ka nevoje dhe ajo te dali, te zere shoqeri, teargetohet sikur dhe ti. Ja bere ashtu te nesermen se gjen me lol. Te ishte ashtu s'kish ngel njeri beqar.

ashtu eee, po kur te vi un i lodhur nga puna, dua nje darke gati, ajo te kujdeset per femije, edhe po beri shoqeri ska problem, nuk e ndal gruan te zer shoqeri ( me femra tjera), por ajo e ka per detyre te kujdeset per femijet, e mundesisht te marri leje kur te shkoj kund hehhehehe, dini shum ju dhe keni qef te beni ligjin,ahhahhahahaha

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Padrilla me kete teori qe po thu ,nje keshille

Kur te hash mengjesin, dreken,darken ,lene ate ta provoj ushqimin e para
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •