Une votova femrat, jo per ndonje gje por do thone pastaj;-Ju gatuani me mire hajde merrini celsat e kitchen dhe ... ta gezosh postin.
...seriozisht edhe ne kete fushe si kudo, pa dyshim vertetohet prioriteti i krijeses me te persosur... pra i gjitarit me organin e te menduarit me activ dhe rezultativ, i mashkullit pa dyshim. Ky fakt nuk i ul fare vlerat vendit te dyte sigurisht pa te cilin nuk do te kishte vlere sportive(te pakten) ceshtja-kampionat me nje skuader s'behet, pra femres qe Zoti na ruajte!.
Bese dhe hakmarrje.
Zemer vici me kerpudha.
kerpudha 200 gr
kripe,
gjalpe,
miell,
pepe,
vere te bardhe (gjysem gote)
karrota (2)
zemer vici(500gr)
Ne fillim lahen mire kerpudhat dhe gatuhen ne nje tigan me gjalpe,pepe dhe kripe
Ne nje tigan tjeter hidhet zemra e ndare ne 4 pjese, gjalpe,pepe,pak kripe si dhe karrotat e ziera,hidhen dhe kerpudhat me sukon e tyre,si dhe nje luge miell,gatuhet per rreth 4 minuta me zjarr te larte dhe perzihet shpesh,duke i hedhur pak nga pak gjysem gote vere.
Dhe ju befte mire.
ne cdo restorant qe kam ngrene me e kenaqur kam ngelur ne rastet kur kuzhinieret kane qene meshkuj.
ndersa sa per gatim ne shtepi meshkujt shqiptare nuk ia thone. po shyqyr qe kane nenat e t'i mbajne fort, mundesisht t'ia japin edhe me tasa me vete edhe pas martese s'do ishte keq.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Fatkeqesisht meshkujt jane kuzhinjere me te mire po vetem ne restorante , se ne shtepi rralle gatuajne , edhe ateher nga halli .
Me pelqejne edhe mua shume emisionet me gatime , ndonjeher e kap ndonje gje shpejt e shpejt dhe bej prova vet .
E shof cdo jave nje emision fantastik mund te them . `Hells Kitchen `
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Meshkujt gatujne me mire ,por haleluja guzhinen
Ka lezet kur e sheh mashkullin tu gatu, se te ze gjumi rehat ne darke![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt