Close
Faqja 3 prej 69 FillimFillim 123451353 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 685
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-03-2005
    Postime
    30
    E para me behet me te vertete shume qefi kur lexoj reagimet tuaja (edhe ato te atyre qe cfardo dikutimi e kthejne ne aheng).
    Pershendes vecanerisht Drenicakun qe dha me te vertete nje pergjigje shume te argumentuar dhe te them te drejten u qetesova kur e kuptova se cfar gjelle ishin dhe cfar race perfaqesonin debatuesit e djeshem ne emision( edhe ne ne Shqiperi kemi mjaf mostra te tillle peshqes te se kaluares komuniste).
    Era kur i drejtohesh dikujt me mbiemrin e qytetit apo te krahines nga e ka origjinen nuk do te thote se ai nuk eshte shqipetar se i thua lab, shkodran, korcar apo ku ta di une. ( te mos perdorin mbiemrin Tiranas apo Tironas se na shkrihet davidi pastaj)
    E fundit drifonit e co, boll i rate gjoksit se do ta beni me vrime pastaj si ata leberit qe nuk i paske qef.......
    Une dua ta mbyll me nje shprehje qe perdorej nga balli kombetar gjate luftes se dyte boterore ( kishte shume ballite dhe nga Kosova) por e stilizuar per situaten e soteme:
    SHQIPERIA E SHQIPETAREVE,LAVDI ATEDHETAREVE.

i/e regjistruar Maska e La_Fenice
    Anėtarėsuar
    27-05-2009
    Postime
    143
    Citim Postuar mė parė nga elza Lexo Postimin
    Shumica e atyre qe i thate m elarte qenderojne, vetem ne nji pike jeni gabim, shume gabim.Kosova ka qene eshte dhe do te jete gjithenji nji Krahine e Shqiperise, sepse Shqiperi jane te gjitha trojet shqipetare. Kosova, Kosova Lindore, Pjeset shqipetare nen Maqedoni, Pjeset shqipetare nen Male te zi, Pjeset shqipetare nene Turqi. Tere keteo treva i nderuar jane SHQIPERI DHE VETEM SHQIPERI, Jane pjese te SHQIPERISE, se tere Shqiptaret nji atdhe kan e ai quhet Shqiperi i nderur. E ska kosovare po ka vetem Shqiptar.
    Nuk kam ē te shtoj me shume.

i/e regjistruar Maska e Bart_Forever
    Anėtarėsuar
    24-08-2009
    Postime
    59
    uhaaaa sa ka Kosovar qe nuk ja din termin fjales Kosov,,as qe jan te informuar

po rendsia e fjales Shqiptare Kosovar kan kuptime te ndryshme disa qe kuptojn e disa qe skuptojn let bahet pak tem ma e nxeht

uhaaaa sa ka Shqiptar as qe don te din qe jan Shqiptar

Trimat vdesin gjdo her mistrecet mbijetojn gjithmon

shqipetar Maska e elza
    Anėtarėsuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    Ne nje skaje te dynjase
    Postime
    134
    Citim Postuar mė parė nga Bart_Forever Lexo Postimin
    uhaaaa sa ka Kosovar qe nuk ja din termin fjales Kosov,,as qe jan te informuar

po rendsia e fjales Shqiptare Kosovar kan kuptime te ndryshme disa qe kuptojn e disa qe skuptojn let bahet pak tem ma e nxeht

uhaaaa sa ka Shqiptar as qe don te din qe jan Shqiptar

Trimat vdesin gjdo her mistrecet mbijetojn gjithmon
    Jo te ter vdesin , dhe ska rendesi sa injorant ka Shqiperia, andej e ketej kufirit.
    E pakta qe mund te beje njeriu eshte te tregoi ndershmeri!

i/e regjistruar Maska e agonny
    Anėtarėsuar
    02-08-2008
    Postime
    251
    po Shqiptar Jem Se Qka?!

Shqiptar apo Kosovar?

Ej, kujdes !

Gjithmone duhet patur kujdes kur TOPE-CHANNELI trajton ndonje teme me karakter kombetar a te ngjajshme.
    TOPE-CHANNELI me natyre Ēifuto-Greke,sa here ka bere orvajtje per te shti perēarjen ne mes shqiptarevemeemisione te tilla "intresante".
    Shikoni se cfare teza percarese hudh ne skene TOPE CHANNELI, i ndan shqiptaret ne Kosovare, Maqedone dhe Shqiptare ( mire kur nuk thote greke-lol).
    Per ta zhvilluar kete teze metutje, ai pregadit nje emision siky ne fjale, fton disa hajvanė qe nuk dine secka jane dhe dėrdėllojnė me gojen e tyre prej gomari dukethene : jo jemi Shqiptare, jo jemi Kosovare. Kurse redaksia e topechannelit po kenaqet duke pare dhe duke perhapur ne publik kete cirkus.

..........
    Njeri i mencur e dallon kete politike te topechannelit ( qe ben reportazhe te familjeve serbe qe vuajne ne Kosove), kurse njeriu naiv dhe antishqiptar , u beson keture magarlleqeve te topechannelit.
    Ndrysho Firmėn

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-07-2009
    Postime
    8
    Le te kuvendojme!Gezohemi kur ne Kosove flitet (dhe flitej )gjuha e paster SHQIP.
    Nuk di kush e ka perkufizuar "kombin" apo "komin",por kuptoj pake se ēdo te thote"KOMB" ne SHQIP . Nuk mund te shperbehet KOMBI dhe te dalin disa" komca" Aleksandri kur preu
    Nyjen Gordiane, nuk mendoj se ngeli gje. Jo deri.... "ē'eshte kjo sorre ne kete beze" Une e di si dhe ju vellezerit e mi ,se per FLAMUR jane derdhur "lumenj "gjaku. KOMB-ASIT Shqipetar jane te tille kudo qe banojne sot ne bote,jo me Shqipetaret qe jetojne ne trojet e tyre.
    Me respekt!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Shqiptar apo Kosovar ?
    Po ta therrasim me mire Horeshion e C.S.I -se le te na i krahason ADN tone me te shqiptareve te Shqiperise dhe do zgjidhet problemi ,se si shume jane kah e diskutojne kete teme.

i/e regjistruar Maska e pa-emer
    Anėtarėsuar
    26-09-2009
    Vendndodhja
    ne parajse--aty ku sje Ti
    Postime
    257
    Shqiptar/e dhe pike qka jem tjeter>?!?!une jetoj ne Zvicer dhe si te quhem ketu....kudo qe shkoj jam Shqiptare
    fotografia-hobi im

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Edhe nese neve debatojme tere kohen nuk do te nxjerrim perfundim tjeter veq atij se jam Shqiptar i .........,Shqiptar i ......,Shqiptar i ...........etj,etj,kjo eshte vertetuar edhe ne histori deri tani,ne qdo menyre.
    Vazhdimi i kesaj Teme do te na sjell jo vetem ketu ne Forum por edhe ne jeten private vetem probleme.
    Prandaj ju kisha sugjeruar te mos mirremi me me kete pyetje.
    Pershendetje

Faqja 3 prej 69 FillimFillim 123451353 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •