Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 110
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Fatkeqesisht kete ke bere gjithmon je pergjigjur me shkrimet te tjerve.....
    Une jam i mendimit se nese lexjm si rendin kapitalist dhe si rendin komunist te bindin qe te dyja diferenca eshte tek praktikimi i tyre.
    Gjej ndonjė shkrim ku unė e kam marrė diku dhe nuk kam treguar burimin

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    kapitalizmi eshte sistemi i vlerave, ku nuk ecet perpara po nuk pate aftesi dhe duke u bazu solemnisht ne meritokraci,,,,kjo te pakten ne te shumten e rasteve.

iku koha e komunistave qelbanik,,,ku nje nxenes i 10tes nuk shkonte ne shkolla sepse stergjyshi kishte shajt buken e misrit dhe si rrezultat ishin shpall kulak dhe kundershtar te kombit, kurse nje nxenes medioker apo mesatar merrte lloj lloj posti vetem e vetem se kishte familjaret antar partie.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    iku koha e komunistave qelbanik,,,ku nje nxenes i 10tes nuk shkonte ne shkolla sepse stergjyshi kishte shajt buken e misrit dhe si rrezultat ishin shpall kulak dhe kundershtar te kombit, kurse nje nxenes medioker apo mesatar merrte lloj lloj posti vetem e vetem se kishte familjaret antar partie.
    Kjo nuk ka ndodhur nė tė gjithė vendet komuniste, ''Lufta e klasave'' ishte pjella e Enver Hoxhės jo e Marksit.

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Kjo nuk ka ndodhur nė tė gjithė vendet komuniste, ''Lufta e klasave'' ishte pjella e Enver Hoxhės jo e Marksit.
    marksi lenini stalini hoxha,,,muta pak te ndryshem ama nje ere kishin gjith

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    marksi lenini stalini hoxha,,,muta pak te ndryshem ama nje ere kishin gjith
    Lexoje homza e gjen kollaj: ''Pure communism and more pure communism'' nga [Melvyn Freilicher]

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Nuk ishte edhe aq frytdhėnės kėtė herė googlimi yt. Provoje edhe njė herė

Lufta e klasave ėshtė teori marksiste dhe engeliste.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Nuk ishte edhe aq frytdhėnės kėtė herė googlimi yt. Provoje edhe njė herė

Lufta e klasave ėshtė teori marksiste dhe engeliste.
    Nė formėn sesi e pėrdori Enveri nuk u pėrdor nga udhėheqėsit komunist. Po tė shikosh kush ka qėndruar pas Mau Ce Dun, Castro, Vladimir I. Lenin etj me radh nuk e hoqėn qafe ajkėn apo nuk i dhan mundėsi studimi etj, e praktikuan nė forma tė tjera. E di shumė mirė qė ka qėn nga Marx dhe Engel ėshtė mė e zgjeruar madje dhe tek libri ''The Holy Family''. Ėshtė ndryshe teoria nga praktika, kjo form qė pėrdori Enveri ishte ndryshe nga ajo qė ka thėn Marx dhe Engels.

Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559

Question

Gjej ndonjė shkrim ku unė e kam marrė diku dhe nuk kam treguar burimin
    Ah po se harrova ky shkrimi jot nė linkun mė poshtė ėshtė pak i njohur:
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...1&postcount=10

identik me atė tė Elvis Ēelės:
    http://www.lajmishqip.com/?p=600
    Ėshtė pak i vjetėr si artikull. Apo je ti Elvisi?

Ke harruar tė shkruash autorin? Po bėhet pak e shpeshtė, a nuk tė duket? Quhet vjedhje e PLAGJIATURĖ, duhet ta dish rregulloren e forumit

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Ah po se harrova ky shkrimi jot nė linkun mė poshtė ėshtė pak i njohur:
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...1&postcount=10

identik me atė tė Elvis Ēelės:
    http://www.lajmishqip.com/?p=600
    Ėshtė pak i vjetėr si artikull. Apo je ti Elvisi?

Ke harruar tė shkruash autorin? Po bėhet pak e shpeshtė, a nuk tė duket? Quhet vjedhje e PLAGJIATURĖ, duhet ta dish rregulloren e forumit
    Ato shkrime tė gjithė kanė qėn plotėsues dhe jo personalizues nga unė. Pėr ti dhėn pėrgjigje njė teme tė caktuar. Absolutisht nuk jam pro plagjiaturės, dhe nuk e kam personalizuar si shkrim dhe e kam thėn hapur, nuk kam pse tė fshihem pas shkrimit tė dikujt tjetėr. Nėse do jet shkrimi im unė do e vazhdoja bisedėn duke dhėn argumenta apo kundėrargumenta.

Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Ato shkrime tė gjithė kanė qėn plotėsues dhe jo personalizues nga unė. Pėr ti dhėn pėrgjigje njė teme tė caktuar. Absolutisht nuk jam pro plagjiaturės, dhe nuk e kam personalizuar si shkrim dhe e kam thėn hapur, nuk kam pse tė fshihem pas shkrimit tė dikujt tjetėr. Nėse do jet shkrimi im unė do e vazhdoja bisedėn duke dhėn argumenta apo kundėrargumenta.
    Ti e nis duke thėnė, po citoj: " Pėr temėn do tė thoja disa gjėra duke e lidhur me vendin tonė sė tepėrmi". Tė duket plotėsues njė shkrim me njė hyrje tė tillė? Pėr sa kohė nuk jep nė fund burimin nga e merr si shkrim apo autorin e tij sigurisht qė e pėrvetėson dhe e personalizon duke e servirur si shkrimin tėnd. E thua hapur, por nuk e zbaton atė qė thua. Nqs nuk ėshtė shkrimi yt, je i detyruar (madje edhe moralisht) t'ia bashkangjisėsh autorin, pėrndryshe ėshtė PLAGJIATURĖ!!! e ulėt, lėri justifikimet.

Sepse komente si i chinos ku shprehet, po citoj pėrsėri: "Perndryshe respekte per mendimet tua ne vijim. Dukesh te jesh i njohur mire ne keto ujera." janė tė pamerituara.

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •