sapo mbarova se shikuari filmin ''ARMAGEDDON''. nuk mbaj mend me sa here e kam pare por mbetet nje nga filmat me te bukur qe kane bere deri me sot.. nje Bruce willis fantastik
sapo mbarova se shikuari filmin ''ARMAGEDDON''. nuk mbaj mend me sa here e kam pare por mbetet nje nga filmat me te bukur qe kane bere deri me sot.. nje Bruce willis fantastik
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Ky film eshte i bazuar ne nje ngjarje te vertet ne Point Pleasant, West Virginia, ku shume njerez pane 'Djallin' si nje form flutur, me sy te kuqe, dhe pa koke ose sic quhet Mothman. Pervec cfare u pa, ura e ketij qyteti i rrezua dhe sot akoma nuk ka shpjegim pse u rrezua:
Vizatimet sipas atyre qe e pane dhe ran 'kontakt' me te:
![]()
Il Club Più Titolato Al Mondo
Mbreme pashe THE HANGOVER
funnyshikojeni se ia vlen per disa min gallate
nota 8/10
"Kick-Ass" ishte eh jo keq per film aksion. Ndjek perpjekjet e nje djaloshi ne shkolle te mesme qe vishet si superhero dhe mundohet te luftoje krimin. Ne ndryshim nga filmat e tjere me heronj, filmi tejkalon pragun e realitetit ne raste te rralla dhe bota ne te eshte goxha e eger prandaj kete djalosh e therin, e perplasin me makine e rrahin etj etj. Adoleshenteve do u pelqeje ma ha mendja. Kishte me shume therje se c'prisja.
Sikur mos te ishte ajo vajza e vogel, Hit Girl, do me pelqente me shume. Dhuna nga femrat sikur s'ka te njejtin impakt per mendimin tim.
![]()
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
The Third Wheel.
Shtyhej lol,kishte ndonje batute te lezetshme tek tuk.
![]()
Kam pa, Death Race - Uee c'a filmi !! I liked it. Ai aktori kryesor, shume i forte![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt