Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Ky filmi Avatar ishte vertet i bukur. Qe nga skenari, efektet speciale, aktoret, muzika e gjithcka.
Mua faktikisht me pelqeu shume, e pashe ne kinema, me efekte te plota, dhe me la mbresa te mira. Per mua ia vlen ta shohesh perseri dhe perseri.
![]()
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
kqyreni filmin 'BRONSON".kush ka qef filma me burgagji.
Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 27-12-2009 më 20:36
" Daylight Robbery "
Prodhim britanik i 2008-tes, film i stilit " grabitje"
Ngjarje e vertete qe ndodh ne 2006-ten ne kampionatin botnor t`futbollit ne gjermani me disa tifoz anglez qe e kan 1 plan teper t'fort ,edhe grabisin nji banke.
Pashe Avatar. LoL
Ky film qellimisht eshte bere te shikohet ne 3D ose IMAX 3D eksperience. Nese nuk shikohen me keto qe permenda nuk mund te shijohet tamam sic duhet. Me keto te duket vetja sikur je aty ne forest me ato. Efektet ishin amazing. Historia interesante. Film i bukur. Qe te mbante mberthyer deri ne fund fare. Nese filmi me mban ne karrike deri ne fund, per mua eshte film i arritur. Film qe ste merzit.
E shikova edhe une AVATARIN, realisht nje lloj filmi i tillë eshte premier ne historin kinomatografis boterore.
Nuk eshte qudi qe me pare nuk eshte reklamu ky film, sepse realisht ka qen si lloj filmi experimental dhe te kushtoj rreth 300 milion te bind se behet fjal per nje film ndryshe deri tash.
Disa gjera qe me ranë ne sy, ishin edhe efektet 3D imax sidomos ajo pjesa ne malë, ku gjithë ato ndriqime te malit te benin qe te magjepsesh. Poashtu edhe nje gje qe me ra ne sy ishte fakti se eshte paraqitur nje botë imagjinative ne filmë qe realisht mund ti pergjasoj vetem endrrave dhe aspak realitetit qe ne jetojmë.
Mirpo kjo shuma e parave 300 mil, qe eshte hargju, te shtyen te mendosh se 80% e tyre iu jan dediku Studios se 3D imaxit, sepse eshte bere nje pune e papare ne kete fushë dhe ku ta di une sa profesionista kan marrë pjes ne kete pjes te filmit.
Megjithate me kete film eshte hap nje arene e filmave me kete pamje, nuk besoj qe tash e tutje te mungojn keta lloj filmash.
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Fisniko, del dhe Shreku ne 2010, me 3D. Eshte mrekulli.![]()
Duke u nisur nga praktika e filmave te deri tanishem, qe i benin reklam edhe atyre filmave qe akoma ishin vetem plan ideor, ketij filmi nuk i kan bere nje reklam te tille me sa kam hasur personalisht.
Te marrim shembull filmin 2012, akoma pa perfunduar gjirimi ishte hapur debati per kete film neper shume mediume.
Ndersa te ky AVATARI, tek tash kur doli si premier, filloi ti kete efektet e tij ne fushen e marketingut, ndoshta keto shpenzime qe iu paskan dediku ketij filmi, vlejn per reklamim te periudhes pas premieres dhe keshtu qe ndoshta po pritka qe ti behet ndonje reklamim me periudhe me te gjate kohore.
Mirpo nje gje me erdhi qudi dhe kjo eshte: sa eshte i mbrojtur nga pirateria ky film?, pasi tek pas nje jave qe u dha premier, une sigurova ket film si DVDrip, gje qe me filma tjere nuk ka ndodhur nje gje e tillë, shembull kemi 2012, qe tek pas 3 javeve ka dal ilegalisht si dvdrip ne internet.
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
po kto te vjetrit quhen?...lol
une kete ripashe tek rete4, para nja 3 ditesh...
kto filma te llin tuj qesh,...
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt