Close
Faqja 8 prej 149 FillimFillim ... 6789101858108 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 1483
    i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Une pashe "The Soloist" dhe me pelqeu.
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Shifeni ktu.

Del ne 2010, po ne i shofim akoma pa dal. lol

http://www.watch-movies-links.net/movies/damage_2010/
    Faleminderit, hajde se çfarë bëhet hajde. Andej përtej oqeanit mbajn radh me ditë për të parë premierën këtej nga ne shikohet akoma pa u dhën premiera.

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Nese e do warez e ke ketu.
    Faleminderit. Autorët e filmit siduket duan të vjelin nga Europa e cila është e predispozuar të shpenzoj shumë për të parë përralla, përpara se të jepet në USA.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Aikido, hap nje account ne Megavideo, se shumicen i filmave i ke DVD edhe HD . Ska ca te duhet as digitalb, as satelit, gjith filmat e fundit i gjen aty.

20$ ne 3 muaj kushton accounti ne megavideo.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Aikido, hap nje account ne Megavideo, se shumicen i filmave i ke DVD edhe HD . Ska ca te duhet as digitalb, as satelit, gjith filmat e fundit i gjen aty.

Mirë e ke ti, nuk është problemi tek lekët. Po është problemi tek linja sesa ma suporton një film HD, unë dua të shikoj një video në YouTube që është HD fillon dhe ngec video. Nuk ka shpejtësi të mjaftueshme për të parë një film HD në MegaVideo, nëse do kisha linjë të shpejt do ti paguaja me qejf aq lekë se nuk jan asgjë.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Mirë e ke ti, nuk është problemi tek lekët. Po është problemi tek linja sesa ma suporton një film HD, unë dua të shikoj një video në YouTube që është HD fillon dhe ngec video. Nuk ka shpejtësi të mjaftueshme për të parë një film HD në MegaVideo, nëse do kisha linjë të shpejt do ti paguaja me qejf aq lekë se nuk jan asgjë.
    Nje linje 512kb eshte mjaftueshme per ta klikuar filmin ne megavideo edhe te nise si me CD. Por nese eshte me e avasht, atehere lere nja 15 min ne download, edhe pastaj nis filmin.

Me account ne megavideo i hap shpejt filmat, se edhe mua me jep te njejtin problem ne youtube, por ndryshojne serverat, kshu qe me nje shpejtesi 512 eshte mese mjaftueshem.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Nje linje 512kb eshte mjaftueshme per ta klikuar filmin ne megavideo edhe te nise si me CD. Por nese eshte me e avasht, atehere lere nja 15 min ne download, edhe pastaj nis filmin.

Me account ne megavideo i hap shpejt filmat, se edhe mua me jep te njejtin problem ne youtube, por ndryshojne serverat, kshu qe me nje shpejtesi 512 eshte mese mjaftueshem.
    Për atë muhabet unë e kam 2 mbps paketa e Albtelekom 2048 kbps Unlimited. Dhe prandaj ja kisha frikën, se këtë e kam vërejtur dhe nga RapidShare, kur je me free account nuk jep maksimumin e shpejtësis që kur kam hapur premium account shkon dhe 300 - 400 kbps shkarkimi. Do ta provoj njëherë se kam qënë disa herë i regjistruar tek megavideo dhe megasharevideo.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Nuk para kam shume kohe,por kur jam i lir sikur ma ka qejfi te kill same time.

Taken ishte cool ndersa ky X-Man,me mir do ish qe te ish 1-shi,jo i fundit sipas serive!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    Feel the pump √

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Kot na bete kurioze tani

Po ku i shifni filmat ne comp ? Apo e lidhni me big screen tv pastaj ?

Ne lidhje me temen, skam pa film. Vetem ato qe kam pare me pare like Shrek, Madagascar 2, Kung Fu Panda. Gjithe kete jave keto filma vazhdoj une. Ne fakt deri ne fund te muajit tamam tamam. LOL

Shq!pt@r D3R1 në FuNd .. Maska e KiNg-AlBaNeR
    Anëtarësuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    Ne PaRaJs3 ! ( MeMeDhE, Sa Te Ket Shqiperi Ktu Do Jem!
    Postime
    83
    Tomka Dhe Shoket e Tije!!!
    Shq1pt4r M3 t4b4n nUk è RrUj p3r KèRk0n

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Kto dite kam pare filmin Iron Man , dhe I dyshuari ..
    Te shofim ne do kemi kohe per ndonje film tjeter ...

Faqja 8 prej 149 FillimFillim ... 6789101858108 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •