flm shum ti add ma dergo se mund te shofim edhe filma te tjere .
Por keto filmat e ri premier kam qef ti shof per her te pare ne kino . semos shkojme shpesh 1-2 her ne muaj mo , nuk fikemi per aq![]()
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Ela
Pjesa qe "spoiled" filmin ishte kur Arthur duhet te zgjidhte njeren nga tre portat...gje qe ishte jashte reales, imagjinar lol
Nejse mendoj se morali i filmit do te tregoj se sa i "etur" per lek eshte njeriu, lol
Keta te dy edhe pse kishin probleme financiare, ishin normal couple, jo te "keqij", por prape ajo 'temptation' per lek i shtyu qe te zgjidhnin leket dhe s'ka rendesi nese dikush ne bote vdes, 'somehow' kjo tregon se njeriu eshte 'too vulnerable' ndaj te keqes....dhe 'what goes around comes around' njeri nga njerezit e tyre me te dashur do vdesi (qe do zgjidhte ose te vdiste gruaja ose cuni do ishte shurdh)...nesje ne fakt s'eshte film i keq....![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Eve : 21-11-2009 më 11:28
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Moon
Me pelqeu si film![]()
-Benjamin Franklin-
loool
pse ti e ke pa dhe nuk te pelqeu?!
Mua me pelqeu fakti qe me mbajti 'on screen' per te ndjekur rrjedhen e ngjarjes
dhe plus u preka nga fakti se si kloni shfaqte ndjenja njesoj si te njeriut prej te cilit eshte klonuar (rasti i gruas me femijen)
Ndryshuar për herë të fundit nga Eve : 21-11-2009 më 16:14
-Benjamin Franklin-
Blood Venom une nuk thashe qe ishte brilliant, ishte ok
Nejse ket pashe sot, do ua rekomandoja, eshte i bukur
p.s edhe gangstas bien ne dashuliii![]()
-Benjamin Franklin-
Deep ketu vdes ne fund e ?hahahaah![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt