Close
Faqja 41 prej 149 FillimFillim ... 3139404142435191141 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 401 deri 410 prej 1483
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Po me mire titaniksin se Kesulkuqen qe shef ti.

Shko mer hekurosu se tani sa mbarova dy filma shume te bukur. : D
    1-) Dance Flick. Shume i bukur,lol,ca i beni kercimit :@ ff.

2-) Mbarova Dance Flick,dhe po shikoja HDD per ndonje film,kur me del para The Pursuit of Happiness.Hajt me thash,po e shof duke u nis nga polloja,dhe nga ata qe kisha lexuar ketu.E pash,po cmu desh qe e pash.Apo s jam une nga ata qe durojne ato lloj skenash si psh te flesh ne banjon e metrose,te zihesh per 14$,te qash nga gezimi kur fiton punen,te zihesh me njerezit per te flejtur nje nate ne nje vend per te pastrehet,apo ku di une.Phuuuuu,gjithe filmin me lot ne sy.Film i jashtezakonshem vallaj.Bravo Big and Small SMITH.

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    nuk shof filma asnje her, madje as televizor nuk shof fare, pervecse kur jep futboll.

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga Dj-GabrieL Lexo Postimin
    Mau!Come on,mos u bej naiv.... )Une filmat HORROR i kam si perpelitje qerpikesh.ajo qe thash ish thjeshte sa per publicity
    mfal per keqkuptimin pra

Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Mau te gjithe ata qe pelqejne filma horror,nuk tremben prej ketij lloj zhaneri filmash.
    Edhe te Paranormal Activity,nuk eshte e thene qe te trembesh,mjafton qe filmi te te mbaj te fiksuar pas vetes.Sic eshte per shembull The Thing.
    O cuna, te kuptohemi... LoL nuk e di se si i shihni ju filmat horror, por une per vete i shof ne ketre menyre:
    Ora 1 ose 2 e nates, dritat komplet fik, gjithe shtepia ne heshtje, e vetmja drite vjjen nga ekrani i kompjuterit. Kufjet i mbaj ne vesh, volumi 85%. Efekti eshte komplet ndryshe sesa kur e sheh filmiin ne mes te dites ose ne darke me drita hap, zerin mesatar edhe me njerez rreth e rrotull....
    Shofeni njehere ne kete menyre dhe do keni nje ndjesi tjeter
    Shume nga filmat qe mi kane pershkruar si te frykshem, nuk me kane friksu, por ama kur thash me larte "me friksoi" e kisha gjate momentit qe po e shihja filmin (jo per gje, po ne dy skena te "frykshme" isha gati gati per gjumesh, dhe kur degjoja ulerimen hidhesha perpjet )

Ndersa gjinite e tjjera te filmit i shoh pak a shume si e pershkrova pak me lart, por ndryshimi i vetem eshte se i shoh gjate dites lol

Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Mbreme pashe perseri "MISSION KASHMIR"...sa me teper e shoh kete film, aq me teper me pelqen.
    shume film i bukur ky... edhe mua me ka pelqy shume

INFINITY©, a e ke pare ndonjehere Kabhi Khushi Kabhie Gham?? Nqs jo, ta keshilloj ta shohehsh, eshte nje film shume prekes dhe me nje happy ending shume te bukur. Film jashtzakonisht shplodhes.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Falje per te tër ore,as qe behet llaf fare )

Mau!Fix methoden time paske ti,ashtu sikur jam me i perqendruar kur shof filma.Biles,kete gje e bej jo vetem me filmat horror,po dhe me te tje.

By the way.Me sygjero ndonje web ku mund te shkarkoje filma divx falas,se me qenka mbyllur perkohesisht ajo qe perdorja.
    Feel the pump √

Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    INFINITY©, a e ke pare ndonjehere Kabhi Khushi Kabhie Gham?? Nqs jo, ta keshilloj ta shohehsh, eshte nje film shume prekes dhe me nje happy ending shume te bukur. Film jashtzakonisht shplodhes.
    E kam pare dy here, po mqs ma kujtove po e shoh prape sot.
    Aktoret ne kete film are the best.

E pashe dhe nje here tjeter ate filmin me lart po keshtu me shkurtime se eshte 3.5 ore film.

JUST A WONDERFUL MOVIE.

Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    mfal per keqkuptimin pra

O cuna, te kuptohemi... LoL nuk e di se si i shihni ju filmat horror, por une per vete i shof ne ketre menyre:
    Ora 1 ose 2 e nates, dritat komplet fik, gjithe shtepia ne heshtje, e vetmja drite vjjen nga ekrani i kompjuterit. Kufjet i mbaj ne vesh, volumi 85%. Efekti eshte komplet ndryshe sesa kur e sheh filmiin ne mes te dites ose ne darke me drita hap, zerin mesatar edhe me njerez rreth e rrotull....
    Shofeni njehere ne kete menyre dhe do keni nje ndjesi tjeter ; )
    Shume nga filmat qe mi kane pershkruar si te frykshem, nuk me kane friksu, por ama kur thash me larte "me friksoi" e kisha gjate momentit qe po e shihja filmin (jo per gje, po ne dy skena te "frykshme" isha gati gati per gjumesh, dhe kur degjoja ulerimen hidhesha perpjet )

Ndersa gjinite e tjjera te filmit i shoh pak a shume si e pershkrova pak me lart, por ndryshimi i vetem eshte se i shoh gjate dites lol

shume film i bukur ky... edhe mua me ka pelqy shume

Mau,pse lool,qe kur shikohen filmat horror ne dreke apo ne mengjes ? hahaha,kush i shikon ne kete ore ? loooooooooooool
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Mbreme pashe "Slumdog millionare". Shume overrated dhe zhgenjyes. Mire qe se pashe ne kinema.
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •