Close
Faqja 136 prej 149 FillimFillim ... 3686126134135136137138146 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,351 deri 1,360 prej 1483
    cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Kam pare 2 filma:

MY SISTER'S KEEPER me Cameron Diaz, regjisori Cassavetes (John Q, Alpha Dog). Historia eshte e dhimbshme; nje cift vendos te bej nje femije tjeter me ndihmen e fekondimit ne vitro me shpresen qe perdorimi i qelizave/organeve te femijes se dyte te kuroje semundjen nga leukemia te vajzes se tyre.

Une personalisht nuk e kam shume qejf Cameron Diaz..
    7/10

UP IN THE AIR
    me George Clooney, Vera Farmiga, regjisori Jason Reitman (Juno).
    U nisa me paragjykime para se ta shihja sepse sme pelqen Clooney..por ne fund nderrova mendim. Film i bukur.
    8/10

Ah po, dhe mbarova serialin e dyte te Prison Break

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Pak më herët mbarova se shikuari filmin "Unthinkable". Më pëlqeu jashtë mase ... bëhej fjala për një Amerikan me prejardhje nga vendet arabe që kishte vendosur 3 bomba në USA... Ajo që më preku ishin fjalët që ai u thoshte amerikaneve kur e zuren (në fakt u dorëzua). Tepër film prekës...

PS: Në fund ishte dhe një bombë që nuk e dinte kush....
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    kam freskuar memorien me filma shqipetare si "kapedani, cifti i lumtur, taulanti kerkon nje moter, zonja nga qyteti, zonja nga fshati, beni ecen vete dhe shum te tjere..." ca me bo me kishte marr malli . i fundit qe kam pare ne kinema ka qene "yes man!"pastaj kam pa dhe filmat qe japin ke italia uno ,canale 5 etj !

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    s'ma paska treguar asnje fundin e filmit...
    Where does a thought go when it's forgotten?

Shkarkova atë Unthinkable që tha strange,dhe kam dhe 10 minuta të fundit të filmit që po shoh që aktualisht e kam bërë pause, Death at a Funeral.
    Film pak i mërzitshëm,po i lezetshëm.Dmth me pak më shumë durim se zakonisht,shtyhet,ka ca skena/batuta që ja vlejnë të shikohen/dëgjohen.Pink,ti shife.

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin
    s'ma paska treguar asnje fundin e filmit...
    CORAZON ja te ta tregoj une..ai dhe ajo shkojne bashke ne mbremjen e matures, kur ndodhen te dy ne pisten e baletit ajo i kerkon atij qe ta kafshoje sepse don te behet vampire si ai..ai behet gati por ne momentin e fundit nuk pranon dhe kaq.

Edhe sikur te mos ta kishe marre vesh fundit po njesoj do ishte, me film koti se ky skam pare. Ajo aq e shpifme me ate fytyren kadaverike, kurse ai Pattinson per mendimin tim ka nevoje per syze, ca domethenie ka ai shikimi qe ben ai ashtu?!mahhhh...

naten

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po mendoj te shkoj te shoh --- > Inception. Dhiz muvi better be good !!! (meqe na e keni ngritur shume lart ketu lol )
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Po mendoj te shkoj te shoh --- > Inception. Dhiz muvi better be good !!! (meqe na e keni ngritur shume lart ketu lol )
    Ik ë pra mo,çpret ?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Kam vene re qe gjysma e rinise eshte obsessed me kete Twilight-in. S'e kisha pare kurre me pare, se s'me terhiqnin fytyrat e tyre ne poster. Fillova me e pa mbreme, por besoj ne 5-10 minutat e fundit me kish zene gjumi. E lashe me duket aty, ku ishte kjo ne spital kishte thyer kembet dhe kish humbur shume gjak.
    Si mbaron?
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    CORAZON ja te ta tregoj une..ai dhe ajo shkojne bashke ne mbremjen e matures, kur ndodhen te dy ne pisten e baletit ajo i kerkon atij qe ta kafshoje sepse don te behet vampire si ai..ai behet gati por ne momentin e fundit nuk pranon dhe kaq.

Edhe sikur te mos ta kishe marre vesh fundit po njesoj do ishte, me film koti se ky skam pare. Ajo aq e shpifme me ate fytyren kadaverike, kurse ai Pattinson per mendimin tim ka nevoje per syze, ca domethenie ka ai shikimi qe ben ai ashtu?!mahhhh...
    Un veç Twilightin e pare kam pa dhe m'ka mjaftu lol nuk m'ka interesu me pa dy tjert, teper glamour per i film vampirash.

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Ka dal sot Inception ne US
    D'Oh!

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Mbrëmë pash edhe filmin "The hurt Locker", më pëlqeu...

Po ashtu pash edhe filmin "Nine Dead"... film më fund pa lidhje. Ndoshta do këtë një pjesë të dytë prandaj.

Ndërsa sot pash filmin "The Happening". Interesant si film, po ndodhte diçka dhe askush nuk e dinte se çfarë ishte ... njerëzit bënin vetëvrasje lol....
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •