Close
Faqja 103 prej 149 FillimFillim ... 35393101102103104105113 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,021 deri 1,030 prej 1483
    i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    kush e ka pare dragonball z. film vizatimore
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Kisha pasur nevoj te shikoja nje film te tillë, me nje histori aq emocionues sa edhe inspiruese.
    Kjo është historia e Michael Oher, një i pa shtëpi dhe i traumatizuar i cili bëhet një lojtar i njohur i futbollit amerikan falë ndihmës së një gruaje të dashur dhe familjes së saj.

Sandra bullock padyshim edhe pse e fitoi oscarin, e kishte merituar ne kete rol, thjesht kishte shkelqyer.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    Mund te them qe gati i kam pare te gjithe te fundit 2010 te pakten qe kane adle deri tani por ai qe me ka bere "te varur" prej tij eshte "

"Spartacus Blood and Sand" (serial i fundit Amerikan i 2010)

Rrealizim fantastik, intriga, pasion, shthurje te shoqerise se kamur rromake, aksion gjithcka do te thoja ...........

Nese nje filem eshte 2 apo 3 ore, ky filem eshte si nje liber ku detajet spjegohen ne imtesi dhe je gjithmone ne ankth se ç'do ndodhe me pas.

Sugjeroj ti hidhni nje sy .....

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Kaligula Lexo Postimin
    Mund te them qe gati i kam pare te gjithe te fundit 2010 te pakten qe kane adle deri tani por ai qe me ka bere "te varur" prej tij eshte "

"Spartacus Blood and Sand" (serial i fundit Amerikan i 2010)

Rrealizim fantastik, intriga, pasion, shthurje te shoqerise se kamur rromake, aksion gjithcka do te thoja ...........

Nese nje filem eshte 2 apo 3 ore, ky filem eshte si nje liber ku detajet spjegohen ne imtesi dhe je gjithmone ne ankth se ç'do ndodhe me pas.

Sugjeroj ti hidhni nje sy .....
    ore, mua ma rane gishtat ka 2 muaj qe shikojeni. Plasa ka ndonje ketu ta diskutojme. Hic asnje. LoL

kam pa, The Proposal. Ne fakt e ripashe. I lezetshem. Po nuk shifet me shume se 1 here ama.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga davidd Lexo Postimin
    kush e ka pare dragonball z. film vizatimore
    une , karate apo ?

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Let it ride....me Richard Dreyfuss..

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    fim palidhje ... nuk me pelqeu fare .

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    ore, mua ma rane gishtat ka 2 muaj qe shikojeni. Plasa ka ndonje ketu ta diskutojme. Hic asnje. LoL

kam pa, The Proposal. Ne fakt e ripashe. I lezetshem. Po nuk shifet me shume se 1 here ama.
    Epo më paskan shpëtuar mua ato postet e tua se diskutonim bashk. Urdhëro për çar do që të diskutojmë në lidhje me Spartacus-in, nga do t'ja nisim lol?

Serial i bukur për mendimin tim, i kam parë të 13 seritë. Më pëlqen sesi është realizuar, habitesh në fakt sesa shumë ka rënë kostoja e efekteve speciale, më parë efekte të tilla i bënin vetëm në filma shumëmilionësh ndërsa tani i futin edhe në seriala televiziv, skenat me prerje kokash e nxjerrje zorrësh i kanë bërë shumë reale. Edhe skenat erotike më pëlqejnë , bile bile po të gërmoj thellë në subkoshiencën time (dhe të meshkujve të tjerë që ndjekin serialin) janë pikërisht këto skena të nxehta që më shtyjn ta shof. U mërzita kur e vranë atë Lukrecian, grun e atij Batiatusit, alamet fëmre bre, po më shumë nga të gjitha më pëlqen ajo shërbetorja Naevia...bile e kam bërë edhe friend në facebook dhe për çudinë time (të jashtëzakonshme) më ka kthyer një mesazh privat që i kisha dërguar. Dhe të mendosh që profili është i vet aktores, dora vetë.

Tashi të presim sezonin e dytë, kush e pret në fakt, mezi pres ta shof Naevian back in action. Haha!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 26-04-2010 më 20:02
    Life's too short to remove USB safely.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Epo më paskan shpëtuar mua ato postet e tua se diskutonim bashk. Urdhëro për çar do që të diskutojmë në lidhje me Spartacus-in, nga do t'ja nisim lol?

Serial i bukur për mendimin tim, i kam parë të 13 seritë. Më pëlqen sesi është realizuar, habitesh në fakt sesa shumë ka rënë kostoja e efekteve speciale, më parë efekte të tilla i bënin vetëm në filma shumëmilionësh ndërsa tani i futin edhe në seriala televiziv, skenat me prerje kokash e nxjerrje zorrësh i kanë bërë shumë reale. Edhe skenat erotike më pëlqejnë , bile bile po të gërmoj thellë në subkoshiencën time (dhe të meshkujve të tjerë) janë pikërisht këto skena të nxehta që më shtyjn ta shof. U mërzita kur e vranë atë Lukrecian, grun e atij Batiatusit, alamet fëmre bre, po më shumë nga të gjitha më pëlqen ajo shërbetorja Naevia...bile e kam bërë edhe friend në facebook dhe për çudinë time (të jashtëzakonshme) më ka kthyer një mesazh privat që i kisha dërguar.

Tashi të presim sezonin e dytë, kush e pret në fakt, mezi pres ta shof Naevian back in action. Haha!
    , je i forte !!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    , je i forte !!
    Na morën në qafë kto skllavet e mallkuara të Batiatusit...
    Life's too short to remove USB safely.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •