Close

Rezultati i Sondazhit: Jeni pro apo kundër qarkullimit të këtyre videove nëpër internet?

Votues
12. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Pro, pasi videot e tilla nuk paraqesin ndonjë rezik ose çregullim tek të miturit

1 8.33%
  • Kundër, sepse interneti shfrytëzohet nga shumë persona të mitur

11 91.67%
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
  1. #-9
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Videot ekzorciste në internet, jeni pro apo kundër egzistimit të tyre?

Duke marrë si shkas faktin që çdo fëmij i mitur shumë lehtë duket ditur të përdor youtuben mund të arrij dhe të shikoj video të ekzorcimit me përmbajtje shokante. Si në islam ashtu edhe tek të krishterët ka me mijëra video që qarkullojnë nëpër internet, por mua më bën përshtypje fakti që youtube lejon video të tilla të shikohen shumë lehtë pa ndonjë pengesë për të verifikuar moshën e atij që shikon.

Çfarë mendimin keni ju për këtë si për youtube,google etj, por edhe në përgjithësi për këto video, duhet të qarkullojnë dhe të lejohet qarkullimi i tyre ose jo?

ps. Videot nuk dua ti sjell në këtë temë dhe shpresoj që edhe anëtarët tjerë të mos i postojnë pasi forumin e vizitojnë mosha të ndryshme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga RaPSouL : 14-09-2009 më 04:18
    Sui generis

2. #-8
    Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    edhe njerzia besojn ne Egzorcizem??????? hahahahaha
    Mia San Mia

3. #-7
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    Nuk bëhet fjalë këtu se a besoni ose jo në egzorcizëm ajo është çështje tjetër, po ta lexosh më me vëmendje postimin tim do të japësh një mendim në lidhje me atë çka bëhet fjalë.
    Sui generis

4. #-6
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Eshte e vertet qe keto materiale jan vertet tronditese, te frikshme dhe shokuese per at person qe shikon se pari. Une kur kam shikuar separi para ca vitesh, keto video, doren ne zemer rreth 3 dite dhe aq nete kam pasur frike ne vete vete, sidomos mbremjeve.

Mirpo cenzurimi i ketyre videove nga Youtube, eshte i padrejt dhe i pamundur, sepse jan materiale qe nese nuk na hyn ne pune mua apo ty, ose nje femije, mirpo ka njerez qe jan te interesuar dhe i shikojn pa asnje breng dhe frike, thjesht per tu njoftuar vizualisht rreth kesaj qeshtje, per shume ke, shume e quditshme dhe e jashtezakonshme.

Mirpo nese duhet te cenzurohet kjo natyre videove, ateher duhet te ndalohen edhe disa Video te Magjistareve si Chriss Angel, i cili ka disa video qe te trondisin dhe jan shume te rrezikshme per shume ke ,e sidomos per femijet.

Mirpo fundi i fundit Femija duhet te jete ai qe duhet te Cenzurohet dhe jo YouTube nga keto Video dhe Interneti, sepse kjo e fundit mund te jete me konkrete dhe me e realizueshme.

Citim Postuar më parë nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    Pse te ka deshtuar Exorcizmi ty e
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 14-09-2009 më 05:34
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

5. #-5
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Eshte e vertet qe keto materiale jan vertet tronditese, te frikshme dhe shokuese per at person qe shikon se pari. Une kur kam shikuar separi para ca vitesh, keto video, doren ne zemer rreth 3 dite dhe aq nete kam pasur frike ne vete vete, sidomos mbremjeve.

Mirpo cenzurimi i ketyre videove nga Youtube, eshte i padrejt dhe i pamundur, sepse jan materiale qe nese nuk na hyn ne pune mua apo ty, ose nje femije, mirpo ka njerez qe jan te interesuar dhe i shikojn pa asnje breng dhe frike, thjesht per tu njoftuar vizualisht rreth kesaj qeshtje, per shume ke, shume e quditshme dhe e jashtezakonshme.

Mirpo nese duhet te cenzurohet kjo natyre videove, ateher duhet te ndalohen edhe disa Video te Magjistareve si Chriss Angel, i cili ka disa video qe te trondisin dhe jan shume te rrezikshme per shume ke ,e sidomos per femijet.

Mirpo fundi i fundit Femija duhet te jete ai qe duhet te Cenzurohet dhe jo YouTube nga keto Video dhe Interneti, sepse kjo e fundit mund te jete me konkrete dhe me e realizueshme.

Jam dakord me atë që thua, por ka disa video që janë në ekstrem me përmbajtjet e tyre që e ceke edhe vet. Do të ishte shumë më mirë që youtube të paktën një ndër faqet më të vizituara në lidhje me videot të bëj ndonjë shkallë sigurie në lidhje me këtë fenomen. Të paktën ndonjë metod të verifikimit të moshës duhet të ketë, të paktën.
    Sui generis

6. #-4
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin

Pse te ka deshtuar Exorcizmi ty e
    tet tregoj te drejten videot me materiale Egzorciste nuk jan tronditse as pak une per veten time nese bie rasti te shof video te till me disa aktor ku luajn egzorcist edhe dikush luan viktima bej shum verejtje, si e para aktoret ne keto video nuk kan talent per te luajtur rolin e duhur edhe qe ne shikim te par duket se keto video jane gjenjeshtra dhe trillime te njerzeve te pa pun si e dyta ne fund te videos nese bie rasti te shof ndonje do le koment me LOL ose HAHAHAHAHA edhe i le ta din se videot te ketilla per nje tru te pjekur edhe te shendosh jan qesharake dhe plot argetim pa mar parasysh aktrimin e keq te njerzeve ne video, keto video mund te jene tronditese veten per femijet me mentalitet te prapambetur se nuk besoj qe sot ka femij qe i besojn Egzorcizmave edhe keto video Fisnik mund te jen tronditse per ty se nuk i dihet munqe ke ngel ne pubertet, me trup i madh po me mentalitet 10 vjec, femij me dimenzione te medha

hehehehehehehehehe vetem femij prej 13 vjet edhe me posht i besojn gjerave te tilla e shofi se ti edhe flen me maman ke frik se xhindrit ose Demonat do vin naten do ta obsesjonojn trupin, shpresoj se je ne gjendje te gjesh numrin e duhur te

Egzorcizmi eshte besim i njerze me impotenc intelektuale ose me nivel te ulet te inteligjences qe i bjene pre trillimeve edhe genjeshtrave te oxhallarve dhe Priftit lokal, duket ti edhe sot i beson prallave qe ti ka treguar nena jote per gjallesen me 4 duar ne fund te ruges qe gelltit femij hehehehehe eshte koha qe te ritesh edhe te dalish nga bota e femive dhe nga bota e fantazive edhe eshte koha qe te ti heqin pelenat ose Pampersat si i thua varet se je ber bur i madh tani shpejt do dalin nuse tet kerkojn heheheh

Ndryshuar për herë të fundit nga Sturmgewehr : 14-09-2009 më 06:46
    Mia San Mia

7. #-3
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Sturmgewehr, es geht hier nicht ob du glaubst oder nicht, es geht um was ganz anderes.

Besoj se e kuptove, se shqip se kuptove më duket më lartë.
    Sui generis

8. #-2
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Sturmgewehr, es geht hier nicht ob du glaubst oder nicht, es geht um was ganz anderes.

Besoj se e kuptove, se shqip se kuptove më duket më lartë.
    ja ich weiß, was der Punkt ist, glaube ich, daß Sie nicht mein Punkt, wo ich versucht habe, um Spaß zu diesem Thema zu machen.
    Mia San Mia

9. #-1
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Ndersa mua , sa here qe i shikoje keto video (i shikoj shum rralle , sepse nuk ia vlen me i pa) me duket se eshte krejt pune aktrimi dhe nje skenari te pregaditur me pare, dmth ska asgje te vertete!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Ekzorxisti Katolik.

Kisha Katolike ka mijera ekzorciste, po ashtu edhe pastorat krishtere sherojne nga pushtimi demoniak, te vertete e jo asi persona qe i kane lakmi parate, por krishtere te vertete. Ka video ne internet, por nuk duhet te shihen nga femijet.

http://www.catholic.org/internationa...y.php?id=21056

Ne kohen e Jezusit me shume demonet influenconin personat, tani krejt shoqerine e influencojne, p.sh. ketu ne perendim shumica jane materialiste, lakmitare etj.

Ne Britani e kane nje emision te posacem ku behet gjuetia e shpirterave, dhe incizohen me kamera. Ata qe sbesojne thone se keto jane gjera mesjetare

Zemra e njeriut eshte e shkatrruar nga lakmia, urrejtja, krenaria etj
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 25-09-2009 më 18:16

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •