Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 78
    AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453

Rezeart Taçi: Dua të blej AC Milanin

Presidenti i Taci Oil International ka blere 80% te aksioneve te Bologna-s per nje vlere prej 42mln euro. 24mln per familjen qe kishte Bologna-n dhe 18 per lega calcio.
    Rezart Taci do te marre drejtimin e klubit ne 3 gusht , dhe premton se do te ndjeke nje politike 'agresive' transferimesh sipas faqes se njohur goal.com.

Cfare mendoni per kete?
    A do te ishte me mire qe keto 42mln dhe te tjerat qe do ti pasojne te shpenzoheshin ne nje skuader shqiptare ose per futbollin shqiptar ne teresi?
    Une per vete jam i bindur se me gjysmen e asaj shume skuadrat shqiptare do te kualifikoheshin per kupat europiane.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

ReaLmadriD
    Anëtarësuar
    15-02-2009
    Vendndodhja
    Madrid
    Postime
    627
    Pooo çfre skuadra shqiptare more na morren ftyren ket vit cncncnc

Ne shqiptaret japim nje gol dhe na duket se kemi fituar ndeshjen kthehem mbrapa dhe marrim 8 copa pastja..

Ne shqiptart nuk jemi per futboll.. me mire te Luajm boks se sa Futboll
    “La filosofía del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Kemi nja shtatë ditë që diskutojmë ke shtypi për këtë...

Gjithësesi.

Ti mbase nuk e di, por ky është President i ekipit Gramozi. Para dy vjetësh e mori në Kategorinë e Dytë dhe e solli sivjt në Superligë. Ka investuar në infrastukturën e stadiumit si dhe në ekip e lojtarë. Potenciali i futbollit aq është në Shqipëri. Investimi i shumave të mëdha nuk është aspak i sigurt për sa kohë në krye të Federatës janë hajdutët si puna Dukës e për sa kohë arbitrat shiten për 1 milion lekë (të vjetra). Për sa kohë nuk do kemi një Ligë Profesioniste në Shqipëri, asnjë investim nuk do të jetë i sigurt.

Unë i gëzohem kësaj marrëveshje pasi mendoj se do të shërbejë si një urë lidhëse për talentet e futbollit Shqiptar.

Gjithashtu jam në dijeni Taçi po krijon edhe një akademi futbolli në Shqipëri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga OO7 : 24-07-2009 më 12:34

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Mirë po ne tjetrin aspket ai me ato 42 milion euro dhe disa donator mund te ndertonte nje stadium te nivelit botror dhe te bente skuadren kryesore shqiptare pra Tiranen nje super-ekip qe mund te garonte ne menyre te denjë per Evropë.

Me qe ra fjala Rezart Taci do te behet presidenti i pare i nje skuadre nga Serie A i cili nuk eshte italian.
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Mirë po ne tjetrin aspket ai me ato 42 milion euro
    Po 90 milion euro ben vetem Ronaldo. LOL

Ky ka blejt gjith skuadren e bolonjes me 42mil euro. Mire ka bere, investim i bukur.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Kemi nja shtatë ditë që diskutojmë ke shtypi për këtë...

Gjithësesi.

Ti mbase nuk e di, por ky është President i ekipit Gramozi. Para dy vjetësh e mori në Kategorinë e Dytë dhe e solli sivjt në Superligë. Ka investuar në infrastukturën e stadiumit si dhe në ekip e lojtarë. Potenciali i futbollit aq është në Shqipëri. Investimi i shumave të mëdha nuk është aspak i sigurt për sa kohë në krye të Federatës janë hajdutët si puna Dukës e për sa kohë arbitrat shiten për 1 milion lekë (të vjetra). Për sa kohë nuk do kemi një Ligë Profesioniste në Shqipëri, asnjë investim nuk do të jetë i sigurt.

Unë i gëzohem kësaj marrëveshje pasi mendoj se do të shërbejë si një urë lidhëse për talentet e futbollit Shqiptar.

Gjithashtu jam në dijeni Taçi po krijon edhe një akademi futbolli në Shqipëri.
    Flm per info MUAHHH , dhe mireseerdhe ne forum perseri se na kishte marre malli

Nese eshte keshtu , pra nese investon edhe per Gramozin dhe nese po hap akademi bravo i qofte. Hallall qumshti i nenes

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    bravo god luck to him
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Flm per info MUAHHH , dhe mireseerdhe ne forum perseri se na kishte marre malli :-D

Nese eshte keshtu , pra nese investon edhe per Gramozin dhe nese po hap akademi bravo i qofte. Hallall qumshti i nenes :-D
    Unë këtu kam qënë. S'kam ik ndonjëherë.

Isha dhe këtu:

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Hehehehehe , mire mire. Skisha pare postime per ca kohe ndaj thash

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-06-2009
    Postime
    114
    Nje gje me ben habi me kta Miliarderet shqipetare si nuk investuan te gjithe bashke per te bere nje klub shqipetar me EMER ne Evrope se me c'po shohim leket si mungorkekan..........!???

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •