Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Une sjam dakord me kete urtesi te vogel. kjo eshte per melankoliket dhe te deshperuarit.
    une gjithmon kam zgjedhur sic kam menduar edhe pse nuk kam zgjedhur drejt por nuk jam bitisur asnjeher... ja u le ju kete zgjidhje ju te famshmeve te forumit te lidhur pas shkronjave te tastieres,ju qe keni internetin edhe ne celular se pa te jeni te pakonnsideruar ju qe shoqqeria juaj eshte vetem ky, forumi.
    nuk e kuptoj pse ndihesh i ofenduar dhe i acaruar,
    une kete mendim kam,
    kur hap tema prit edhe mendime te ndryshme nga te tuat.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Une sjam dakord me kete urtesi te vogel. kjo eshte per melankoliket dhe te deshperuarit.
    une gjithmon kam zgjedhur sic kam menduar edhe pse nuk kam zgjedhur drejt por nuk jam bitisur asnjeher... ja u le ju kete zgjidhje ju te famshmeve te forumit te lidhur pas shkronjave te tastieres,ju qe keni internetin edhe ne celular se pa te jeni te pakonnsideruar ju qe shoqqeria juaj eshte vetem ky, forumi.
    Po bie ne te njejtin perfundim me mua ---> qe nuk duhen me shume se 1 jete/shanc per te bere zgjedhjet e duhura.
    La vita č bella...

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    nuk e kuptoj pse ndihesh i ofenduar dhe i acaruar,
    une kete mendim kam,
    kur hap tema prit edhe mendime te ndryshme nga te tuat.
    Une i acaruar po skam perse mo shoku im. Mos me luaj rolin e nje njeriu te shenjt per te treguar se te tjeret gabojn, mendime ke ti mendime kam une, pse ti ndihesh i acaruar qe une mendoj ndryshe nga ty? mund ta bej edhe une kete pyetje.
    Qellimi eshte se jo cdo here justifikohet nga mjeti,taktika qe perdor ti per te justifikuar mendimin tend eshte totalisht e padrejt. Nuk gjykova asnje une thjesht mendova me ze te lart
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    ...po te kisha fuqine e llampes se Aladinit ne ato dy minuta do pushoja gjithe luftrat e botes dhe e ardhmja te qe paqe e mbushur me pellumba dhe vogelushe...
    Sa mire mendon nenemadhja... me siguri per veten tende do doje edhe nja 50 vjec me e re
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar Maska e Jetmiraaa
    Anėtarėsuar
    03-11-2023
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    886

Pėr: keni menduar...?

Do ikja nga Shqipėria sapo tė mė jepej mundsia.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •