Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 35
    .................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261

keni menduar...?

Keni menduar ndonjehere nese do kishit ne dore te ardhment tuaj per dy minuta?
    Cfare do benit do ta ndryshoni ate apo do ta plotesonit. Normal duke marr per baze jeten qe po beni.
    Mendimi juaj.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    do ishte me mire te flija gjume se lodhja nuk te le rehat, ku ka me mire se gjumi, pastaj kur te zgjohem do jete eh si gjithmone

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Do te ikja ne shkoder tek dikush !!
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    do doja qe te fshija sekuenca nga jeta ime qe te vazhdoja te jem e lumtur
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anėtarėsuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar mė parė nga bombona Lexo Postimin
    kete gje do te beja dhe une plus dhe qe do te doja te ktheja dike ne jete ah sikur te realizohej sidomos kjo e fundit.......

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga bombona Lexo Postimin
    Fshirja e sekuecave behet ne te shkuaren , kurse ne te ardhmen ato sekuecat te duhen per t'i mbajtur si mesim per te mos riperseritur te njejtat gabime.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-06-2009
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    32
    Do thoja: Ua sa me fat jam! Keshtu do kalojne dy minutat dhe vazhdoje gjithēka si me pare... Megjithese ndonjehere dhe minutat behen me vlere ne jeten tone, rendesi ka te dish ti 'shfrytezosh' ashtu siē duhet.
    Oh si nuk kam nje grusht te forte e ti bie ne zemer malit qe s'bezan...

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Fshirja e sekuecave behet ne te shkuaren , kurse ne te ardhmen ato sekuecat te duhen per t'i mbajtur si mesim per te mos riperseritur te njejtat gabime.
    Perla kjo qe shkruan ti eshte absurditet sepse eshte nje teori qe kundershtohet ne brendesi jo vetem kaq por bie ne kundershtim edhe me vetvete.
    Nese ti fshin ne te shkuaren segmentet jetike cfare do mbash mend ne te ardhmen nese i fshin i fshin per arsye se nuk te duhet me. Nga gjerat e panevojshme skemi cfare mesojm sepse po te mesonim dicka nuk do ti fshinim por do ti ngrinim ne hapsiren e kujteses.
    E kalura eshte nje testim i shkruar kur kujtohet gjithmon fjalet e shkruar me shkronja te medha. E kaluara funksionon si nje lajm qe famen e ka demi qe mbart sa me i madh demi aq me i famshem lajmi. Edhe e kaluara sa me e hidhur ka qen aq me shume kujtohet. E kaluara nuk mund te fshihet.
    E tashmja leviz me sekondat cdo sekond quhet e tashme por me nje ndryshim sepse vetem e tashmja nuk mund te quhet njesi matese per jeten. Te tashmen per ta analizuar dhe per ti dhene nje kuptim do ja lejm te ardhmes gje qe e cila do jete e shkuar.
    Ndersa persa i perket te ardhmes sinqerisht nuk mund te di nese ndryshohet edhe pse ke llogaritur dy kohet mire (te shkuaren dhe te tashmen) Une jam i mendimit qe jeta eshte nje cast qe i perket te tashmes.
    Mirpo ne temen qe bera ishte nje supozim "te ndryshosh te ardhmen"
    Une se di te ardhmen time por duke u bazuar me te tashmen patjeter qe do ta ndryshoja. Do doja te isha ai femija i vogel plot eksperienc ku cdo gabimin ta kuptoja llogjikisht dhe instiktivish ta riparoja. Do doja te mos luaja me vitet por te merrja seriozisht frutet e diteve, do doja te mos bija ne kundershtim me imagjinaten dhe me deshirat.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar Maska e pa-emer
    Anėtarėsuar
    26-09-2009
    Vendndodhja
    ne parajse--aty ku sje Ti
    Postime
    257
    vetem 2 minuta ..pak bre
    ok
    kisha fshi memory card dellete---start
    fotografia-hobi im

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Per dy minuta nuk mund te mendoje me shume se tri deshira,.............

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •