Keni menduar ndonjehere nese do kishit ne dore te ardhment tuaj per dy minuta?
Cfare do benit do ta ndryshoni ate apo do ta plotesonit. Normal duke marr per baze jeten qe po beni.
Mendimi juaj.
Keni menduar ndonjehere nese do kishit ne dore te ardhment tuaj per dy minuta?
Cfare do benit do ta ndryshoni ate apo do ta plotesonit. Normal duke marr per baze jeten qe po beni.
Mendimi juaj.
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
do ishte me mire te flija gjume se lodhja nuk te le rehat, ku ka me mire se gjumi, pastaj kur te zgjohem do jete eh si gjithmone![]()
Do te ikja ne shkoder tek dikush !!
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
do doja qe te fshija sekuenca nga jeta ime qe te vazhdoja te jem e lumtur
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Do thoja: Ua sa me fat jam! Keshtu do kalojne dy minutat dhe vazhdoje gjithēka si me pare... Megjithese ndonjehere dhe minutat behen me vlere ne jeten tone, rendesi ka te dish ti 'shfrytezosh' ashtu siē duhet.
Oh si nuk kam nje grusht te forte e ti bie ne zemer malit qe s'bezan...
Perla kjo qe shkruan ti eshte absurditet sepse eshte nje teori qe kundershtohet ne brendesi jo vetem kaq por bie ne kundershtim edhe me vetvete.
Nese ti fshin ne te shkuaren segmentet jetike cfare do mbash mend ne te ardhmen nese i fshin i fshin per arsye se nuk te duhet me. Nga gjerat e panevojshme skemi cfare mesojm sepse po te mesonim dicka nuk do ti fshinim por do ti ngrinim ne hapsiren e kujteses.
E kalura eshte nje testim i shkruar kur kujtohet gjithmon fjalet e shkruar me shkronja te medha. E kaluara funksionon si nje lajm qe famen e ka demi qe mbart sa me i madh demi aq me i famshem lajmi. Edhe e kaluara sa me e hidhur ka qen aq me shume kujtohet. E kaluara nuk mund te fshihet.
E tashmja leviz me sekondat cdo sekond quhet e tashme por me nje ndryshim sepse vetem e tashmja nuk mund te quhet njesi matese per jeten. Te tashmen per ta analizuar dhe per ti dhene nje kuptim do ja lejm te ardhmes gje qe e cila do jete e shkuar.
Ndersa persa i perket te ardhmes sinqerisht nuk mund te di nese ndryshohet edhe pse ke llogaritur dy kohet mire (te shkuaren dhe te tashmen) Une jam i mendimit qe jeta eshte nje cast qe i perket te tashmes.
Mirpo ne temen qe bera ishte nje supozim "te ndryshosh te ardhmen"
Une se di te ardhmen time por duke u bazuar me te tashmen patjeter qe do ta ndryshoja. Do doja te isha ai femija i vogel plot eksperienc ku cdo gabimin ta kuptoja llogjikisht dhe instiktivish ta riparoja. Do doja te mos luaja me vitet por te merrja seriozisht frutet e diteve, do doja te mos bija ne kundershtim me imagjinaten dhe me deshirat.
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
vetem 2 minuta ..pak bre
ok
kisha fshi memory card dellete---start
fotografia-hobi im
Per dy minuta nuk mund te mendoje me shume se tri deshira,.............
Krijoni Kontakt