...po te kisha fuqine e llampes se Aladinit ne ato dy minuta do pushoja gjithe luftrat e botes dhe e ardhmja te qe paqe e mbushur me pellumba dhe vogelushe...
...po te kisha fuqine e llampes se Aladinit ne ato dy minuta do pushoja gjithe luftrat e botes dhe e ardhmja te qe paqe e mbushur me pellumba dhe vogelushe...
Peace on earth ... sic thone misset kur intervistohen... megjithate eshte nje ide shume e bukur dhe e mire ... do te deshiroja lumturi per te gjithe dhe shendet te mire .
1) ēdo te thote te kesh ne dore te ardhmen.
2) si mund te ndryshosh diēka qe nuk ka ndodhur ende?
X files
Po nuk ke asnjeher deshira ti ato cka i mendon i jeton. Kaq i zoti qenke?eshte hedhur nje hamendje re se nuk po te tregon njeri diten qe do vdesesh. Kot ky.
Ta them une cdo te thot te kesh ne dore te ardhmen.
E ardhmja varet nga individi dhe sjelljet e tij. Intelekti dhe bindja nese shfletojn bukur te tashmen mund te krijojn ne te ardhme pozicionin e deshiruar. Ne e dime shume mire se cfare duhet bere per te arritur atje ku duam por nuk dime te bejm ate cfare dime.
E imja ishte nje pyetje jo konkrete dhe mos e trajto si nje dokument te humbur te kerkuar prej te gjitheve por si nje deshir te hedhur ne trajten e iluzionit. Nuk humbet gje qe te deshirosh.
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Jeten ne dore e kemi. Problemi eshte se njeriu sic griset, bitiset e prandaj edhe sikur 100 jete te na dhuroshin, perseri zgjedhjet heret a vone do arrishin te njejten pike.
La vita č bella...
Une sjam dakord me kete urtesi te vogel. kjo eshte per melankoliket dhe te deshperuarit.
une gjithmon kam zgjedhur sic kam menduar edhe pse nuk kam zgjedhur drejt por nuk jam bitisur asnjeher... ja u le ju kete zgjidhje ju te famshmeve te forumit te lidhur pas shkronjave te tastieres,ju qe keni internetin edhe ne celular se pa te jeni te pakonnsideruar ju qe shoqqeria juaj eshte vetem ky, forumi.
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Krijoni Kontakt