Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 35
    i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    ...po te kisha fuqine e llampes se Aladinit ne ato dy minuta do pushoja gjithe luftrat e botes dhe e ardhmja te qe paqe e mbushur me pellumba dhe vogelushe...

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Peace on earth ... sic thone misset kur intervistohen ... megjithate eshte nje ide shume e bukur dhe e mire ... do te deshiroja lumturi per te gjithe dhe shendet te mire .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    1) ēdo te thote te kesh ne dore te ardhmen.
    2) si mund te ndryshosh diēka qe nuk ka ndodhur ende?

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    1) ēdo te thote te kesh ne dore te ardhmen.
    2) si mund te ndryshosh diēka qe nuk ka ndodhur ende?
    X files
    Po nuk ke asnjeher deshira ti ato cka i mendon i jeton. Kaq i zoti qenke?eshte hedhur nje hamendje re se nuk po te tregon njeri diten qe do vdesesh. Kot ky.
    Ta them une cdo te thot te kesh ne dore te ardhmen.
    E ardhmja varet nga individi dhe sjelljet e tij. Intelekti dhe bindja nese shfletojn bukur te tashmen mund te krijojn ne te ardhme pozicionin e deshiruar. Ne e dime shume mire se cfare duhet bere per te arritur atje ku duam por nuk dime te bejm ate cfare dime.
    E imja ishte nje pyetje jo konkrete dhe mos e trajto si nje dokument te humbur te kerkuar prej te gjitheve por si nje deshir te hedhur ne trajten e iluzionit. Nuk humbet gje qe te deshirosh.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Jeten ne dore e kemi. Problemi eshte se njeriu sic griset, bitiset e prandaj edhe sikur 100 jete te na dhuroshin, perseri zgjedhjet heret a vone do arrishin te njejten pike.
    La vita č bella...

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Keni menduar ndonjehere nese do kishit ne dore te ardhment tuaj per dy minuta?
    Cfare do benit do ta ndryshoni ate apo do ta plotesonit. Normal duke marr per baze jeten qe po beni.
    Mendimi juaj.

Pse duhet te mendoj ose te fantazoj per dicka qe sdo ndodh kurre , por dhe sikur te na behej halla me .... , do e leje te tille si e kam as me pak e as me shume ...

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Pse duhet te mendoj ose te fantazoj per dicka qe sdo ndodh kurre , por dhe sikur te na behej halla me .... , do e leje te tille si e kam as me pak e as me shume ...
    ah moj zemra ime ti e ke mendjen tek daja,cfare te bej une ty asgje asgje do doja te isha halla jote me ....
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    ah moj zemra ime ti e ke mendjen tek daja,cfare te bej une ty asgje asgje do doja te isha halla jote me ....
    I bie xhaja nese e ben llogarin mir
    Por mos u lodh te behesh halla ime me .... se sdua te ndrroj asgje ,me pelqen gjithcka ne jeten time si eshte , si u shpreha dhe pak me lart ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Jeten ne dore e kemi. Problemi eshte se njeriu sic griset, bitiset e prandaj edhe sikur 100 jete te na dhuroshin, perseri zgjedhjet heret a vone do arrishin te njejten pike.
    Shume e vertete kjo, ke thene nje urtesi te madhe.

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Shume e vertete kjo, ke thene nje urtesi te madhe.
    Une sjam dakord me kete urtesi te vogel. kjo eshte per melankoliket dhe te deshperuarit.
    une gjithmon kam zgjedhur sic kam menduar edhe pse nuk kam zgjedhur drejt por nuk jam bitisur asnjeher... ja u le ju kete zgjidhje ju te famshmeve te forumit te lidhur pas shkronjave te tastieres,ju qe keni internetin edhe ne celular se pa te jeni te pakonnsideruar ju qe shoqqeria juaj eshte vetem ky, forumi.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •