Postuar mė parė nga pa-emer flm shum per pritjen tende firaku ps.qe besa kur tkem emer do tju tregoj hahahha Nese vonojn me emrin me trego ta gjeje nje te bukur. Pershendetje.
Postuar mė parė nga firaku Nese vonojn me emrin me trego ta gjeje nje te bukur. Pershendetje. hahaha flm shum ....ose te bukur ose emrin qe kam pas ta rikthej hahahahflm prap
fotografia-hobi im
Postuar mė parė nga pa-emer hahaha flm shum ....ose te bukur ose emrin qe kam pas ta rikthej hahahahflm prap Por nuk eshte edhe ide e keqe kjo pa emer,duket intersant hahahaaa!!!!.
Mire se erdhe ne Forumin Shqiptar dhe shpresoj tia kalosh mire midis antareve te tij.
skerdigodo@hotmail.com
Mire se erdhe!
La vita č bella...
Postuar mė parė nga firaku Por nuk eshte edhe ide e keqe kjo pa emer,duket intersant hahahaaa!!!!. eshte pak eshte mir e ki firaku mbahet mend ma leht hahah Postuar mė parė nga AuGuSt_ Mire se erdhe ne Forumin Shqiptar dhe shpresoj tia kalosh mire midis antareve te tij. flm shum per mikpritjen tende AuGuSt Postuar mė parė nga [era] Mire se erdhe! mire se te gjej era flm shum
[QUOTE=pa-emer;2431402]eshte pak eshte mir e ki firaku mbahet mend ma leht hahah Po de se nuk ke qka harron,hahahaha.
[QUOTE=firaku;2431434] Postuar mė parė nga pa-emer eshte pak eshte mir e ki firaku mbahet mend ma leht hahah Po de se nuk ke qka harron,hahahaha. . tash e pash ket postim ...firaku hahaha po e vertet qekjo ishte qellimi im hahah
Mir se erdhe ....
Postuar mė parė nga WALCHIRIA Mir se erdhe .... flm shum WALSHIRIA mire se te gjeta..besom u knaqa veq 3 dit ne forum dhe shum mir po kaloj.per mrekulli (te kersiti ne dru ishalla shkon gjith keshtu ) flm shum
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt