Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 109
    heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin

Nuk dola ne mbrojtje te krimeve izraelite. As nuk mohova qe ka te tilla. Njoh me mijera te tilla. Une fola per deklaratat e Iranit per te zhdukur Izraelin (ti pyete perse mendoj se qeveria iraniane thyen vlera humane). Keto deklarata dokumentojne vleresimin tim mbi kete shtet. Sipas meje - qofte edhe kunder mendimit te Allahut apo Kuranit - nje musliman ka te njejten vlere si nje qifut apo nje jobesimtar tjeter i Islamit. Kjo eshte ajo vlera "ime" apo univerzale e cila qendron mbi Allahun. Nuk jemi prostutuar te gjithe me kulture islamo-turke qe te mendojme si ti. Jeto ne tenden, por le edhe te jetohet. *
    Jam vėrtetė kurioz tė lexoj se SI ĖSHTĖ THĖNĖ TEKSTUALISHT KJO SHPREHJA MBI ZHDUKJEN E IZRAELIT, se mesa e kam lexuar unė ka goxha ndryshim nga versioni i propagandės judaike anė e mbanė globit. Ahmadinexhad ėshtė shprehur pėr zhdukjen e Izraelit apo mbi zhdukjen e diēkaje tjetėr?
    Prektora

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Pik se pari pse prekesh tek robt ah ?!! Se dyti kur ti mbron Izraelin dhe krimet e tyre, kjo per mua paraqet ofendim, okay.
    Shqiptaret nuk e kane zakon ti mbrojne kriminelet dhe shtetet kriminele okay. Ti ate po beje.
    E sa per kushtetuten e Iranit, e ke luexuar ti ate te shikojsh se cfar thuhet aty ose jo?!!

Nqs se jo, fillimisht shko lexoje e pastaj fol.

GV_USA
    Ti po flet si arab dhe jo si shqiptar. Nje shqiptar mund te kete problem kur mbrohet nje shtet kriminel, por ti ndryshe nga shqiptaret, ke problem vetem kur mbrohet shteti kriminel Izraelit.

Sa per kushtetuten e Iranit s'ka nevoje njeri ta lexoje. Jam i sigurte se eshte e mrekullueshme. Ama dhe Enveri kishte kushtetute. Po e dime te gjithe si ishte komunizmi ne Shqiperi dhe si eshte Irani sot.

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anėtarėsuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjė
    Postime
    947
    Nuk e di se kush eshte shqiptar , juve andej kufirit ose ne kendej kufirit!!
    E sa per lesh , cfar te te them ty a. Kam shum si puna jote qe i bien gjoksit se gjoja jane trima e ne mbrendi zemra ju reh sikur me qene zemer lepuri.
    Fjala shqiptar ka domethenie te madhe , dhe secili imbicil nuk ka te drejte qe ta perdor ate fjale ah dhe ti je nje imbicil i tille.
    Shqiptari nuk i thot shqiptarit jevg , dhe nese i thot atehere ai shqiptar eshte imbicil!!!

Tani sa i perket luftes 6 ditore , Izraeli e fitoj ate me ndihmen e SHBA-se okay. Vete kurre asnje lufte nuk ka fituar.

Sa i perket se ku ha une buk, eshte problemi i im okay, jo i joti.

GV_USA
    eh more trumcak paske mesuar dhe gjuhe te huaj okayy biles e thuake edhe ne anglisht dhe jo ne arabisht okayyy nuk e dija qe je shqiptar okayyy
    sa per luften e gjashte diteve tjetri te jep armen jo zemren(trimerine) se ate po pate e ke kupton??
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga skampin : 01-10-2009 mė 21:28
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    enver hoxha ne librin e tij mbi lindjen e mesme thekson se amerika do thyeje koken tek popujt e lindjes se mesme.

Irani sfidon ameriken? hmmm do gjeje vdekje amerika thote enver hoxha ne po kete liber nese kacafytet keq me popujt e lindjes se mesme

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga tvsh Lexo Postimin
    enver hoxha ne librin e tij mbi lindjen e mesme thekson se amerika do thyeje koken tek popujt e lindjes se mesme.

Irani sfidon ameriken? hmmm do gjeje vdekje amerika thote enver hoxha ne po kete liber nese kacafytet keq me popujt e lindjes se mesme
    Ka qene i zgjut ai bir kurve ,sa nuk maroi asnje vit ne France
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga darwin Lexo Postimin
    Jam vėrtetė kurioz tė lexoj se SI ĖSHTĖ THĖNĖ TEKSTUALISHT KJO SHPREHJA MBI ZHDUKJEN E IZRAELIT, se mesa e kam lexuar unė ka goxha ndryshim nga versioni i propagandės judaike anė e mbanė globit. Ahmadinexhad ėshtė shprehur pėr zhdukjen e Izraelit apo mbi zhdukjen e diēkaje tjetėr?
    Zhdukje te dickaje tjeter?

Se si, cfare dhe kur eshte thene detajisht tekstualisht, nuk e di. As nuk mund te pritet te dij kete gje. Por qe ne thelb daklaratat e Ahmadinejadit nenkuptojne mohim te te drejtes se Izraelit per ekzistence, proklamojne shkaterrimin e Izraelit, mbi kete nuk kam dyshim. Nese dyshon, mjafton te hulumtosh ne njerin nga enciklopedite ne www. Nje nga keto deklarata, eshte kjo:

Fjalim publik i Ahmadinejad, data 2. Nentor 2005, ne Teheran:

... nese dikush (...) e pranon regjimin zionist - le ta dije se do te digjet ne zjarrin e bashkesise islame. (...) Kushdo qe e pranon ekzistencen e ketij regjimi, e pranon ne realitet disfaten e botes islame.

*

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Ahmedi nexhat prejardhjen e ka nga izraeli,pra familja e tij u konvertua ne islam kur ky kishte vetem 4 vjet,dhe per te humbur gjurm ky urren izraelin e ne fakt vete eshte gjak izraeli.
    Une jam i bindur qe irani do ta pesoi nga miqet tan amerikan sepse me ta nuk luhet,ai qe ka loz e ka ngren koken e vet.
    RRoft USA

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    une nuk e simpatizoj fare ahmadinejadin. madje per mendimin tim eshte nje psikopat, por eshte fakt qe nje pjese e madhe e popullit iranian e mbeshtete ate (nuk e di a eshte shumica apo jo). natyrisht as nuk mund te flitet per demokraci ne iran dhe ne shume vende te tjera islamike. dihet qe te drejtat e te krishtereve ne keto vende jane vite drite larg te drejtave qe kane muslimanet ne vendet perendimore. duhet te jemi te verber qe mos ta veme re kete. por ka edhe nje ndryshim te madh mes ketyre vendeve. vendet perendimore e dikjarojne haptas qe jane vende laike, po aq haptas sa e dikjarojne vendet arabe (po fus edhe iranin qe nuk eshte vend arab) qe nuk jane vende laike.
    per mendimin tim ato fjalimet e ahmadinexhadit per zhdukjen e izraelit jane nje marrezi e jashtezakonshme. eshte dicka qe nuk do te ndodhe kurre. ngjajne me ato fjalimet e sadamit kur thoshte qe po ndertonte bomben atomike dhe pastaj kur hyne amerikanet nuk gjeten absolutisht asgje. dmth. thjesht shpifje. kete mund ta deshirojne shume shume njerez, por zhdukja e izraelit nuk ka per te ndodhe.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ti po flet si arab dhe jo si shqiptar. Nje shqiptar mund te kete problem kur mbrohet nje shtet kriminel, por ti ndryshe nga shqiptaret, ke problem vetem kur mbrohet shteti kriminel Izraelit.

Sa per kushtetuten e Iranit s'ka nevoje njeri ta lexoje. Jam i sigurte se eshte e mrekullueshme. Ama dhe Enveri kishte kushtetute. Po e dime te gjithe si ishte komunizmi ne Shqiperi dhe si eshte Irani sot.
    Jo je gabim more vlla. GV_USA nuk mbron asnje shtet kriminel, sikur shqiperia jone te bente akte kriminale, me vjen keq por haptas do te kisha deshmuar per ate.

Sa i perket lindjes se mesme, me trego ti mua cili shtet ne ate rajon pervec Irzaelit eshte shtet kriminel dhe pse ?!!!
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Sa i perket lindjes se mesme, me trego ti mua cili shtet ne ate rajon pervec Irzaelit eshte shtet kriminel dhe pse ?!!!
    pajtohem me ty ....
    jo vetem i atij rajoni po i krejt botes...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •