Pershendetje!
Ketu mund te votoni dhe mund te jepni mendimet tuaja per pilotet e Formula 1 nga fillimet deri ne ditet e sotme!
Juan Manuel Fangio
Graham Hill
Jackie Stewart
Niki Lauda
Alain Prost
Ayrton Senna
Nigel Mansell
Mika Hakkinen
Michael Schumaher
Damon Hill
Pershendetje!
Ketu mund te votoni dhe mund te jepni mendimet tuaja per pilotet e Formula 1 nga fillimet deri ne ditet e sotme!
Shpresa vdes e fundit!
Mika Hakkinen :PPPPPP
Sa te Rrosh Do Te Dashurosh! Juventus For Life!!
Tre here Kampion Bote (1988,1990,1991),braziliani Ayrton Senna Da Silva per mendimin tim eshte piloti me i mire i te gjitha kohrave.
Mos haro se ky ka qene sipas menedimit jot.Po kush eshte tani me i miri?
O Dhraqino e ke lexuar mire pyetjen ti? Kush eshte piloti me i mire i Formula 1 nga fillimet deri ne ditet e sotme?Postuar më parë nga dhraqino
Mos haro se ky ka qene sipas menedimit jot.Po kush eshte tani me i miri?
Lol mendimi im eshte vetem 2 emra duhen te jene aty siper per te votuar.AYRTON SENNA DA SILVA dhe Michael Schumaher keta jane 2 pilotat qe kane bere histori.Megjithse nuk e kam arritur kohen e AYRTON SENNA's perseri mendoj se ai eshte me i miri.Sic thone te gjithe qe e kan pare neper gara si ai nuk vjen me.Ky eshte si Maradona i futbollit.Numri 1 i te gjitha koohave.Micheal Shumi eshte legjenda qe jeton por perseri mendimi im eshte qe Senna eshte njeshi.
ALBROMA kam nje verejtje Hakineni cdo aty ai nuk eshte pilot.Se si mund ta vesh ate tek me te miret te te gjith kohrave kete nuk e kuptova.
PILOTI më i mir i të gjitha kohërave sipas mendimit tim është legjenda e quajtur "Ayrton Senna", me te vertet ishte shum i shpejt por fati deshti që ai mos ta perfundoj karieren. Se po mos te vdiste ai edhe shum her do te bëhej kampion sipas menimit tim.
mos harrose se ai ka 65 pole position
ME NDERIME ALBANI
Ju faleminderit per votimet dhe komemtet qe keni bere.
Vertet fatkeqesia e ndaloje Sennen te tregoje vlerat e veta gje qe me vjen keq!
Por dua t'iu them edhe nje gje shikoni pak historine e Formula1 se ka pilote qe kane fituar 5 here rresht kampionatin Fangio etj qe po te kishin qene ne ditet e sotme kushedi çfare do kishin bere! Ju flm
Shpresa vdes e fundit!
Postuar më parë nga AlbRoma
Ju faleminderit per votimet dhe komemtet qe keni bere.
Vertet fatkeqesia e ndaloje Sennen te tregoje vlerat e veta gje qe me vjen keq!
Por dua t'iu them edhe nje gje shikoni pak historine e Formula1 se ka pilote qe kane fituar 5 here rresht kampionatin Fangio etj qe po te kishin qene ne ditet e sotme kushedi çfare do kishin bere! Ju flm
E ke gabim, i vetmi pilot qe ka fituar 5 here (jo rresht) Kampionatin Boteror te Formula 1 eshte vetem Juan Manuel Fangio.
Dhe me fitoren qe Schumacher arriti te dielen ne Magny-Cours siguroi fitimin e kampionatit 2002(matematikisht) dhe titullin e 5-te personal,sido qe te vene garat e tjera.
Pra,Schumacher dhe Fangio te vetmit pilota 5 here Kampion Bote.
Ndryshuar për herë të fundit nga Asteroid : 23-07-2002 më 11:30
Artyon Senna of course!!!!
I would prefer the little Schumaher but anyway....lol
Black Valentine
Krijoni Kontakt